Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום רביעי האחרון אוסף את הרכב החדש שלי אחרי טיפול דיטיילינג וטאצ׳ אפים רבים + אוטם צבע איכותי אצל שלומי אדרת, הרכב יוצא כמו חדש ואני עם חיוך על הפנים ובידיעה שעכשיו כל טיפת אבק תחרפן אותי וזה לא קל לשמור על מצב הצבע במיוחד שאנחנו פדנטים חולניים.

מגיע לרכב בבוקר וליבי החסיר כמה פעימות, עשרות טביעות ידיים על מכסה המנוע, כל מיני פסי אבק מוזרים והדובדבן שבקצפת שיפשוף בצד הפגוש עם קילוף צבע!

כמובן שזאת לא פעם ראשונה שאני רואה ילדים יושבים על רכבים בשכונה ועם האופניים החשמליים שלהם מתפרעים, אני בטוח שהשיפשוף וקילוף הצבע זה מהאופניים שלהם.

פעם הערתי ל2 ילדים בני 15 בערך שנשכבו על מכסה המנוע ברכב שלי ומה התשובה שאני מקבל? מה הבעיה אח שלי תן לשבת, ממש משא ומתן הייתי צריך לנהל איתם כדי שירדו מהרכב ולא בא לי להפעיל אלימות על ילדים שקטנים ממני ב10 שנים, כי דברים כאלה מוציאים אותי מדעתי.

בגלל דברים כאלה ועוד מקרים שהיו ויהיו לי זה גורם לי לחשוב שכל ההשקעה היא לשווא ושעדיף להשקיע יותר בפנים הרכב מאשר על הצבע אבל מן הסתם שזה חזק ממני וכבר היום onr בראבק ותיקון טאצ׳ אפ לפגוש.

פורסם (נערך)

תופעה מרגיזה. לא מזמן ירדתי בלילה לחבורת בני דודים שהחליטה שהרכב שלי ספסל ציבורי

למרות שהרכב שלהם היה מאחור. ירדתי נתתי מבט קשוח בלי הרבה מילים רק שלום... הם ישר הבינו

ועברו לרכב שלהם.

אלימות זה לא פתרון למרות האינסטינקט שלנו לפעול ככה. הרי זה אף פעם לא יגמר בנקודה זו.

אחרי זה תראה כל יום רכב מושחת ולא תבין מי גרם לזה. (תבין ולא תוכל לעשות כלום)

מזלי שאני לא גר בקרבת הרבה שכנים.

עדיין התופעה של הישענות שגורמת לשריטות (נעצים של ג'ינסים "מתמחים" בזה) ולכיפופי פח מרגיזה. תוסיף את האויב החדש שדוהר ברחובות העיר וקיבלת תרתי משמע מתכון בטוח

לרכב עם פגיעות כאלו או אחרים.

העיקר לא לקחת ללב.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ישראלים, כרגיל, הרבה תרבות, חשיבה על האחר וכמובן שמירה על רכושו של אחר, דבר שהישראלי המצוי מתמחה בו.

"מה כבר קרה? כולה ישבתי לך על האוטו, יאללה לך לך" היא תגובה טיפוסית למדי בנושא.

עוד מעט החופש הגדול נגמר, אתה תתקל פחות בתופעות האלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נעזוב את תופעת המשענת ספסל, כמעט העפתי על מישהו כפכף עלזה שהוא נשען על הרכב עם נעליים, לא חסר תופעות שהייתי עד להם, אני ליד האוטו, מגיע מישו שחנה במרחק סביר לפתוח דלת, הוא לא יפתח בעדינות "בוא נפתח לרווחה-בום" ככה שהרכב שחונה ליד יתחיל להתנענע, לידי בלי בושה, כאילו מה?! ועוד אני שואלה "אממ למה לפתוח את הדלת ככה" לא מקבל מענה רק מבט "יאללה תקדם וסע מפה"

פורסם

ציטוט של מה שכתבתי מעליך:

"ישראלים, כרגיל, הרבה תרבות, חשיבה על האחר וכמובן שמירה על רכושו של אחר, דבר שהישראלי המצוי מתמחה בו."

