Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ננסה, מקסימום הרווחתי עזרה במעבר לכסא גלגלים.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד שאתה צריך שיקלחו אותך.

ובלי קשר לשרשור, רפואה שלמה בנאדם. תרגיש טוב!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
האמת שאני שרוט, אבל השריטה הזאת מובילה אותי לבנות שרוטות שבסוף שוברות לי את הלב כי הן שרוטות.

"תהיה אתה" לא עוזר אף פעם, עובדה שהבחורה ההיא מרעננה לא רצתה, למה? כי הייתי אני והיא אופי שונה אחר לגמרי.

לתשומת הרעננים פה, אני הייתי ברעננה איתה, הייתי איתה גם בפארק רעננה לפני כחודש, הייתי איתה בקניון מחלף הירוק, במתחם סינמה סיטי והסתובבנו (אני עם חולצה לבנה והיא עם קפוצ'ון תכלת) והייתי איתה בקניון רננים והאוטו חנה בחניון.

מי שלא ראה - פספס הזמנות לפגוש אותי.

אגב, היא קראה לי את הסטטוס בוואטספ היום... מה היה הסטטוס? תמונה של הקורולה בפוזה קרבית עם הסאנרוף ומשפט כלשהו.

אני מפסיק לחפש, גם ככה אין לי אף פעם מזל בחיים ולא היה. בחיים. אני לא טוב בכלום ואני מוכן להוכיח את זה. לא טוב בלתקן מכוניות(למרות שזה יותר קשור לחוסר ביטחון)לא נראה לגיל שלי, לא מרוויח הרבה יותר ממינימום כמו מספר חברים, שרוט, לא יודע לדבר עם אנשים , ליצן החצר והכי חשוב, אפילו להחליף לקורולה חדשה אין לי אפשרות.

אולי תפסיק עם ההתמסכנות והקורבנות שלך? אתה בחור צעיר שבמקום לטרוף את העולם, אוכל לנו את הראש כמה אין לך מזל והחיים לא מחייכים אליך (נאמר ברוח טובה).

אתה רוצי מישהי? תעז!

תפסיק לחפש יד ראשונה מרופא בלי ק״מ, כי כשהיא תצבור ק״מ איתך יכול להיות שהיא תרצה לנסות גם גברים אחרים.

אחת שכבר ראתה דבר או שניים, תהיה מוכנה פי אלף יותר לקשר זוגי אמיתי שיוביל אותך לחופה בקורולה חדשה.

פורסם

אושריקו,קח את החיים בקלות ... אגב אל תעז להגיד את הדרישות שלך לאף בחורה .

כל בחורה שתשמע את זה תחשוב שאו שאתה בתול/ או שיש לך זין ננסי .

יהיו ימים שתתגעגע לרווקות. סבלנות...

פורסם

אני לא מתכוון כרגע לקטע המיני, אלא לתחומים מסויימים.

מעצבן אותי שפוסלים אותי כי אני שונה ממנה, ואילו לא שמעתי מעולם בני זוג שתואמים ב100 אחוז. כמובן שיש פה ושם תחומי עניין, אבל לא חסר בחורות טובות שיוצאות עם ערסים? או גברים שנראים ממש טוב ויוצאים עם מישהי שממש לא נראית דוגמנית ביחס לזה שהחליט לצאת איתה שיכל להביא את הבנות הכי יפהפייות בעולם?

אני אומר שזה לא נכון לפסול, כל עוד אתה לא עושה דברים מוגזמים ומטריד את הבחורה, תן צ'אנס.

אז יכול להיות שנפלתי על אחת שגם אם הייתי עושה את הדברים הכי מדוייקים בעולם בסוף הייתה חותכת, אבל מצד שני , המשפט הזה "שאנחנו שונים ולא נראה לי שיש פונטציאל" זה מעיד על כך שזו הסיבה והיא מאוד מפגרת, כן?

וצא לטרוף את העולם , אני לא מתחיל עם בנות , כי במקומות שאני מבלה בהם או שבאות בנות שמראש אתה יודע מה קהל היעד שהן אוהבות , או שהן באות חמולה והן נכנסות לשיחות הזויות ללא הפסקה ולא בא לך להפריע , או שרובן עם בני זוג וידידים.

