Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש קקטוס סתם ויש קקטוסים HD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות מרהיבות שמשלימות סקירה נאה מאוד, כתוספת למה שנכתב עד כה.

נסעת למכתש ל"לוקיישן" לקקטוס, לפחות זה עלה במעט ליטרים סולר, ויזרז את ההרצה.

שיא המטאורים השנה ב12/8.

המשך לעדכן וסע בדרכים טובות!

פורסם
שיא המטאורים השנה ב12/8.

יומולדת של בתי.

סגרת לי תוכנית

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הרכב הישראלי המושלם --

מזגן אלסקה

פול אוטומט

מולטימדיה (לא משנה מקומית או מקורית) ושן כחולה (פעם זה היה פול חשמל אבל היום זה כבר מובן מאליו)

הגה מסתובב בקלות.

מגיע למאה בלי להרגיש וסוחב את הקסטל.

רכב אמין והכי חשוב *סחיר*. ז"א לא צרפתי.

הכל בסרקסטיות כמובן.

אני יודע לגבי שיא המטאורים אבל פחות מסתדר לי בתאריך ההוא וגם הרבה יותר צפוף שם ורצינו קצת שקט על הראש.

אני מקווה להעלות עוד תמונות בהמשך השבוע-שבועיים.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
ע
פורסם (נערך)
הרכב הישראלי המושלם --

מזגן אלסקה

פול אוטומט

מולטימדיה (לא משנה מקומית או מקורית) ושן כחולה (פעם זה היה פול חשמל אבל היום זה כבר מובן מאליו)

הגה מסתובב בקלות.

מגיע למאה בלי להרגיש וסוחב את הקסטל.

רכב אמין והכי חשוב *סחיר*. ז"א לא צרפתי.

מצאתי לך !

טויוטה ראנקס שנת 2006 מנוע 1.6 ליטר רמת גימור GLX. רק חסר להחליף את מערכת השמע או שלא מכיוון שקיימת שליטה מההגה על המערכת המקורית.

בנוסף למה שכתבת ראנקס לא רואה מוסך אלא רק לשם טיפול שוטף וסחירות מצויינת גם בימינו ובחצי מחיר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

תתחדש ותהנה! התמונות ממש יפות. עשית לי חשק לטיול לאיזור.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

היום עצרתי לעזור ל2 מבוגרים והחלפתי גלגל לקקטוס, רכב לא אמין בעליל איך פנצ'רים ברכב כזה חדש? בושה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

^^

סליחה לא הבנתי, לצחוק או לצחוק?

פותח השרשור, תתחדש גם אתה, תמונות מדהימות. מגפה קוצנית.

ט.ל.ח

פורסם

אין על הקקטוס.

הרכב הכי מקורי שיש, עם אמירה אמיתית שיכול לאתגר רכבים בכל קטגוריה ועם תמורה מדהימה למחיר.

סיטרואן חוזרת למקורות ועושה את זה בגדול.

פורסם
ממש אחד לאחד.

כמו דה ויטו ושוורץ הנגר "בתאומים".

דומה גם לדלוריאן ודוזנברג, עם קצת סוברית.

קודם כל - פות"ש - תתחדש ותודה על התמונות היפות.

כאמור - עניין של טעם - לדעתי עיצוב חיצוני שיקי, עיצוב פנימי מזעזע אף יותר מזו של ה-127 (והיו במשפחתנו כולל לאנוכי - כמה מהן) אף אם אינו מזכיר אותו.

השעונים המוזרים האלה - שאלוהים ישמור. לא מסוגל לחשוב שהייתי מתרגל לזה.

ושוב תודה על הסקירה הקצרה והממצה.

alfa 156 2.5.

פורסם

כמו שקראו לו באתרים אנגלים ואוסטרליים - רכב מרמייט. או שאתה אוהב או שאתה שונא. אני מתעב ממרח מרמייט (או וג'מייט) אבל מתחבר לעיצוב הפנים והחוץ של הקקטוס. אבל אני יכול להבין מי שחושב אחרת.

פורסם

בניגוד לרכבים מבריקים באמת, כמו הטווינגו והמולטיפלה, שהביאו חדשנות אמיתית ושימושיות נדירה כתוצאה מעיצוב יוצא דופן (מרווח פנים סופר נדיב ומודולרי) הקקטוס לא מצליחה לחדש דרמטית מבחינה זו (יותר אווירירית מלפנים קמעה). היא מצליחה לשבור את השוק מבחינת מה שהיא נותנת למחיר.

במקרה של הטווינגו והמולטיפלה, שלא הצליחו במכירות, השוק לא הצליח להבין כמה הרכבים הללו מבריקים. כמשומשות הן כבר הצליחו יותר, כששמו עליהן את היד מי שידעו להעריך פרקטיקה.

את הקקטוס דווקא קונים בגלל העיצוב, אבל אני חייב להודות שכמו כל דבר, אחרי כמה חודשים, מתרגלים וזה נהיה טריוויאלי. להסיע 4 מבוגרים בנוחות בטווינגו, זה היה כיף כל פעם מחדש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...