Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד, תודה.

אחריות רנו היא 100 אלף או 3 שנים...

אז ככה שנושא גיר חדש ומכלולים חדשים נשארים בגדר פיקציה.

אליהו לך תחפש לך נושא אחר להטריל בו, לא פה.

אני הבנתי שהגירים האלו של רנו דווקא אמינים.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אחריות היצרן עד 100 אלף קילומטרים, והחליפו לך גיר במסגרת האחריות, של מי האחריות?

של קרסו טרייד אין?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אלעד, תודה.

אחריות רנו היא 100 אלף או 3 שנים...

אז ככה שנושא גיר חדש ומכלולים חדשים נשארים בגדר פיקציה.

אליהו לך תחפש לך נושא אחר להטריל בו, לא פה.

אני הבנתי שהגירים האלו של רנו דווקא אמינים.

וואו וואו , אני מבין שהיום כולם חוטפים?

אני חושב שהשרשור צריך ללכת לכיוון של "אמינות" מפוקפקת של הגיר ולראיה שהוא פשוט "הלך" לפח הקרוב, או לעניין רכב לימון בקטנה. (או לא לזה ולא לזה אבל לא לצאת נגד יבואן-אחריות טרייד אין שנתן לדעתי שירות יותר ממעולה ללא תשלום וללא ויכוח).

ולא לעניין האחריות שלא כובדה בהחלפה לגיר חדש, כנראה מה שהיה הוא שהאחריות יצרן הסתיימה, ולכן יבואן רנו פשוט לא מחויב כלל לתת שירות לגיר אלא רק בתשלום מלא, (הרי האחריות מוגבלת ב100,000 ק"מ), ומי שכיבד את האחריות ללא ויכוח ויפה שכך זה "קרסו טרייד אין", אך הם אינם מחויבים כנראה לתת גיר חדש מהאריזה,אלא לפתור את התקלה וזה מה שעשו, ושאפו להם.

למעט עניין הפלסטיקה שאחד תותח כמוך זה ממש בקטנה אבל באמת לא בסדר שאתה צריך לעשות את זה.

פורסם

אף אחד לא ביקר אותך על סגנון הדיבור שלך.

מדבריך כפי שהבאת בהודעתך הראשונה - הובן לנו כי המוסך הבין שיש לו עסק עם מישהו שמבין עניין ודבר מה במכונאות (ואולם - עשה {המוסך} בסוף מה שהוא רוצה :-( ).

alfa 156 2.5.

פורסם

מענין. אוטו כבר עם 120K ק"מ, קלאצ'ים כידוע הם רכיב נשחק, גם בגיר רובוטי ועדיין יש טענות ליבואן שבמקום לנפנף את הקליינט עם החריג בכתב האחריות ( לא סביר שאין כזה ) לגבי מצמדים, ברקסים וכיו"ב, חלקים נשחקים שאורך חייהם הוא תלוי אופן ותנאי נהיגה, ארגן לו גיר במצב טוב מפירוק ועל חשבונו. כפיים, לא פחות מכך.

פורסם

אני מניח שהופעלה אחריות של הטרייד אין (שנה מיום הקניה) ולא אחריות יצרן/יבואן שכאמור הסתיימה.

פורסם

עדיין לא ברור נושא ההחלפה.

יש שתי אפשרויות לסידור תקלה בממסרה ויחידת הפיקוד .

א - פתיחת הממסרה, החלפת הקלצ'ים ו החלפת יחידת הפיקוד.

ב - החלפה כללית של הממסרה כולל הבית שבו היא נמצאת.

במקום לשפץ את הממסרה שיש כרגע ברכב - מכניסים ממסרה תקינה אשר עברה שיפוץ ונמצאת על המדף.

בדיוק כמו החלפת / שיפוץ אלטרנטור.

פירוק האלטרנטור מהרכב ושליחתו לשיפוץ.

ואו פירוק האלטרנטור - והתקנת אלטרנטור אחר תואם שכבר שופץ וההחלפה מיידית.

במידה והוחלפה כלל הממסרה לממסרה משופצת תקינה, לדעתי אין בעיה וגם חסכנו זמן..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא משופצת. מפירוק עם "רק 25K קילומטר"

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

על פי מה שנאמר פה באמת לא הופעלה אחריות יצרן.

האחריות יצרן נגמרה כאשר הרכב חצה את ה-100K קילומטר. האחריות שפעלה במקרה הזה היא של הטרייד אין ואז באמת הם יכולים לשים חלקים מפירוק וכו'.

סך הכל נשמע שההתנהלות הייתה בסדר. מה שכן אולי היה יכול להשאיר טעם טוב יותר זה אם היצרן היה לוקח אחריות של "רצון טוב" ומחליף לחלק חדש מהקופסה.

פורסם
על פי מה שנאמר פה באמת לא הופעלה אחריות יצרן.

האחריות יצרן נגמרה כאשר הרכב חצה את ה-100K קילומטר. האחריות שפעלה במקרה הזה היא של הטרייד אין ואז באמת הם יכולים לשים חלקים מפירוק וכו'.

.

אתה צודק !! רכב עבר 120 אלף והוא כבר לא במסגרת..ואז הטרייד אין יכולים לשים חלקים מפירוק או משפצים.

פורסם

לא באתי למוסך בתלונה על איכות השירות, אלא על איכות העבודה, גם לא באתי בתלונה על החלק שהורכב, כי מסתבר.שאין אחריות יצרן.

אני מרוצה מאוד מהתיקון, פשוט העבודה החאפרית היא מה שמרגיזה....

הרכב נוסע מעולה, יש לי עוד שעה אחריות של המגרש עצמו ככה שאני לא דואג.

אייל, הגיר שהורכב הוכרב כיחידה אחת מפירוק, על כל מרכיבב, חוץ מהמחשב גיר שהוא חדש חדש.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אז זה שרשור על "כיבוד אחריות מלאה של קרסו טרייד אין"

יפה וטוב לדעת שהאחריות שווה.

מידיעה מחברים על עסקאות נוספות האחריות באמת מכובדת.

(חוטים וכדומה היה כדאי ישר לבקש שיסדרו יפה ולא להתעצבן לאחר מכן)

פורסם

בדרך כלל אחריות של קרסו גם מוגבלת ק"מ.

כמה עשית מאז שרכשת את הרכב?

מה ההגבלות של האחריות שהם נותנים?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...