Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק מהאנשים מגיבים פה לגבי נשים, בצורה שמראה שיש להם התנסות לא כל-כך טובה עם נשים. מה קוראים אותו ניסיון מר. זה לא אומר שזה ברירת המחדל.

״האישה מחליט וברגע שהיא תרצה ילד היא תקבל ילד״ משול לסוג של אונס שמתפשט על פני כמה רבדים (מיני, כלכלי, שעבודי - אתה משתעבד לילד, ועוד). הזוי שאנשים חושבים ככה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישה שתביא ילד בניגוד לרצון בעלה צריכה לקבל בעיטה לת*ת עד לדלתות הרבנות. אין מצב לעשות צעד כזה כששני הצדדים לא שלמים עם ההחלטה, כל כך הזוי מבחינתי המצב הזה שאני לא מצליח לדמיין מצב שזה אכן קורה.

פורסם

ומה אתה חושב שיגידו לבעל ברבנות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למען האמת, עד שאני לא אהיה במערכת יחסים כזו אני לא באמת יכול לדעת.

יכול להיות שאני אתבדה ואתה תהיה צודק מאד.

כל עוד אין לי - האמונה הזו יותר נוחה לי ומיישבת אצלי דברים בראש, ואני פחות מתוסכל מכך (מהחוסר).

תראה , אני לא מתיימר לדעת איך כל אחד צריך לחיות. אנשים שונים זה מזה בבסיסם.

אני רק אומר ששווה לבחון את ההנחות שלנו כל הזמן, כי (1) הן לא תמיד שלנו, הן לפעמים דקלומים של אנשים אחרים, (2) הן אולי לא נכונות לנו, גם אם הן שלנו (כל הפסיכולוגיה מבוססת על הרעיון שאתה לא באמת שקוף לעצמך, ואתה לא באמת יודע בוודאות מה נכון בשבילך ולמה.)ו-(3) הן אולי היו נכונות, ואנחנו או הסביבה השתננו.

אז אם רב האוכלוסייה שנשוי, בהכללה, מעיד על עצמו שטוב לו יותר (גם גרושים פחות מאושרים) ... אז אולי אתה חריג (יחסית).... אבל אולי לא.

אולי זה לא טוב לך לא להיות בזוגיות, ותפיסת העולם שאימצת, היא בכלל הבעיה שלך?

אבל העיקר הוא, לדעתי, לא להתייחס לאנשים בחיים שלך "כבונוס". זה אולי נכון לחברים לשם עניין נקודתי.

חברים טובים, ובטח שותפה לחיים, הופכת אותך לאדם טוב יותר (או אמורה), טוב יותר בעיניך וטוב יותר לסביבה.

חברה לחיים היא לא תוסף בידורי, היא שינוי מהותי של החיים ושל העצמי, ולדעתי, רק אם תיתן לזה את המשקל בזה בעיני עצמך, תמצא אחת כזו (אולי). פשוט כי הקריטריון שאתה שופט בחורות לפיו יישתנה, מלחפש "מישהי שכיף איתה" למישהי "שגורמת לי להרגיש יותר טוב עם חיי", וכך גם סוג הבחורות שתשים אליהן לב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• אחראי פורום
פורסם (נערך)
להביא ילדים זו החלטה משותפת של הזוג.

נכון שיש תחושה בזוגיות שמי שמחליטה ואומרת את המילה האחרונה זו האישה, אבל בסופו של דבר על החלטות כאלה מחליטים ביחד.

מי שאומר דברים כאלה ברצינות, או שמעולם לא היה במערכת יחסים, או שהיה באחת בעייתית.

או שהוא ניזון מהומור גברי לא ממש מצחיק שהכל סביב האישה.

עריכה, הכוונה היא לתגובה שאתה ענית עליה, לא לדבריך.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אישה שתביא ילד בניגוד לרצון בעלה צריכה לקבל בעיטה לת*ת עד לדלתות הרבנות. אין מצב לעשות צעד כזה כששני הצדדים לא שלמים עם ההחלטה, כל כך הזוי מבחינתי המצב הזה שאני לא מצליח לדמיין מצב שזה אכן קורה.

לא שמעתי על זוג נשוי, גם אחרי עשרות שנות נישואין שאחד מבני הזוג עושה החלטה גורלית לבד.

