Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא רואה איך המנוע הזה חלש מדיי , בקארוק הוא קצת קטן על האוטו אבל באיביזה הוא סבבה לגמרי, וגם מרגיש חזק יותר מה1.2 שאותו הוא החליף.

פורסם

אתם מדברים על אותו מנוע בנפח ליטר עם שלושה צילינדרים שקיים גם בסקודה? על הנייר הוא מציג נתונים עדיפים על ה-1.2, במיוחד מבחינת מומנט בתחום הנמוך.

פורסם

כן זה המנוע המדובר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הלב אומר ידני, אבל הראש מזכיר לו שתיבה כפולת מצמדים יעילה כמו ידנית בהעברת כוח ומשפרת יעילות על פני קלאץ' בתפעול הנהג, אז DSG.

ואו זה אחד החזקים. מעניין אותי באיזו סוכנות האיש מכירות אמר לך את זה.

תזכור טוב את המשפט הזה כשתצטרך להחליף גיר DSG במוסך ותראה חשבונית של 15 אש"ח לפני מע"מ.

פורסם

מצמדים עולים כ 3500 אלף, מכטרוניק יכול להגיע עד 8-10 אלף כולל עבודה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
מצמדים עולים כ 3500 אלף, מכטרוניק יכול להגיע עד 8-10 אלף כולל עבודה.

באמת? אני דווקא זוכר טוב את האשכול של הבחור עם היונדאי ולוסטר בת 5 שנים, אצלו זה היה יותר לכיוון ה-20,000. בכל אופן אני לא חושב שזה הגיוני להתווכח על האם זה 14 אלף או 18 אלף. מה שבטוח עלות התיקון/אחזקה של גיר ידני היא זולה הרבה יותר, אבל מי שיש לו תקציב לתקן את הגיר הרובוטי במחיר של חופשה זוגית לשבועיים לאיים הקאריביים, למה לא...

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם

תשקול את הסיטרואן C3

יש לי אותה כבר שנה.

יש לה את כל החבילה...ממליץ מאוד לנסות אם אתה כבר בפג'ו-סיטרואן

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

כן, חזרו אליי מהסוכנות של פיג'ו סיטרואן והציעו את ה-C3 כי אין פג'ו במלאי, הסכמתי כמובן.

קראתי עליה קצת ומשהו שמאוד הפריע לי הוא שכל השליטה היא דרך מסך מגע... אפילו המזגן אם הבנתי נכון, אתה יכול להגיד על זה משהו? נשמע לי לא בטיחותי בכלל העסק הזה

ותשמעו אתם מלחיצים אותי עם המחירים האלו של תיקונים ב-DSG... במיוחד כשאתם גורמים לזה להישמע כאילו התקלות האלו לא נדירות בכלל.

פורסם
באמת? אני דווקא זוכר טוב את האשכול של הבחור עם היונדאי ולוסטר בת 5 שנים, אצלו זה היה יותר לכיוון ה-20,000. בכל אופן אני לא חושב שזה הגיוני להתווכח על האם זה 14 אלף או 18 אלף. מה שבטוח עלות התיקון/אחזקה של גיר ידני היא זולה הרבה יותר, אבל מי שיש לו תקציב לתקן את הגיר הרובוטי במחיר של חופשה זוגית לשבועיים לאיים הקאריביים, למה לא...

לא זוכר בדיוק מה הייתה הבעיה ביונדאי, אבל לרוב המצמדים הם אלו הבעייתים בDSG זה גם תלוי בתוואי המסלול שלך, הרבה פקקים מקצרים את החיים שלהם בתכלס כמו רכב עם רובוט חד מצמדי וגם עם גיר ידני תלוי בנהג.

פורסם
כן, חזרו אליי מהסוכנות של פיג'ו סיטרואן והציעו את ה-C3 כי אין פג'ו במלאי, הסכמתי כמובן.

קראתי עליה קצת ומשהו שמאוד הפריע לי הוא שכל השליטה היא דרך מסך מגע... אפילו המזגן אם הבנתי נכון, אתה יכול להגיד על זה משהו? נשמע לי לא בטיחותי בכלל העסק הזה

ותשמעו אתם מלחיצים אותי עם המחירים האלו של תיקונים ב-DSG... במיוחד כשאתם גורמים לזה להישמע כאילו התקלות האלו לא נדירות בכלל.

קצת פחות נוח שהמזגן דרך המסך.

אבל כשמתרגלים זה לא נורא....

גם ככה לא מתעסקים עם המזגן כל הזמן..מפעילים אותו בתחילת הנסיעה וזהו...אין ממש צורך לגעת בו (הוא עובד מצויין אגב).

מדי פעם אפשר לווסת אותו, לא מאוד נורא.

בשבילי זאת לא הייתה סיבה לפסול את הרכב, אם אתה תאהב את שאר הדברים...זה מתגמד.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...