Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיז'ו כבר לא עושה מכוניות לנהג כמו פעם, היא פונה לפלח שום גדול יותר ורחב כדי להפיק יותר רווחים.

וכך גם עם ה-107 שהיא מכנית עירונית בלי יותר מידי יומרות ספורטיביות.. את העיצוב כבר הכרנו ב-1007 עם הדלתות הזזה שראינו כבר לפני כחצי שנה אם אני זוכר נכון..

חבל שהיצרן מאבד את היחודיות שלו אבל כדי לשרוד בשוק הם צריכים יותר רווחים.. אין מה לעשות. חבל.

פיליפ.

פורסם

כך חולפת לה תהילת עולם... :|:roll:

מעניין מה המשמעות של העובדה שטויוטה אחראית על הפיתוח ו-PSA על ספקי המשנה... :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הם הרסו את המיטוס של הפאזו המדהימות האלה , 106 הוא אוטו ממש פצצה , למה לבוא ולעצב אוטו פלצני, לא נראה ספורטיבי וסתם מכוער אבל ממש מכוער ... למה !?:?:

פורסם

הישראלי השמרן מכה שנית. לוקח לאנשים להתרגל לעיצובים חדשים, ויש בארץ הרבה שתמיד יעדיפו את מה שהיה קודם. זה מזכיר לי שבשנים 95-96 מכרו את האונו הותיקה לצד הפונטו החדשה במחיר די דומה ותנחשו מה מכר יותר. כנ"ל לגבי ה-106 ו-205, שלמרות התמחורים הדומים 205 מכרו הרבה יורת. היום זה נראה כמו בדיחה, אבל ככה זה עם הישראלים, תמיד יהיו בדיליי של כמה שנים.

פורסם

א. ממש מכוער וזה רוב המכוניות החדשות

ב. אבל לא צריך להגזים לשאלה שלך איזה רכב יצא בשנתיים האחרונות יפה

BMW 645, פג'ו 407, BMW 540, IMPREZA 2004\5 ואחרון חביב סיטרואן C5 החדשה באמת יצירת אומנות.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
א. ממש מכוער וזה רוב המכוניות החדשות

ב. אבל לא צריך להגזים לשאלה שלך איזה רכב יצא בשנתיים האחרונות יפה

BMW 645, פג'ו 407, BMW 540, IMPREZA 2004\5 ואחרון חביב סיטרואן C5 החדשה באמת יצירת אומנות.

אני מסכים איתך לגבי ה-C5. אמנם היא לא פוטוגנית, אבל במציאות היא באמת מרשימה (אני לא מאמין שאני אומר את זה על C5), המתיחת פנים עשתה לה הרבה טוב(והמון עוול לבעלי הדגם ללא מתיחת הפנים).

צבי.

פורסם

פיג'ו היציאו את ה 2-C למי שרוצה משהו ספורטיבי.

כמובן שלא מיבאים לארץ מכונית ספורטיבית.

על אותו בסיס הם מייצרים כמה מכוניות.שיתאים לכל הלקוחות.

ה107 לא בשבילנו.ה -2C כן

216111.jpg

אייל

פורסם

הC2 היא של סיטרואן.. לא של פז'ו..

ולכן נשאלת השאלה - איפה האחות מבית, תוצרת פז'ו? :roll:

אם לC8 יש את ה807..

אם לC6 (זה 6, נכון? :roll) יש את ה607..

אם לC5 יש את ה407..

אם לC4 יש את ה307..

אם לC3 יש את ה206 (207?)..

ורק הC2 נשארה לבד :(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני ממש לא מבין את סיטרואן. יצרו את ה C2 שהיא נראית דיי בסדר. אבל אמרו לא, צריך משהו יותר קטן. זאת התשובה? הC1? לא נראה לי.

את הטויוטה אפשר עוד איכשהו לסבול, הצרפתיות האלה ממש ממש לא במקום. למה המכוניות הקטנות של היום צריכות להיות מעוצבות ככה? מה קרה לעיצוב השמרני?

שימו לב למשהו מעניין ששמתי לב אליו, לדעתי יש איזשהו שיתוף פעולה בין פז'ו לסיטרואן. שימו לב שהC5 החדשה מזכירה את ה 407 ועכשיו ה C1 ממש דומה ל 107. מה הלאה? מזל שהC3 לא דומה ל 207.

אני לא מדבר על זה שעכשיו הם מיוצרות באותו מפעל, כמו שכתוב בכתבה. יש כאן משהו אחר...

!AWDSOME

• תוכן חדש...