Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד סניק 3 - שרשור מתגלגל

Fazer

פוסטים מומלצים

@איציק נ. בשביל יומיים טיפול צריך חתיכת סטלה....

אבל בנימה יותר רצינית: התחושה שקיבלתי אצלו היתה שזה "מפעל". בטוח שהוא לא המזגניסט המומלץ היחיד, אז אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע, גם כדי להשוות מחירים וגם כדי לראות אם יש מישהו שיותר יתאים לפדנטיות שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 19 שעות, איציק נ. כתב:

העיצה הכי טובה שלי עבורך היא פשוט לשים את האוטו אצל עמוס מזגנים - ובזמן שהאוטו אצלו פשוט לחזור הביתה.

יום קודם תתחיל טיפול תרופתי להמנע מהתקפי חרדה או שסתם תיכנס לאיזה סאטלה שתשכיח ממך שהרכב אצלו. אתה יכול להתייעץ עם הרופא שלך אם כדאי ללכת על קלונקס או קנאביס רפואי, בהתאם להיסטוריה שלך ו/או אם אתה אלרגי לחומרים מסויימים.

אם זה תיקון ממש קצר אז אולי תשאל את הרופא על גז צחוק ואם זה מתאים לטיפולים שאורכים כמה שעות.

איציק.

אתה מדבר איתי או עם פותח השרשור? 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, lanosforce כתב:

אתה מדבר איתי או עם פותח השרשור? 

תהיה חבר ותעזור לחבר בצרה ! תן לו מהחומר שאתה לוקח ושיכניס את האוטו לתיקון בהקדם.

• מצחיק 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא ייקח את מה שאני לוקח הרכב ישן במיטה שלו והוא יכנס לתיקון במוסך. לא בטוח שהתוצאה הזו רצויה. 

הוא לא מוכן לזה. 

• מצחיק 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

תובנות לשבת:

יש לי חבר גרמני, נקרא לו יוהאן. יוהאן קנה בעקבותי סניק זהה כמעט לגמרי לשלי, וגם הנסועה שלו די דומה. לא מזמן כשהייתי אצל יוהאן נהגתי בסניק שלו, באוטובאן לא מוגבל, ומה שממש הרשים אותי זה איך רכב בן כמעט עשור, שהוא למעשה קוביה על גלגלים, עולה בקלילות למהירויות שבארץ הן בלתי חוקיות לחלוטין, ונשאר שם בשקט ונינוחות מפתיעים.

גם אחרי כמעט עשור, אני עדיין מאוד אוהב את הקוביה הגדולה (מינוס המזגן שצריך לתקן...), והנסיעה באוטו של יוהאן רק חיזקה את זה.

• אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובזמן שנהגת ברכב של יוהאן לבשת חלוצה לבנה עם מכנסונים קצרים ושלייקס ושרת יודליי בזמן שאתה על 240 עם כוס בירה ביד השניה? 

רק מוודא.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אין ספק שהטורבו דיזל 1.5 של רנו ממש אחלה.

מגיע בקלות למהירויות שהשתיקה יפה להן ורוצה עוד.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Fazer כתב:

@lanosforce אני לא שותה בירה.... 🤪

יד אחת מיותרת. 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

אין ספק שהטורבו דיזל 1.5 של רנו ממש אחלה.

מגיע בקלות למהירויות שהשתיקה יפה להן ורוצה עוד.

וזה עוד לפני תוכנה - אפשר גם יותר. לא רק רנו גם הסיטרואן. 

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, lanosforce כתב:

זה עוד לפני תוכנה

אני כבר הרבה זמן זומם על תוכנה, זה נכתב כאן כמה פעמים. בעולם מסכימים ש 130 כ״ס אפשרי די בקלות בלי לפגוע באמינות - אם אי פעם יהיה לי כסף לזה (הצעות מחיר שקיבלתי היו בסביבות ה 3000).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לא בטוח שזה יעשה טוב לגיר. הגיר הזה הוא נקודת התורפה של הרכב. מניח שבסניק זה אותו גיר רובוטי שיש בפלואנס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@SlowRide אכן אותו גיר. הטענה אומרת שאין בעיות אמינות בגיר בכזו רמת הספק, אבל כיון שבאירופה הרבה סניקים הן ידניות, שמן הסתם יותר עמידות, אני לא משוכנע כמה ניסיון נצבר שם עם שיפור אוטומאטיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...