Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני\משפחתי עד 65000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. עדכון קטן - אחרי חיפושים ובדיקות מצאתי רכב מעניין שלקחתי לבדיקה. האם לדעתכם הבדיקה בסדר? האם מדובר בנזקי שילדה\קצה שילדה או שלא דברים מהותיים?

cf786716-747f-484b-9eaa-a94acc9cfae3.jpg

פורסם

האוטו נסע מעט מאוד והבדיקה נראית מצויינת.

אם יש לך היכרות עם המוכר אז הייתי רק בודק היסטורית טיפולים ובמידה והכל תקין תתחדש.

פורסם

נראית בדיקה מעולה, כמו שאמרו מעלי הייתי בודק היסטוריית טיפולים למען השקט הנפשי, בודק אם השריטות לא מפריעות לי, אולי מחליף רפידות אחוריות.

פורסם

אוקיי, תודה רבה לכם. כן, יש היסטוריית טיפולים מלאה.

אתם יודעים מה אמורה להיות עלות החלפת רפידות אחוריות?

האם ישנו מוסך מורשה לא רשמי טוב להונדה (כמו מוסך רון ל-VAG לדוגמא) באיזור המרכז\שרון\שפלה?

בנוסף, האם לדעתכם כדאי לעשות החלפת רפידות בנפרד מטיפול 15000 או לשלב אותם ביחד?

תודה רבה

פורסם

במידה והטיפול התקופתי אמור להתבצע בקרוב

לדעתי ניתן להמתין להחלפת הרפידות.

באם הרכב לא היה נלקח למכון בדיקה עקב מכירה/קנייה,

הצורך בהחלפת הרפידות סביר שהיה מתגלה בטיפול התקופתי הקרוב.

פורסם

יש לי הונדה כזאת כבר 6.5 שנים ,הרכב שנת 2008.

מדובר ברכב אמין מאוד ,בכל התקופה החלפתי רק פעם אחת תושבת מנוע במוסך מורשה (זה לא היה ממש חובה אבל עשה קצת רעש)ועלה לי 1300 שקלים.הרכב עובר טיפול כל שנה זהו ,יש לי מסכניק טוב שמטפל ברכב ורק עם חלקים מקוריים ,הטיפול היקר ביותר עלה ל 1200 שקלים וזה כי החלפתי רפידות וזה היה טיפול גדול,כל הטיפולים הנוספים לא עברו את ה700 שקלים.

הרכב מהיר ,יפה ומפנק עם כל התוספות ואת הטסט השנתי הוא עובר כל שנה בשניות.

אני אוהב רכבים מהירים ויתכן שחלק מהרכבים ה-dsg מהירים יותר אבל איך אפשר לרכוש רכבים יקרים כל כך ואם כל כך הרבה תקלות והמדד שלי הוא רכב שמצריך ממני להגיע למוסך פעמיים למוסך בשנה וגם אז אני מצפה לשנתיים אחרי בלי אף ביקור.

לא יתכן שיש כאן בפורום המצויין הזה הרבה חברים ססיפרו על ביקורים רבים במוסכים עם רכבים חדשים שבדרך כלל או עם גירים DSG או רכבים צרפתיים ועדיין יש כאן על הרכבים הבעייתיים האלה ממליצים רבים כל כך.

תהיו צרכנים חכמים ,התמחור בארץ הוא גם ככה שערורייתי אז לקבל רכב אמין להרבה שנים,מהיר ומפנק זה צריך להיות סטנדרט

פורסם (נערך)

כי לא יכול להיות דבר כזה מכונית צרפתית שנכנסת למוסך רק לטיפול פעם בשנה נכון?

אין דבר כזה בעלים שמרוצים מהמכונית הצרפתית שלהן ואין להם בעיות ולא כותבים בפורום נכון?

יתכן שהDSG מהירות יותר? בטח ובטח שכל המשפחתיות המקבילות לבית וואג מהירות יותר מהסיוויק גם עם מנוע 1.2 צנום וגם בסגמנט הסופרמיני התמונה דומה עד זהה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
כי לא יכול להיות דבר כזה מכונית צרפתית שנכנסת למוסך רק לטיפול פעם בשנה נכון?

אין דבר כזה בעלים שמרוצים מהמכונית הצרפתית שלהן ואין להם בעיות ולא כותבים בפורום נכון?

יתכן שהDSG מהירות יותר? בטח ובטח שכל המשפחתיות המקבילות לבית וואג מהירות יותר מהסיוויק גם עם מנוע 1.2 צנום וגם בסגמנט הסופרמיני התמונה דומה עד זהה.

אין ספק שיש רכבים צרפתים שנכסים למוסך פעם בשנה אבל רובם אחר כמה שנים נכנסים הרבה ובטח ביחס לטויוטה הונדה וכו.

יש מרוצים מרכבים צרפתים זה ברור כמו שיש נשים מוכות מאושרת בזוגות שלהן,אולי כי הן לא יודעות אחרת.

לא כל רכב מבית וואג מהיר מהסיוויק 1800 140 כ"ס תהיה בטוח אולי מהירות למוסך

פורסם

יש מרוצים מרכבים צרפתים זה ברור כמו שיש נשים מוכות המאושרות בזוגיות שלהן, אולי כי הן לא יודעות אחרת.

וואו, משפט לחתימה, אהבתי.....:lol:

• תוכן חדש...