Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח שרוף מהמזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. ברשותי מאזדה לאנטיס 2004. היום בזמן שהמזגן פועל הרחתי ריח שרוף/פלסטיק שרוף.

זה קרה פעמיים. עצרתי את הרכב בצד פתחתי מכסה מנוע ולא הצלחתי לאתר את הריח. מה הגורם לדעתכם?

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

הבורר מכון לכניסת אוויר מבחוץ לפי מה שאני זוכר (אבדוק שוב ליתר בטחון)

אני חושב שאני מכיר ריח של נוזל קירור חם זה מין ריח מתוק כזה..

ואך בודקים את הרדיאטר חימום?

בזה בצידי הדרך

פורסם

אוקיי אבסולוט.

בערך 35 דקות. זה היה בשעת הצהריים החמות. לאחר שכיביתי את המנוע זה הפסיק ולאחר יותרמ20 דקות זה חזר

בזה בצידי הדרך

פורסם
כניסת אוויר מבחוץ לא מומלץ בכלל, אתה מכניס את כל הזיהום אוויר לרכב, תעשה יניקת אוויר מבפנים וחזור לעדכן.

לפעמים יש זיהום אוויר שמקורו בנוסעי הרכב ....

פורסם
הבורר מכון לכניסת אוויר מבחוץ לפי מה שאני זוכר (אבדוק שוב ליתר בטחון)

אני חושב שאני מכיר ריח של נוזל קירור חם זה מין ריח מתוק כזה..

ואך בודקים את הרדיאטר חימום?

לא הייתי אומר ריח מתוק, אלא ריח של גומי חרוך כזה,

איך בודקים את הרדיאטור? זה סרט רע להגיע אליו , לרוב זה לפרק דשבורד

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תנסה לבודד מאיפה מגיע הריח. תפעיל את המזגן פעם אחת עם אויר מבחוץ ופעם אחרת עם אויר מתוך הרכב ותבדוק אם יש הבדל

פורסם
כניסת אוויר מבחוץ לא מומלץ בכלל, אתה מכניס את כל הזיהום אוויר לרכב, תעשה יניקת אוויר מבפנים וחזור לעדכן.

בגלל זה, מתקינים פילטר עם פחם פעיל שמנטרל זיהומים, אבק וגזים כאלו ואחרים וההבדל עצום.

פליטר נייר לבן רגיל למזגן, יכניס לך את כל הגזים, זיהומים ודברים לא נעימים כאלו ואחרים, עוברים לפילטר פחם איכותי או לפילטרים חדישים עוד יותר עם ציפוי צהוב, יקרים להחריד אבל נגד אלרגנטים גם כן.

קח בחשבון, שסחרור פנימי מעלה את רמת הפחמן דו חמצני ברכב ולעיתים יש לאוורר את הרכב או במידה ופתחת חלון בפקק או בסביבה אורבנית מלאת גזים, אתה צריך להכניס אוויר צח לרכב.

כשיש פילטר איכותי עם פחם, לנסוע עם הכנסת אוויר מבחוץ זה תענוג, כמובן שלא בקיץ בגלל החום שנכנס והמזגן מתקשה לקרר מן הסתם.

• תוכן חדש...