Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש קקטוס סתם ויש קקטוסים HD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיצוב היה שיקול משני. היכולת לשנע את המשפחה ברכב בעל מידות חיצוניות קטנות (תמרון עירוני וחניה), תג מחיר סביר וחיסכון בדלק סגרו את העסקה.

בוודאי שהמולטיפלה והטווינגו מרשימות יותר מבחינת עיצוב תעשייתי. אבל יחסית למה שיש היום בקטגוריה B+ (משפחתיות קטנות וקרוסאוברים המבוססים על סופרמיני) הקקטוס בולטת לטובה מבחינת יחס גודל חיצוני לנפח פנימי ושימושיות.

היא אמנם לא מתעלה למדרגת ה-C3 פיקאסו, אבל גם תג המחיר שלה לא.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בניגוד לרכבים מבריקים באמת, כמו הטווינגו והמולטיפלה, שהביאו חדשנות אמיתית ושימושיות נדירה כתוצאה מעיצוב יוצא דופן (מרווח פנים סופר נדיב ומודולרי) הקקטוס לא מצליחה לחדש דרמטית מבחינה זו (יותר אווירירית מלפנים קמעה). היא מצליחה לשבור את השוק מבחינת מה שהיא נותנת למחיר.

אני לא כ"כ מסכים איתך,

ז"א - אני מסכים איתך לחלוטין בעניין התמורה למחיר, אבל לדעתי זה ממש לא מתחיל ונגמר שם.

מבחינתי, מה שמאוד קוסם בקקטוס זה שנראה לי שעשו ישיבה של המהנדסים, ואמרו 'סאומו הקונצנזוס, בואו נשים דגש על מה שבאמת צריך ונזניח את מה שלא' -

כתוצאה הגיעו לעניין ה air bumbs שעבור האדם שאוהב לשמור על רכבו זו חתיכת פנינה, שמו מולטימדיה ברכב שגרסת הבסיס שלו עולה כמו סופר מיני עירומה, עשו גג מהמם (באירופה) שממש מוסיף לחוויה עבור כל יושבי הרכב, וכו' וכו'.

כמובן שעבור המחיר הנמוך הם נאלצו לחסוך בכל מיני דברים, כמו החלונות האחוריים (צחוק צחוק אני אשכרה מתלהב מזה שהם ויתרו על המנגנון, כחלק מהגיקיות ההנדסית שהזכרתי קודם לכן), אבל לדעתי זה ממש חלק מהיופי של הרכב. resource re-allocation שיצא ממש מוצלח, לטעמי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מעניין האם קקטוס דיזל יוצע בעתיד עם תיבה אוטומטית והאם במקרה כזה הוא ישמור על מחיר זול יחסית או שלחילופין יביאו C3 דיזל אוטומטית, שזו אופציה עדיפה לטעמי.

פורסם
מה זה הניפוח בקשת מאחורי הגלגל האחורי מימין?

יש ניפוח כזה בשתי הקשתות האחוריות. זה אמצעי אווירודינאמי לביטול סחרור אוויר.

אמצעי נפוץ במכוניות רבות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

פשוט רכב מקסים.

שונה, יחודי, סיטרואן אמיתי

וגם התמונות מגניבות.

תהנה.

אגב לדעתי הצנועה, גם אם ה C3 עדיף אין לו את הקסם של הקקטוס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אגב לדעתי הצנועה, גם אם ה C3 עדיף אין לו את הקסם של הקקטוס.

cl-16.061.031.jpg?itok=GOzja3Kc

cl-16.061.005.jpg?itok=ICYSJ6-i

cl-16.058.025.jpg?itok=bRY_Yptc

חסר לה קסם (מהרבה בחינות הקסם דומה לזה של הקקטוס)?

פורסם

קליפ נהיגת לילה - מדגים את הפנים (המאוד פשוט) בפעולה. הסרטון היה בעיקר תרגול בשבילי בצילום מתוך המכונית ובעריכה והוא די משעמם, הצפיה על אחריותכם.

אני מקווה גם להעלות סרטון יום מתישהו בהמשך.

פורסם

תגיד, יש למסך אפשרות כיבוי, כך שהמערכת תמשיך לפעול? לי בלילה אפילו המסך של מצלמת דרך מפריע בנסיעה ארוכה, אז אני מכבה אותו. מסך כזה ענק היה ממש מוציא אותי מדעתי.

פורסם

דוקטור, זה באמת מצ׳עמם (-: אבל שתי הארות ברשותך -

1. מראה מרכזית מכוונת אצלך תמידית במצב סינוור. במצב רגיל הכפתור צריך להיות מוטה קדימה ואז אם מסנוורים אותך מאחור, אתה מסיט את הכפתור למטה ואז אתה רואה אחורנית ברורות בזווית השתקפות מתקרת הרכב שהיא נקייה מעצמים זרים.

2. את המעבר בין מצבי הטריפ אפשר לבצע על ידי הלחצן שבקצה ידית הפעלת המגבים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
תגיד, יש למסך אפשרות כיבוי, כך שהמערכת תמשיך לפעול? לי בלילה אפילו המסך של מצלמת דרך מפריע בנסיעה ארוכה, אז אני מכבה אותו. מסך כזה ענק היה ממש מוציא אותי מדעתי.

כן בוודאי. יש אפשרות להחשיך את המסך המרכזי, גם לכוון עוצמת האור.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

השארתי את המסך בכוונה דלוק לטובת ההסרטה. בכביש מואר מאוד זה גם לא מפריע, בדרך למכתש רמון כיביתי את המסך והעברתי את התאורה למצב מינימום - במצב כזה הקוקפיט כמעט חשוך לחלוטין והדבר היחיד שמופיע מול העיניים זה מד המהירות (+חיווי בקרת שיוט אם מופעלת +המלצה להחלפת הילוך). בערך כמו מצב לילה שהיה בסאאב ז"ל.

מכוח של הרגל אני לא משתמש בכפתור הסטת המראה. המראה הייתה מכוונת לשביעות רצוני - ז"א מכסה את השמשה האחורית בדיוק עם ההשתקפות העיקרית שלה (שים לב שהמצלמה נמצאת בין המושבים ולכן לא רואים במראה את מה שאני רואה), אני די מתעלם מסינוורים - בכביש מואר הם לא מפריעים לי.

את המעבר בין מצבי הטריפ אפשר לבצע על ידי הלחצן שבקצה ידית הפעלת המגבים
.

אתה רוצה לומר לי שאשכרה צפית בסרטון עד הנקודה הזאת?

כל הכבוד לך.

אני מקווה שלפחות נהנת מהפלייליסט...

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
cl-16.061.031.jpg?itok=GOzja3Kc

cl-16.061.005.jpg?itok=ICYSJ6-i

cl-16.058.025.jpg?itok=bRY_Yptc

חסר לה קסם (מהרבה בחינות הקסם דומה לזה של הקקטוס)?

לא נתקלתי ב C3 הנ"ל, הכוונה שלי היתה לדגם היוצא.

ועדיין more is less... הקסם של הקקטוס הוא הפשטות. הC4 החדשה מקסימה... אבל כבר לא "פשוטה".

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לדעתי הסאגה או התופעה רק התחילה... הקקטוס יגיע ויופיע במלא תצורות וטוב שכך.

מגניב לראות רכב שונה מכל השאר ומגיעה לו הצלחה גדולה.

• תוכן חדש...