Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהרבה מהדירות בהדר בחיפה נמכרות בדמי מפתח, אני לא מבין את ההגיון בלקנות דירה ואחרי תקופה מסויימת להחזיר אותה, למה שמישהו יסכים לכזה דבר? מה ההבדל בין זה לבין להשכיר אחת וזהו?

פורסם

לא יכולים לבקש ממך אחרי שנה/ שנתיים/ שלוש לפנות את הדירה בטענה שהבעלים החליטו למכור (כמו בשכירות הרגילה), לא יכולים לעלות דמי שכירות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה משא ומתן מול הבעלים בכפוף לסטטוס המשפטי של הדירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדירה בדמי מפתח יש שני בעלי זכויות

 

הראשון הוא הבעלים של הדירה

 

השני הוא בעל הזכות לדיירות מוגנת - ובלשון העם דמי מפתח.

 

אתה משלם סכום לבעל הזכות שלפניך , הסכום הזה מתחלק בין הדייר היוצא לבעל הבית.

 

במו"מ מול בעל הבית נקבע שכר הדירה שלך , נמוך בהרבה מהשכ"ד החופשי, וגם העליה שלו בשנים הבאות נעשית בד"כ על פי עליית המדד.

 

ואתה יכול לגור בדירה הזו עד מאה ועשרים, ואם במאה ועשרים לא מתגורר עימך מישהו מבני המשפחה הקרובים , הדירה חוזרת לבעליה.

 

היתרון הוא תשלום עבור הזכות שהוא נמוך בהרבה מאשר תשלום עבור בעלות מלאה.

 

בעל הבית כמובן יכול להחליט שבא לו למכור ואז הוא יכול למכור לך או למישהו אחר, שנכנס בנעליו.

 

מופתע שעוד קיימים עיסקאות בדמי מפתח, בד"כ הבעלים בעת שהשוכר רוצה להתחלף , קונה ממנו את הזכות ומחזיר בכך את הבעלות המלאה אליו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מקבל סכום גדול בבת אחת.

כמו ישה, הייתי בטוח שהשיטה עברה מהעולם. העניין הוא שיש כל מיני טריקים בסיפור הזה, אנשים מכניסים קרוב משפחה לגור אתם לפני שהם הולכים לעולמם, ואז זכות השכירות עוברת לאותו קרוב.

הסיבה היחידה שאני רואה להמשך השימוש בשיטה לגבי שוכר חדש הוא בעל בית שאינו מסוגל לממן את רכישת הזכות מהשוכר היוצא. וגם זה כנראה דמיוני הפרוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...