Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי היה בטיול טרקטורונים בצפון, הייתה התנגשות באשמתו בטרקטורון אחר, מסתבר שאין להם ביטוח צד ג , הם דורשים ממנו לשלם על הנזק של הטרקטורון, לי זה נשמע הזוי לגמרי.... מה אתם חושבים?

פורסם

החבר פגע ברוכב טרקטורון אחר?

לחבר יש ביטוח צד ג'?

שיפעיל את הביטוח שלו לכך זה נועד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי האשם צריך לשאת בנזק, כמו בכל תאונת דרכים. אם מדובר על השכרה של טרקטורטנים למטרת טיול, בחוזה השכירות , אם היה כזה, או בתדריך בעלפה היה אמור להיות מצויין השתתפות עצמית במקרה תאונה.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זאת למעשה תאונת דרכים. אם אין ביטוח צד ג' - על הפוגע לשאת באחריות לנזקים.

האם הוא בדק לפני הטיול מהו הכיסוי הביטוחי ? האם נאמר לו ע"י נציגי החברה כי הטרקטורונים מבוטחים מפה עד להודעה חדשה ?

אם התשובה ב-2 השאלות היא לא - אז הוא בבעיה. הוא לא יכול להתחמק מאחריותו לתאונה.

פורסם

אני אפרט יותר ממה שהבנתי,

הוא עשה טיול דרך חברת טיולים שמשכירה טרקטורונים, פגע באמצע הטיול בטרקטורון אחר ועשה נזק.

הוא חתם כמובן על חוזה שהוא משלם במקרה של נזק ולחברת הטרקטורונים יש ביטוח חובה בלבד.

השאלה אם זה חוקי מבחינה משפטית בכלל לחתום על דבר כזה?

פורסם

חוקי

אין חובה לעשות ביטוח לרכב / טרקטורון לכיסוי נזקי רכוש , אלא רק ביטוח חובה ( כשמו כן הוא ) שמכסה נזקי גוף.

חברך לקח סיכון, הסיכון התממש , ועכשיו הגיע שעת התשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חברך לקח סיכון, הסיכון התממש , ועכשיו הגיע שעת התשלום.

בזמנו גם בפניי ציינת ששעת התשלום הגיעה, אתה מקבל עמלות מידידנו רבי מנחוס?

פורסם

לא

אני רבי מנחוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תגיד תודה שזה רק נזק רכוש, לי עד עכשיו יש תביעה עם חברה כזאת באילת על נזק גוף (נקבעה נכות).

פתאום הודיעו שלא היה כיסוי ביטוח חובה על הכלי (המקרה קרה ב2011).

• תוכן חדש...