Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שרשור קניה.

אני מתעניין לפי דעתכם איזה רכב מהנה גם במהירויות נמוכות, לא רכבים חדשים יחסית שמרגישים כמו רכבי מנהלים וצריך להגיע למהירות תלת ספרתית כדי להרגיש משה מהרכב.

אני מתאר לעצמי שזה בעיקר רכבים ישנים, עם הגה הידראולי וידניים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במיני שלי גם ב60 אתה מרגיש יותר מאשר 170 ברכב חדש :)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הגולף דור שני שהיתה לי בעבר, היתה מהנה בתימרונים עירוניים במהירויות נמוכות. היה לה הגה ללא תגבור הידראולי והיא היתה מוקשחת עם קויילאוברים.

יכול להיות שזה גם בגלל שהיא לא יכלה להגיע למהירויות גבוהות במיוחד :lol:

הנה תמונת זיכרון:

IMG_19921.jpg

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצד אחד מנועים כדוגמת ה 1.4TSI של ואג הופכים את הרכב למהנה בתנועה עירונית בגלל הגמישות במנוע והכח המתפרץ בסלד נמוך.

מצד שני אתה תוכל להנות מרכב שמחובר לכביש גם, למשל מיאטה,S2K, או כשתשים סט בולם קפיץ או קולאיבר שמצד אחד יתנו קשיחות וכשהכביש יהיה משובש אתה תסבול, ומצד שני גם פניה עירונית ב 30 קמ"ש או כיכר תהיה כיפית מאוד.

Miata ND2

פורסם

מהירויות נמוכות הכוונה כנראה לא בכבישים מהירים.

בכבישים טכניים / מפותלים וכו' תהנה מרכב קטן, עם "התנהגות טובה", כנראה ספורטיבי, רצוי הנעה אחורית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תלוי מי הנהג יש כאלה שגם מאזדה 6 זה בשבילם מטוס.

בדיוק, יש כאלו שקוראים לרכב גרמני קטן עם איזה 190 כ"ס מטוס.

אני דווקא נהנה מאוד מבהמות בכבישים טכניים, השאלה עצמה די בעייתית, רכב שנדחק למגבלותיו יהיה מהנה, גם אם הוא רכב מחורבן.

haters will hate

פורסם

יש להבדיל בין רכב שמקנה תחושת מהירות בשיוט במהירות בינעירונית, שלדעתי אליו התכוון פותח השרשור, לבין רכב מתנהג בעיקולים.

בקו ישר, קצת יותר רעש רוח ויותר רעש מנוע וקיבלת את מבוקשך. בלא מעט מכוניות, פתיחת חלון נותנת את התחושה הזו.

בכביש המפותל, צריך רכב בעל מאפיינים שונים. צריך צמיגים ומתלים שמציעים ביצועים יחסית נמוכים כך שניתן לנהוג מעבר לקצה התחום ה"אלסטי" של הצמיג בבטחון.

בתחום ה"אלסטי" תגובת הצמיג כמעט לגמרי ליניארית ויש תחושה (משעממת) של פסי רכבת. הבעיה היא שבנהיגה יעילה, כמעט כל רכב כיום מציע מספיק יכולת דינמית כדי לשעמם טוטלית.

אז הפתרון הוא או לנהוג עקום (בגבולות מקדמי בטחון סבירים) או לתחזק את הרכב עקום. ע"ע מרצס AMG

....

מעבר לכך, חלק מהאנשים נהנים יותר מרכב שמאפשר להוציא את הזנב לטיול, במידה כזו או אחרת; כמו כן, חשוב שיהיה מספיק כוח מנוע כדי לצבור מהירות מספקת בין עיקולים ולאתגר את אחיזת הצמיגים במהלכם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עבור כל אחד הנאה מנהיגה באה במשהו אחר. יש אנשים שנהנים מחריקת צמיגים בכל סיבוב ויש אנשים שנהנים מנסיעה סופר חלקה. ברכבי יוקרה כמעט ואין משמעות במהירות כי 200קמ"ש מרגיש לא שונה בהרבה מ60. לכן נעלם הרצון לטוס מהר. ברכבים עם בידוד לא טוב, מתלים לא משכחים פשוט רוצים לגמור את הנהיגה כמה שיותר מהר, אז יש כאלה שלוחצים.

ברכבי SUV משופרים עם הגבהה, צמיגי בלון, הנהיגה הופכת לעבודה לא פשוטה. מי שאוהב לאתגר את עצמו על הכביש ועדיין לנסוע לאט, זה יכול להיות פתרון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...