Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש קקטוס סתם ויש קקטוסים HD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרבה רכבים מבוטחים ללא קודנית ובתמונות רואים בבירור שהנזק לפתח המזגן הוא בגלל הקודנית (אני גם בטוח שלא חתכו שחרור נורמלי לכבל של הקודנית שיוצא דרכו).

מתקינים חאפרים זו בעייה קשה של כמעט כל היבואנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

המבטח הקבוע שלנו דרש קודנית וכך גם מי שביטחנו דרכו בסוף (דרך עובדי מדינה).

עד היום לא ניתקלתי בכזאת רשלנות בהתקנה ובוודאי שלא ציפיתי לכזה נזק שהסכמתי לקבל את "המתנה".

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אז משלמים מעט יותר למישהו שלא דורש את זה - ההבדלים בדר"כ לא גדולים - זה לפחות מה שאני עושה.

המתקינים של היבואנים עובדים על מאסות, ואין להם זמן להתעכב ולתת תשומת לב לכל רכב ורכב - ומכאן הדרך לנזקים קצרה.

פורסם

סוכנת הביטוח שלי מת"א - עבדה פעם במסגרת ביטוח קוליקטיב מטעם העבודה ומאז אני איתה..

אמרה לי במפורש שכל רכב עד 250 א ש"ח לא מחייבת בהתקנת קודנית.. והמחירים שלה מצויינים בכל קנה מידה.

מי שרוצה את הנייד שלה שיפנה אלי בפרטי.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

זה כבר פוסט-מורטם.

ההתקנה/נזק כבר נעשו. אני לא אפרק את הקודנית, אין טעם בזה.

כאמור בכל הרכבים שהיו לי עם קודניות (ושל ההורים שלי - ליסינג ופרטיים) לא נתקלתי בבעיות ולכן לא ציפיתי לזה כעת. ברכב הבא כנראה נפעל אחרת.

וזה שההתקנה "בחינם" לא מצדיק את הגסות שבה זה נעשה. גם זה שזה נעשה במסות לא מצדיק את זה. ברור שהפלסטיק הוחזר בכוח ונשבר מהלחץ שהופעל עליו. מדובר ברשלנות ואין תירוץ לכך.

אבל כאמור החלק החלופי הגיע, אני מקווה לתאם זמן לתיקון השבוע, כמובן מצפה שהכל יהיה בחינם ולהעלות צילום של כל הקומבינה במצב כמו חדש.

אז בנתיים אני רגוע.

פורסם

ברור שזה שההתקנה בחינם לא מצדיק את זה - אבל אין לי ספק שיתקינו לך את החלק כמו שצריך ושבסוף תצא מרוצה :-)

מה שכן, אני הייתי שוקל להעביר את לוח המקשים למיקום אחר, הרי בין הפאנל ובין יציאת המזגן לא אמור להיות רווח מצד אחד, אבל מצד שני מצפים שכבל יעבור שם, מה שלא ממש מסתדר ביחד ומחייב חיתוך של יציאת המזגן כדי שהיא תשב כמו שצריך - וזה מקום שהוא מאוד בולט. שווה, כאמור, לשקול להעביר אותה למקום שלא יחייב חיתוך פאנלים, או שההתקנה תהיה במקום נמוך יחסית (ליד בלם היד, לדוגמה), כך שלא יראו את זה.

פורסם (נערך)

דוקטור, מישהו עבד עליכם. בהתאם לכללי מכרז הביטוח של החשכ״ל הדרישה לרכב בשווי עד 130,000₪ היא אימובילייזר מקורי. רק מעל לסכום זה דורשים קודנית.

אני מבטח דרך ביטוח החשכ״ל כבר שנים רבות ולא הייתה שום דרישה למיגון!

רצ״ב טופס ביטוח של אחד הזוכים במכרז 2016. ראה בעצמך בסעיף מיגון.

https://medina.ayalon-ins.co.il/clubsClient/Files/OvdeiMedina/טופס%20הצעת%20ביטוח%20רכב%20באיילון%20לעובדי%20מדינה%20-%20מקיף%20-%20אתר%20מדינה%20בקליק.pdf

ככלל, דרישות לביטוח תמיד צריך לברר לפני שמתירים להתקין ״מתנות קטנות״ באוטו או לפני שמוציאים על זה כסף ומזמינים צרות. למעלה מתשעים אחוזים של תקלות ברכב חדש בשנה הראשונה מקורן בהתקנות מקוריות.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

מה לעשות, כנראה דיברנו עם מישהו לא מעודכן, או שזה בגלל מנוע הדיזל.

בכל מקרה, מאחר ועד היום לא נתקלתי בבעיה כזאת זה לא היה בראש שלי במעמד הזמנת הרכב (מבחינת non issue).

אם הקודנית תעשה בעיות בעתיד אז נסלק אותה. כעת זה כבר ניתוח לאחר המוות, כפי שכבר ציינתי ואני לא פתולוג ולא מומחה לרפואה משפטית...

שיסדרו את מה שנשבר על חשבונם ואני מוחק את זה מהראש.

,
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון --

הפלסטיקה הוחלפה (לציין לטובה את השירות של מר טייב מהמרכז בשורק).

המסך המרכזי עדיין עושה לפעמים בעיות בחשיפה לטמפ' גבוהה, אני מחנה את הרכב בצל ואנסה לתפוס שוב פעם את שירות הלקוחות (אחרי שהבטיחו שיחזרו אלי בעניין זה ולא קרה הדבר)

בגיחה אחרונה לדרום אשתי ישבה במושב האחורי חלק מהדרך (בחלק המרכזי שלו) ודיווחה שאין בעיה מבחינת מקום (בין שני מושבי בטיחות) ונוחות (בין השאר העדר בליטה מרכזית משמעותית).

צריכת הדלק המשיכה עוד להשתפר מעט וכעת התייצבה. תדלוק אחרון (שהיה לאחר טווח של כמעט אלף ק"מ) הראה צריכת דלק ממוצעת של מעט יותר מ-25 קמ"ל, אבל זה גם כלל את הנסיעה הארוכה לדרום ולא משקף את ממוצע הנסיעות הכולל שלי.

28879096433_4257af8c95_c.jpg

28879139863_07f5e3a5c2_c.jpg

וזאת התוצאה של אבק מדברי ביחד עם טל בוקר לתפארת.

גם אין לי מושג מדוע היבואן התעקש להדביק מדבקת PureTech על ישבנה של BlueHDI למהדרין. אולי משיקולים של עין הרע.

פורסם

גם אצלי על הקקטוסולר יש מדבקה של פיורטק.

אני עדיין מחכה למדבקה הנכונה. זה מצחיק לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אז המדבקה של פיורטק לא מקורית? איזה מדבקה צריכה להיות על הרכב?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...