שבוע שעבר ישבנו חברים בבורגוס , שתי בנות לבד ישבו לידנו , אמרתי שאני חייב לפתח שיחה, אמרתי נעשה מבחן: איזה עדה חבר שלי נראה. אחת הבחורות ממש התלהבה והתחילה לדבר איתנו, לא המשכתי את זה כי אני מרגיש פספוס מההיא.

אני נתקע באכזבות ומרגיש שפספסתי את החצי השני שלי. פסיכולוג לא יכול לפתור את זה, מה שיחה יכולה לפתור?

פורסם

מעדכן...

אז אחרי שלושה שבועות של היי מטורף וכיף לא נגמר בהם זו שיצאתי איתה כבר הספיקה לפגוש את ההורים והחברים, כבר דיברה על לנסוע איתה לצפון לסופ"ש לפגוש את ההורים שלה ועל לישון אצלה לפחות כמה ימים בשבוע, היום משום מקום היא החליטה שהיא "לא רואה את זה מתפתח לזוגיות". החליטה בין לילה שאין משיכה, שמרגיש לה שאני יותר כמו חבר טוב מאשר בן זוג, ושהיא לא יודעת אם זה בגללי ספציפית או בכלליות לכל גבר.

הבחורה מאוד מתוסבכת (נכוותה מהרבה אקסים), אבל מבחינתי היא היתה שווה את זה. אמרה שהיא לוקחת את הסופ"ש לחשוב על הכל, אבל כמובן שהכיוון ברור. היא אמרה שהיא נהנתה כמו שלא נהנתה הרבה זמן, ושמאוד רצתה בעצמה שזה יצליח ויתפתח, אבל קשה לה לראות את זה קורה כרגע.

דכאון רציני כל העניין. שוב כל האפליקציות, שוב לדשדש בין דייטים מעפנים, עד שחשבתי שמצאתי את האחת /:

פורסם

כל הקונספט הזה של אתרי/אפליקציות היכרויות דפוק מהיסוד (יותר נכון מה שהתפתח ממנו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתרי הכרויות זה מעולה, וזה עובד.

אבל זה מה שזה, זה להכרות.

מכאן והלאה, זה אתה והמיומנות החברתית שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תנסה לא להתבאס. מאוד, מאוד קשה למצוא בן / בת זוג. לפעמים נדמה לי שאנשים בגילאי 30+ כבר שרופים. למה אני מתכוון, יודעים בדיוק מה הם מחפשים, לא מעוניינים להתפשר, נכוו מקשרים קודמים, יודעים בדיוק מה הם מחפשים ומה לא, לא נותנים צ'אנס וישר עוברים לדייט הבא.

אני באוקייקיופיד כבר כשנתיים, יש שם פרצופים של בחורות שאני רואה שם מהיום שנרשמתי.

טיפ קטן, נסה לא לכעוס ולהאשים את הצד השני, סה"כ כולנו אני מאמין רוצים שיהיה לנו טוב, היא כנראה לא ראתה את זה מצליח. אני בטוח שיותר מכל דבר, היא מחפשת אהבה, בדיוק כמוך.

פורסם
מעדכן...

אז אחרי שלושה שבועות של היי מטורף וכיף לא נגמר בהם זו שיצאתי איתה כבר הספיקה לפגוש את ההורים והחברים, כבר דיברה על לנסוע איתה לצפון לסופ"ש לפגוש את ההורים שלה ועל לישון אצלה לפחות כמה ימים בשבוע, היום משום מקום היא החליטה שהיא "לא רואה את זה מתפתח לזוגיות". החליטה בין לילה שאין משיכה, שמרגיש לה שאני יותר כמו חבר טוב מאשר בן זוג, ושהיא לא יודעת אם זה בגללי ספציפית או בכלליות לכל גבר.

הבחורה מאוד מתוסבכת (נכוותה מהרבה אקסים), אבל מבחינתי היא היתה שווה את זה. אמרה שהיא לוקחת את הסופ"ש לחשוב על הכל, אבל כמובן שהכיוון ברור. היא אמרה שהיא נהנתה כמו שלא נהנתה הרבה זמן, ושמאוד רצתה בעצמה שזה יצליח ויתפתח, אבל קשה לה לראות את זה קורה כרגע.

דכאון רציני כל העניין. שוב כל האפליקציות, שוב לדשדש בין דייטים מעפנים, עד שחשבתי שמצאתי את האחת /:

כן החיים לצערנו לא קלים :(

ובחירות של אנשים שפתאום לא ניראה להם או לא מתאים מדברים מסויימים הם לא קלים.