פורסם
חלק מהאנשים מגיבים פה לגבי נשים, בצורה שמראה שיש להם התנסות לא כל-כך טובה עם נשים. מה קוראים אותו ניסיון מר. זה לא אומר שזה ברירת המחדל.

״האישה מחליט וברגע שהיא תרצה ילד היא תקבל ילד״ משול לסוג של אונס שמתפשט על פני כמה רבדים (מיני, כלכלי, שעבודי - אתה משתעבד לילד, ועוד). הזוי שאנשים חושבים ככה.

כשחברות של אשתך יתחילו להיכנס להיריון על ימין ועל שמאל היא גם תרצה ילד. יהיו לך שתי אפשרויות: א. לעשות ילד ברצון. ב. לקבל ילד בלי רצון + ויתור על בית + תשלום מזונות ב-21 השנים הבאות ולא יעזור לך שום הסכם ממון ושום עורך דין. שים תזכורת בטלפון לקרוא את הטוקבק הזה עוד שנתיים - שלוש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה רק במידה והתחתנת עם אישה מפגרת שלא מסוגלת להתנהל כאדם עצמאי בוגר.

זה כמו שקונים גרוטאה, צריך לבדוק טוב טוב, לחפש כמו שצריך בעיות פוטנציאליות ולא להסתפק בדבר הראשון שמציעים לך הסוחרים במגרש הקרוב לביתך. אם עשית את שלב החיפוש כמו שצריך ואתה בעניין, אתה תהנה. אם לא, כנראה שתידפק.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כשחברות של אשתך יתחילו להיכנס להיריון על ימין ועל שמאל היא גם תרצה ילד. יהיו לך שתי אפשרויות: א. לעשות ילד ברצון. ב. לקבל ילד בלי רצון + ויתור על בית + תשלום מזונות ב-21 השנים הבאות ולא יעזור לך שום הסכם ממון ושום עורך דין. שים תזכורת בטלפון לקרוא את הטוקבק הזה עוד שנתיים - שלוש.

לא יודע אם איזה בחורות יצא לך לצאת עד היום, אבל אם זה הרושם שקיבלת אני מקווה מאוד שלא אפגוש את הבחורות הנ"ל.

פורסם

למה שגבר יתן לה לגנוב זרע? הוא צריך ממש דביל בשביל שזה יקרה.

פורסם

כל חברותיה של ארוסתי, ואני מתכוון כולן נשואות עם ילדים. לשמחתי יש לה ראש על הכתפיים, וגם לי. לא רואה עצמי מפסיד בית וכל מה שרשמת... בכל אופן אני רואה שיש לך סוג של טראומה מנשים. תבין שלא כולן כאלה.

פורסם

נדמה לי שהבדיחה היותר רלוונטית היא האם הוא גם מספק שיעורי נהיגה בהתכתבות על הדרך...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
שעון החול התחיל לזרום. האולטימטום יגיע אחרי החתונה. לא לחינם היא רמזה לגבי האפשרות להושיב ילדים במושב האחורי.

אוי. אתה כאילו זרקת את החץ ועכשיו מסמן מטרה סביבו.

זוגתי עבדה בגן כמה שנים. היא יודעת מה זה ילדים. תהיה בטוח שכרגע לא בראש מעיניה בלשון המעטה. ולחתונה אין קשר לעניין. וסתם שתהיה בענינים, היא מעדיפה להתחתן בחו״ל. הסיבה היחידה לחתונה בארץ זה בגלל הוריה. במיוחד אמה שהיא דתיה.

אתה מנסה לתת תאוריות שנובעות מהניסיון שלך עם איזה נשים נחשות שבראשן לנצל את הגבר או אם לא יקבלו מבוקשן, ידפקו את הגבר. אתה סתם ממורמר, בלי סיבה. אולי אתה חווית את זה? האם אתה משלם מזונות לאישה שלקחה ממני כל רכושך? או אולי חבר קרוב חווה. אבל תצא מהסרט שזה כל מערכת יחסים או כל בחורה או כל זוג. וכל הקטע הזה של להיכנס לראש של בחורה ולנסות להוכיח לי שאני טועה ואתה כאילו יודע איך היא חושבת, רק מראה שאין לך ניסיון עם יותר מדי מגוון של בחורות ואתה מקובע על משהו מסוים ועל סצנריו נוראי. אני בכיף אגב אחזור לשרשור הזה עוד שלוש שנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...