Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לפי החישובים שלי מיכל דלק של 45 ליטר מספיק לי ל320 קילומטר. אני נוסעת רק בעיר. הגיוני שהרכב צורך בעיר ליטר ל7 קילומטר?

פורסם

תלוי מה אופי הנסיעות שלך.

אם מדובר בהתנעה, נסיעה עירונית צפופה בת כמה קילומטרים וחוזר חלילה, נשמע הגיוני.

ה I20 שהיתה לי היתה צורכת 11 ק"מ לליטר בממוצע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עוד לא תדלקתי, כרגע המד קילומטר עומד על 290 מהתדלוק האחרון ומחשב דרך מראה ביתרה 90 ק"מ עד שאצטרך לתדלק. אז זאת הערכה גסה. זה לא מדוייק ב100 אחוז. לא מאמינה שאגיע ליותר מ320 כי היתרה עד התדלוק יורדת די מהר. אני משתדלת לנסוע מאוד רגוע. מה שכן אלה נסיעות קצרות, כ5 ק"מ לכל כיוון.

פורסם

המדידה של המחשב לא תמיד מדוייקת. לפני שאת עושה נסיעה ארוכה (נסיעות קצרות לא טובות לצריכת דלק) תמלאי טנק מלא עד שהידית קופצת ותאפסי את מד הק"מ, לאחר הנסיעה תתדלקי שוב עד שהידית תקפוץ, תחלקי את מס' הק"מ שנסעת בכמות הליטרים שנכנסה בתדלוק האחרון ותקבלי צריכה אמיתית.

פורסם

נסיעות קצרות = צריכת דלק גבוהה (המנוע לא תמיד יצליח להגיע לטמפ' עבודה ולהשאר בה במרבית הנסיעה).

הצריכה נראית סבירה בהתחשב במה שצויין.

alfa 156 2.5.

פורסם
ב I20 משנת 2013 של זוגתי צריכה עירונית מראה על כ 11 קמ לליטר

האם היא נוסעת רק בעיר?

איך חישבת שזה 11 ק"מ לליטר? המחשב דרך מראה רק כמה ליטר הרכב צורך ל100 ק"מ

האם מופיע אצלה 8.5L/100KM? או 11L/100KM?

פורסם

לכשעצמו הנתון הגיוני אבל כמובן שתדלוק אחד לא מעיד על כלום אלא רק לאורך תקופה. אם את רוצה להיות בטוחה, תנהלי מעקב של כמה תדלוקים ברצף תוך שאת משמיטה את הקצוות הלא מאפיינים (נניח נסיעה לאילת) ואז תוכלי לדעת טוב יותר.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

עדכון קצר. הרכב הגיע ל300 ק"מ ונדלקה נורת הדלק. תדלקתי ויצא לי בתדלוק 37 ליטר. בקיצור הרכב עושה ליטר ל8 ק"מ בעיר.

פורסם
ב I20 משנת 2013 של זוגתי צריכה עירונית מראה על כ 11 קמ לליטר

אצלה המחשב מראה בדרך כלל 8.4/100' כלומר כ 8.4 ליטר ל100 קמ". אני מדי פעם בודק גם לפי מילויי, מתי שיוצא לי לתדלק ברכב שלה. הנסיעות שלה 90% בעיר.

פורסם
הגיוני בהחלט, בטח ב-i20, רכב די בזבזן.

עדיין חסכן לעומת גאטס 1.4.

לחברה של חבר היתה והרכב כאילו גיפ עם v6 שותה ושותה

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

• תוכן חדש...