אם היא היתה רצינית באמת אני לא חושב שהיתה מוותרת - דעתי שלי

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

אין שום דבר מעולה בזה.

המבחר מצד אחד, צורה חד-מימדית שבה אפשר לראות את הצד השני, ו(במקרה של נשים) צורך לסנן מאות הודעות של "היי רוצה זין" שהיא מקבלת ביום, מעוותים לגמרי את הצורת חשיבה והציפיות שבאים איתן לבן זוג פוטנציאלי.

בדיוק בגלל זה הבחורה בסיפור של בלזור החליטה לחתוך באמצע שום מקום. בידיעה שהיא לא חייבת לו אף אחד, ראתה מישהו שיותר נראה לה, והמשיכה איתו (סביר להניח שבו זמנית היא מתקשרת עם עוד שניים שלושה, אם אפשר אז למה לא).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים, אין לזה קשר לאפליקציות היכרויות, זו לא הסיבה שהיא חתכה... לדבר/לצאת עם אחרים הפסקנו כבר אחרי הדייט הראשון...יש לה מטעני עבר והיא בגדול מאוד מתוסבכת, היא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה כרגע ואם החוסר משיכה זה ספציפית אלי או בכלליות תקופה כזאת, אמרה גם שאין לה חשק מיני בכמה חודשים האחרונים ושזה בכלל לא אופייני לה, שהיא צריכה לעשות מסע עם עצמה ולחזור לטיפול פסיכולוגי, כי אם היא בזוגיות היא תשקיע הכל בזוגיות ואז הבעיות שלה לא יפתרו...

אבל היא היתה מקסימה ונהננו מכל רגע ביחד (והיו הרבה), אז למרות שעברו רק 3 שבועות (שהרגישו יותר), עם הרבה תכניות לעתיד בעיקר מצידה (מקומות ללכת אליהם, מגורים משותפים וכו'), אני לגמרי בדכאון כרגע. עד שחשבתי שסוף סוף מצאתי מישהי באותו ראש שלי בדיוק, הכל התפוצץ לי בפנים. :(

פורסם
היא החליטה שאני יותר כמו חבר טוב מאשר בן זוג.

הבחורה מאוד מתוסבכת (נכוותה מהרבה אקסים), אבל מבחינתי היא היתה שווה את זה.

אם היא 'שווה את זה' כהגדרתך, ובאמת נשמע שנהניתם והיה קליק, למה לא לנסות להשאיר אותה בחייך אפילו על תקן ידידה? האם זה חייב להיות הכל או כלום?

מכאן והלאה, זה אתה והמיומנות החברתית שלך.

שלך ושל הצד השני. אין לך שליטה על התסביכים והחסכים שלו, או על החינוך הגרוע שקיבל בבית.

המבחר מצד אחד, צורה חד-מימדית שבה אפשר לראות את הצד השני, ו(במקרה של נשים) צורך לסנן מאות הודעות של "היי רוצה זין" שהיא מקבלת ביום, מעוותים לגמרי את הצורת חשיבה והציפיות שבאים איתן לבן זוג פוטנציאלי.

הבעיה היא, כמו תמיד, בגורם האנושי.

האתרים האלה (במיוחד OKC) נותנים את כל הכלים לבניית פרופיל מלא ומשכנע שיציג את הצדדים הטובים ביותר שלך. אנשים שלא מוכנים להשקיע ב'מכירה' - כותבים מילה וחצי, לא עונים על הרבה שאלות, שמים תמונה של הכלב וכו' - מוצאים קליינטים בהתאם, הרי זה בדיוק כמו למכור רכב בפשפשוק. אנשים שלא משקיעים בצד ה'קניה', כלומר הולכים לפי תמונות ולא טורחים לקרוא את הפרופילים, נעים באופן צפוי מדייט לא מוצלח אחד למשנהו, ואז נהיים מתוסכלים ומאשימים את המערכת.

בדיוק כמו פייסבוק, קבוצות וואטסאפ וכו' - האתרים האלה הם רק פלטפורמה. מי שמשכיל לעשות בהם שימוש מלא ולנצל את מלוא הפוטנציאל יכול להרוויח. מי שעצלן בד"כ משלם את המחיר, אלא אם כן הוא נראה ממש טוב וסתם בא לשם למצוא ז*ון. אבל בשביל זה יש טינדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...