Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם מותר לי לשאול - נניח שרדיו מילאנו הרכיבו כזו מערכת (ולדעתי זה לא משנה), מה מונע ממישהו לגשת אליהם (באופן פרטי) ולבקש/לרכוש פשוט הרכבה של מערכת עם היכולות שאתה רוצה שיהיו? אני מניח שהם יודעים את הטריק של החיבור העוקף למסך, מנסיונם בעבר, וזה היתרון שלהם על פני מתקינים פרטים אחרים . וכל זה, אפילו אם לא הרכיבו מערכת כזו בעבר.

אני גם לא רואה בעייה (בהתקנה פרטית) לנסות לבקש מגיל קאר מערכת כזאת (שתומכת גם בBT). WIFI הם כבר מרכיבים ע"פ בקשה.

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם

עברתי על רוב הדיון ועוד לא הצלחתי למצוא תשובה, יש ברשותי איביזה 2016 שקיבלתי לפני מספר ימים, האם יכול להיות שאוכל להוסיף כסף ולקבל קאר פליי? האם הוא תומך בוויז ?

פורסם

אם גיל קאר התקינו מערכת שיש לה תמיכה בBT ו-WIFI כשאני צריך להוסיף על זה כסף נוסף, לא מקובל עליי. אם זה היה מתקין אחר, אין לי טענות. מקווה שעכשיו זה ברור.

מן הסתם ניתן ללכת ולעשות כל דבר בתשלום נוסף - Stating the obvious

פורסם

ראשית, גם אנחנו כיבואן מברכים על השינוי ועל כך שיש לנו אפשרות להציע פתיחה של הפונקציות.

בנוסף למידע שנמסר בפוסט, אני מבקש להוסיף את הנתונים הבאים:

1.פתיחת שלוש הפונקציות שמוזכרות אפשרית רק בדגמים בהם מותקנת מערכת מולטימדיה מדגם Composition Media דור 2 אולם, גם כאן ישנן מספר יחידות בקרה חריגות בהן לא ניתן לפתוח את הפונקציות. ניתן לזהות את היחידות הנ"ל על פי המק"ט שלהן. כדי לדעת מה המק"ט של יחידת הבקרהיש ללחוץ על לחצן ה Menu, לבחור במסך Setup ולגלול למטה עד שהשורה System information תיחשף. לחיצה על השורה תפתח מסך שבו בחלק העליון יהיה כתוב המק"ט של היחידה. המק"טים הבאים אינם תומכים בהתקנת הפונקציה: 3Q0 035 819 (819 A) / 3Q0 035 820 (820 A) ובהן אין אפשרות לפתוח את הפונקציה.

2.בדגמי הפולו (מלבד דגם הפולו GTI) מותקנת מערכת מולטימדיה מדגם Composition Color. במערכות אלו לא ניתן לפתוח את ה App Connect, ולכן אין וגם לא תהיה אפשרות לפתוח את הפונקציה.

3.במספר דגמים, כגון השירוקו, היצרן לא מציע שקע USB עם שבב זיהוי של אפל ולכן, למרות שקיימת אפשרות תיאורטית לפתוח את פונקציות ה App Connect, מכיוון שפונקציית הCar play לא תפעל, אנחנו לא מציעים את האפשרות לפתיחה.

4.תיקון קל לסעיף 9,פונקציות ה App Connect לא היו פתוחות עבורנו ע"י היצרן מכיוון שגם אפל וגם גוגל לא תמכו בפונקציות בישראל. מכיוון שהחל מעדכון מערכת ההפעלה של אפל ל iOS 9.3 נפתחה האפשרות של הפעלת ה [color= ]Car Play[/color] בישראל, אישר היצרן את פתיחת הפונקציות עבורנו. מאחר וגוגל עדייןאינה תומכת ב Android Auto בישראל, למרות שהיאנפתחת עם פתיחת ה App Connect, אנחנו לא יכולים להציע תמיכה בפונקציה ומי שרוצה להשתמש בה עושה זאת על דעת עצמו בלבד. אנחנו מעריכים שבעתיד, גוגל תתמוך בפונקציה בארץ והיא תפעל כראוי. ניתן לראות את המדינות בהן גוגל תומכת ב Android Auto בקישור הבא: https://support.google.com/androidauto/answer/6348019?hl=en&ref_topic=6348027.לאחר כניסה לקישור יש לבחור בשורה Where to use ע"מ לראות את רשימת המדינות הנתמכות.

5. חשוב לי לציין כי גם כאשר הפונקציות פתוחות ופועלות במלואן, השיקוף של הטלפון אינו מתבצע באופן מלא אל מערכת המולטימדיה ורק פונקציות ואפליקציות אשר עברו אישור של גוגל ואפל ישוקפו. לדוגמה,כרגע, WAZE עדיין לא מאושרת לשימוש ולכן היא לא תשוקף.

אהבתי את ה"חריגות" = כל גולף/פולו שלא בהזמנה מיוחדת. ממש נדיר... :oops:

בבקשה, אבל באמת מומלץ לעשות את עבודת הנבירה לבד...

פורסם
אם גיל קאר התקינו מערכת שיש לה תמיכה בBT ו-WIFI כשאני צריך להוסיף על זה כסף נוסף, לא מקובל עליי. אם זה היה מתקין אחר, אין לי טענות. מקווה שעכשיו זה ברור.

גם אני אבהיר (למרות שציינתי את זה כאן בעבר): לא רוצה להיות ממליץ יושר על גילקאר (כי מיש שלוקח 4000 ש"ח הוא לא...), אבל לשם ההגינות - הם הוסיפו אצלי WIFI בלי שביקשו כל תוספת. ייתכן שאצל אחרים אולי לא. השיקול (להבנתי) - הוא שכל עוד המערכת הסינית *תומכת* - אין בעיה אמיתית אם תבקש לפני ההתקנה. אם תבקש אחרי - זה עוד עבודה מן הסתם. החלפת כל המערכת - זה כבר סיפור אחר, כנראה, ובBT - זה המצב - הKIT שהם *יודעים* להתקין - פשוט לא תומך.

פורסם

אני לא עוקץ, אני שואל אם חיפשת. נוח מאוד לבקש ממישהו לעשות את העבודה הפשוטה.

מגיע עם מערכת בולרו, כמובן שיש דגמים שונים.

פורסם

(לאחר חיפוש בפוסט) האם נתמך ישירות מהמפעל ?אם לא, אני גם יכול לעשות את השדרוג הזה?

הבנתי שבvw צריך להחליף שקע USB מה לגבי הסקודה?

פורסם

כל בולרו שיוצר אחרי שבוע 22 של 2015 תומך מהמפעל ב car play/Android auto, לא משנה אם זאת סופרב, אוקטביה או אפילו פאביה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...