Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקנת מצלמת רוורס לפולו , ידוע לי שצריך לשים ממסר ברכב כזה , השאלה שלי היא כזאת , האם אפשר לקחת את מקור המתח מהמצבר ישירות ? (כמובן עם פיוז) ?

המצבר יושב מתחת לגלגל רזבי בבגאז ולכן זה נוח.

האם אין סכנה בכך שהכבל מתח דק?

תודה רבה.

פורסם

לא מכיר את הרכב הזה.

אבל לא מוכר לי הרעיון שצריך ממסר - למה?

מצלמת רוורס זה התקן שצורך (יחסית לשאר הצרכנים ברכב) זרם קטן מאוד כך שעובי של מוליכים לא כל-כך צריך להטריד אותך.

חיבור ישירות למצבר, גם אם דרך פיוז אומר שהמצלמה תקבל חשמל כל הזמן (גם כאשר הרכב כבוי!) ואין בכך צורך. אולי לשם כך ציינת ממסר?

חיבורים מהסוג הזה (מצלמה, חיישנים) שעשיתי בעצמי וכך ראיתי שמתקינים עושים זה לחבר ישירות לנורת רוורס. בלי ממסר ובלי כלום.

פורסם

בוואגיות יש סוג של מעבר מידע על המתח של הרוורס,אז או שזה לא יעבוד בכלל או שזה יהיה עם הפרעות.

אין בעיה להתחבר ישירות למצבר עם כבל דק. רק שהכל יהיה מבודד ולא ייגע בטעות בפח.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...