Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני\משפחתי עד 65000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

מחפש רכב יד שניה בסכום של כ-65000 ש"ח לזוג עם תינוק.

אחרי שמכרתי את האיביזה עקב בעיות עם ה-DSG, מחפש רכב שיהיה אמין ונוח.

הרכב צריך להיות עם האצה טובה ויציב על הכביש.

אמין מבחינת הטיפולים ללא מחלות ובעיות (DSG, חשמל וכ"ו).

נסיעות של כ-25 אלף ק"מ בשנה. חלקן בפקקים (אך ה-DSG לא הפריע לזה, למדנו איך להשתמש בו נכון).

חשוב שיהיה אוטומט. חשוב שיהיה נוח לשבת ולנהוג (ושיהיה אפשר לשבת מאחורי - אני 1.90)

אשמח להמלצות על רכבים שעונים על הדרישות.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם

היי Bencl100

בדקתי את הקליאו בזמנו כשחיפשתי רכב חדש. היא הרגישה לי פלסטיקית מידי וצפופה מידי.

גם התא מטען שלה היה קטן מידי, עם עגלה אין לך מקום לכלום.

פורסם

אמת?

אתה מחפש רכב עם כל היתרונות של tsi+dsg בכל מה שקשור ליכולות דינמיות ונוחות אירופאית , אבל עם אמינות מופתית.

אני חושש שלא תמצא את הכל ללא פשרה.

עיצה פרקטית : נוסעים 25 אלף קילומטרים בשנה ורוצים רכב סופר מיני מרווח ועם בגאז' לעגלת תינוק, אמין וחסכוני - תחפשו הונדה ג'אז או טויוטה ספייס וורסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי Vlad

בדקתי את הג'אז החדשה בנסיעת מבחן. אהבתי את הגודל, הנוחות, החומרים, הכל.

אבל המנוע...

כל כך אנמי, מסורס. אתה לוחץ על הגז וכלום. תאוצות ביניים לא קיימות.

כל כך חבל. אותו הרכב עם מנוע טוב יותר - הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים.

היי King

רנו בפרט, וצרפתיות בכלל, אני מעדיף פחות. אכלתי מהן לא מעט מרורים לאורך השנים.

תקלות חשמל, מערכת מים, מזגן לא מתפקד. והכל ברכבים צרפתיים משנות ה-2000 והלאה.

שלא נדבר מה קרה אחרי 2-3 שנים כשרציתי למכור אותם...

פורסם

היי

ראשית, מאחר ואלה בפוסט טראומת dsg קשה לשכנע אותך, אבל קח בחשבון שפלואנס דיזל רחוקה מאד מהתדמית הצרפתית שיש לך. ובכל זאת מאחר ואתה מחפש יפנית שתדע לעשות את העבודה, הייתי מציע סוזוקי sx4, נוח, מרווח ואמין מאד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
שלום לכולם

מחפש רכב יד שניה בסכום של כ-65000 ש"ח לזוג עם תינוק.

אחרי שמכרתי את האיביזה עקב בעיות עם ה-DSG, מחפש רכב שיהיה אמין ונוח.

הרכב צריך להיות עם האצה טובה ויציב על הכביש.

אמין מבחינת הטיפולים ללא מחלות ובעיות (DSG, חשמל וכ"ו).

נסיעות של כ-25 אלף ק"מ בשנה. חלקן בפקקים (אך ה-DSG לא הפריע לזה, למדנו איך להשתמש בו נכון).

חשוב שיהיה אוטומט. חשוב שיהיה נוח לשבת ולנהוג (ושיהיה אפשר לשבת מאחורי - אני 1.90)

אשמח להמלצות על רכבים שעונים על הדרישות.

תודה רבה!

שלום! האם תוכל לפרט איזה בעיות אתה מתכוון שהיה לך יפה-dsg כי אני דווקא מבין שהתיבה הרובוטית של פולקסווגן ה- dsg היא מאוד מוצלחת, תבדוק במבחני דרכים של ׳אוטו׳ ו-icar. אולי אתה מתכוון לבלאי מוגבר של הקלאצ׳ים??

פורסם

היי Avi,

תודה על ההמלצה, אבדוק את האוטו.

היי Shimot,

בגדול - קניתי איביזה חדשה. הרכב הגיע עם נטיה חריפה והיה צורך בכיוון פרונט גדול. טופל שבועיים אחרי הקניה. ב-5K הרכב נתקע ולא רצה להניע. נגרר למוסך המרכזי. שם היה יומיים בטיפול אך אחרי הטיפול "לא מצאנו כלום". ב-10K, התחילו רעשים מתיבת ההילוכים בהחלפה בין הילוך 2 ל-3. רעש של גריסה. לקח מספר נסיעות למוסך כדי לשכנע את צ'מפיון שבאמת יש בעיה. הוחלפו הקלאצ'ים ובוצע כיוון לתיבה. ב-20K התחילו הרעשים שוב. נסעתי פעמיים למוסך אך כל פעם אמרו שלא שומעים כלום. היו גם בעיות נוספות, אבל פחות חמורות.

