Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטבת עולה חדש בקניית רכב חדש (נערך)

Yonil84
שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברים שנה טובה!

אשמח לעזרתכם להמלצה על קניית רכב חדש לאשתי, אנחנו זוג צעיר (34 ו 30) עתידים להביא ילדים לעולם בעזרת ה'. חשוב לציין שאשתי עולה חדשה כך שיש לנו הטבה ברכישת רכב חדש.

איזה רכב מומלץ לנו לקנות?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה התקציב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם רוצים לנצל את הטבת המס לעולים, ורוצים רכב שיהיה מתאים לילדים בעתיד וכו, משהו כמו פורשה קאיין יכול להתאים יופי...

וברצינות, השאלה שלכם כללית מדי, ובלי תקציב (כמו שכבר הגיבו) ודרישות אחרות שחשובים לכם קשה עד בלתי אפשרי להמליץ לכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא פירטתם מספיק. לדוגמה, באיזה איזור גיאוגרפי תתגוררו, כמה נסועה צפויה בשנה.

אני מניח שאתם מכוונים לקרוסאובר 7 מושבים, אני במקומכם הייתי מצנן קצת את ההתלהבות. בעקרון לקנות עכשיו מראש רכב גדול בהרבה מעבר לצרכיכם זה רעיון לא כלכלי.

ההטבה שאתם מקבלים (מה גודלה? מה התוקף שלה?) משנה את התמונה. אחרת, אני במקומכם שוקל רכב סטיישן עממי משומש בן 3 עד 4 שנים. את חלום האוטובוס הייתי שם בינתיים בהקפאה עד שיהיה צורך אמיתי.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שחשוב לבדוק זה האם בכלל ישתלם לנצל את ההטבה (לפי אתר רשות המסים מדובר על הפחתה של כמחצית מהמסים, כלומר כ25% ממחיר עלות הסופית של הרכב). רכב שנקנה עם ההטבות, לא יוכל לעבור בעלות לאדם אחר במשך 5 שנים, אלא רק לאחר תשלום כלל המסים. עם מבצעי 0 ק"מ שיש עכשיו ,ייתכן שעדיף יהיה לקנות רכב ללא ניצול ההטבה (שמן הסתם תנתן על מחיר מחירון מלא, ללא הנחות). יחד עם זאת, שווה לשקול יבוא רכב מחו"ל. לעולים חדשים קיימת אפשרות להביא רכב בן 3 שנים או פחות. מספר חברים שלי, שניצלו הטבה זו מדווחים על חסכון כפול כמעט (קרי 50% מערך רכב זהה בארץ).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב שנקנה עם ההטבות, לא יוכל לעבור בעלות לאדם אחר במשך 5 שנים).

ארבע שנים. פעם זה היה חמש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף ברכב שנקנה עם הזכות הזו רק בעל הרכב ובן/בת זוגו רשאים לנהוג. כל אחד אחר, כולל בני משפחה לא רשאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדקו פיג'ו 3008 . אם נוסעים הרבה, לדיזל יש יתרון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק דבר אחד בטוח, תנצל את ההטבה, היא משמעותית וכדאית, אל תקנה משומש אלא חדש במחיר משומש

קודיאק דיזל 7 מקומות תעלה לך 151,500 שקל כולל מע"מ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי פוסט מעניין מלפני כמה שנים. עולה חדש רצה לקנות פורד פוקוס, מחיר שלה אצל היבואן היה 128.000 אלף שקל. לאחר חישוב ההטבה נמסר לו שהמחיר שצריך לשלם הוא 119.000. לא מציאה ויקר יותר ממחיר של אותו רכב מ 0 ק"מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...