מבחינת רוב הישראלים על ה*** שלו הרכב שלך, מבחינתו זה חתיכת פח שנועדה להביא אותו מA לB ולא מעניין אותו שאתה רוצה לשמור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה באמת חוסר התרבות והאכפתיות מהרכוש של האחר. לא מזמן מישהי חנתה עקום, כבר צפיתי שהיא תפתח עלי את הדלת שלה, אכן כך היה. כשהערתי לה התפתח וויכוח והיא פשוט לא הבינה מה אני רוצה ממנה. ממש "כולה אוטו". הרכב שלה היה מאזדה 3 דור ראשון חבול מכל הכיוונים. נמאס כבר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

פעם חשבתי שאני לא נורמלי..., איזה כיף שיש עוד כמוני :lol:

יש לי הרבה פעמים חניה קרובה למקום העבודה שלי ואני מעדיף להתרחק ולחפש חניות "על בטוח", כמובן שמתרחק מרכבים שדפוקים מכל הכיוונים..., לא מבין איך הטמבונים של רכבים עם חיישנים דפוקים?, זה אומר הרבה אה?!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחת הסיבות מדוע אני חושש להשקיע בדיטיילינג. זה לא העניין הכספי, זה הבאסה שאתה מתאר.

אין עם מי לדבר. רוב האנשים רואים בזה משהו נורמלי לחלוטין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יושב לי בראש כבר די זמן לעשות פחחות וצבע לרכב במקום מקצועי.

למה עד עכשיו התוכנית לא יצאה לפועל? מאותם סיבות שהעלאתם פה.

להשקיע סכום של ארבע ספורות כשבסוף כול יום יוליד דברים חדשים על הרכב (שריטות, שפשופים, פתיחת דלתות וכו'). להשקיע כמה אלפים כשבסוף תוך זמן קצר הרכב יחזור להראות כמו לפני הצביעה.

זה מה שמונע אותי מלבצע פחחות וצבע.

פורסם

אמנם הנזק קטן אפשר להגיד אבל זה מטריף אותי בכל מקרה ועוד לראות טביעות ידיים עם סירוולים בהופעת בכורה(אין תמונה של זה)

d3e5ab326574c7fa8ddf9486da40be0b.jpg

fee2a3c359b2a67b07807cac68e646b7.jpg

35884367c8cada5a3fc1d31f32519046.jpg

פורסם

זה המדינה שלנו ולא יעזור כלום,לא לדבר ולא אלימות (אלימות לא תעזור בגלל שלמחרת הם יפגעו לך ברכב)

הפתרון הוא להחנות כמה שיותר רחוק מאזורים מרכזים ובטח שלא בסמוך למכוניות, כן זה סיוט אבל אני עושה את זה מספר שנים, לא קל אבל הרבה יותר קשה לי כשיש שריטה על הרכב.

Miata ND2

פורסם

זה נחמד בתיאוריה, זה לא עומד במבחן המציאות.

חונה בחניה של הבניין: שכן דופק מצד אחד, לפחות מצד שני חונה הרכב של ההורים.

חונה בחוץ: מלא ערסים שהופכים את הרכב לספסל, מפרקים סמלים וכמובן ונטילים לאופניים החשמליות (החשמליים כמובן) שלהם, אותם ערסים שמשעינים את האופניים החשמליים שלהם על הרכב שלך כאילו זה קיר וכו'.

חונה באוניברסיטה: חניות צפופות בטירוף עם סיכוי טוב לדפיקה.

חונה מחוץ לה: משלם המון כסף על חניות, הולך הרבה ברגל, גם חונה ליד רכבים ובשכונה בעייתית שלא פעם ולא פעמיים שמעתי שכל מיני ילדים פרצו למכוניות או סתם עשו להן ונדליזם.

פורסם

שמישהו כבר ימציא אוטו רובוטריק שאחרי החניה מתקפל לקופסת ברזל שדופקת כאפה למי שנשען עליה! איזה ילדים פח! הכי מבין אותך בעולם :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...