מכיוון שהרכב היה עדיין באחריות ומכיוון שהאחריות היא רק לשנתיים והם לא היו מוכנים לשמוע על הארכת אחריות או רצון טוב, החלטתי למכור אותו ולא לחכות להפתעות נוספות אחרי סיום האחריות.

לכן, לא מוכן לשמוע על צ'מפיון והרכבים שהם מיבאים. Fool me once וכאלה...

פורסם

סבבה אחי. זה באמת מוזר שקיבלת רכב עם נטיה חריפה ולא תקינה, ושבועיים אחרי הוא נכנס לטיפול. מה לא יכולת לצעוק עליהם שהרכב לא תקין זה לא נראה מצב נורמאלי שקונים משהו חדש והוא לא תקין והכל עובר חלק, אני ממש תמהה עם זה המצב, לא יכולת לפנות לעורך דין שילווה אותך, אני במקומך הייתי מזנבר ( סליחה על המילה ) אותם!!![emoji35][emoji35] ואני אוהד מושבע של וולקסווגן לסקודה!

פורסם

כמו שכבר כתבו כאן, לרכב אטמוספרי עם גיר אוטומטי רגיל יהיה קשה מאוד להשתוות למה שאתה רגיל מטורבו וגיר רובוטי.

לדעתי כדאי להתמקד במשפחתיות קומפקטיות, רצוי בדגמים החזקים יותר.

מאזדה 3 ספיריט למשל, לא תהיה מאוד חסכונית ומרווחת אבל היא נוחה, זריזה ואמינה.

הונדה סיויק האצ'בק חלשה יותר אבל מרווחת מהמאזדה ויותר חסכונית.

טויוטה אוריס, קצת משעממת אבל מרווחת, אמינה וחסכונית.

אופל אסטרה הייתה לי נוחה והרגישה דיי שקטה ומבודדת. היא אמנם בעלת מגדש טורבו אבל הביצועים שלה לא באמת מתעלים מעל לקומפקטיות היפניות בגלל גיר איטי.

פורסם
כמו שכבר כתבו כאן, לרכב אטמוספרי עם גיר אוטומטי רגיל יהיה קשה מאוד להשתוות למה שאתה רגיל מטורבו וגיר רובוטי.

לדעתי כדאי להתמקד במשפחתיות קומפקטיות, רצוי בדגמים החזקים יותר.

מאזדה 3 ספיריט למשל, לא תהיה מאוד חסכונית ומרווחת אבל היא נוחה, זריזה ואמינה.

הונדה סיויק האצ'בק חלשה יותר אבל מרווחת מהמאזדה ויותר חסכונית.

טויוטה אוריס, קצת משעממת אבל מרווחת, אמינה וחסכונית.

אופל אסטרה הייתה לי נוחה והרגישה דיי שקטה ומבודדת. היא אמנם בעלת מגדש טורבו אבל הביצועים שלה לא באמת מתעלים מעל לקומפקטיות היפניות בגלל גיר איטי.

היי Mike,

תודה רבה על העצות. אבדוק את הרכבים שהצעת.

מה דעתכם על קיה סיד 2012 בנזין? איך היא יחסית לאחרות?

פורסם

איך לא ראיתי כאן אף אחד ממליץ על הקיה סיד עדיין? האם הסטיגמה הכל כך לא נכונה על רכבים קוראנים עדיין פושה כאן?

אחלה רכב עם תמורה מעולה למחיר ומתאים לדרישות שציינת

פורסם

אני חושב שהסיד תרגיש לו מעט חלשה והיא קצת רועשת בשיוט בגלל גיר עם 4 הילוכים קצרים יחסית.

מצד שני היא קומפקטית סולידית ובהחלט יכולה להיכנס לרשימת ההתלבטויות שלהם.

פורסם
איך לא ראיתי כאן אף אחד ממליץ על הקיה סיד עדיין? האם הסטיגמה הכל כך לא נכונה על רכבים קוראנים עדיין פושה כאן?

אחלה רכב עם תמורה מעולה למחיר ומתאים לדרישות שציינת

לא מבין את זה באמת. כנראה שממש שה לשחרר אנשים מסטיגמות ישנות ולא חשוב כמה מבחנים מצויינים הם עוברים או כמה כתבות מומחי רכב אוהדות יש להם. אנחנו עדיין עם הסובארו כנראה :-)

בכל מקרה הסיד באמת מתאימה בול ונותנת תמורה נהדרת למה שכותב הפוסט רוצה

• תוכן חדש...