Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתה לי עבירת תנועה ב 19/04/2013 ועוד עבירה ב 31/05/2014.

הזמנתי ממשרד התחבורה פירוט על הנקודות שלי ואני עדיין רואה את העבירות האלה...

תוך כמה זמן זה אמור להימחק?

תודה,

אלכס

פורסם

זה לא יעלם אף פעם, פשוט אחרי תקופה מסוימת [כנראה שנתיים] אם תצבור עוד נקודות לא יחשיבו לך את העבירות הישנות.

פורסם

אז לא אמור להיות רשום איפשהו שנכון לרגע זה יש לי 0 נק'?

אני פשוט כבר עשיתי נהיגה מונעת ולא רוצה שבגלל עוד שטות קטנה ישלחו אותי לעוד קורס...

פורסם

אני קראתי שם, בגלל זה יצאתי מהנחה שהנקודות היו אמורות להימחק לי.

בגלל זה הזמנתי פירוט של הנקודות כדי לוודא שאכן הנקודות נמחקו לי.

והיום כשקיבלתי את הפירוט הופתעתי שהנקודות עדיין מופיעות.

פורסם

להלן ציטוט, עם הדגשה של הרלוונטי מתוך האתר

צריך לדעת שבמידה ונהג קיבל מעל ל- 12נקודות הוא מחויב לעבור קורס נהיגה מונעת, וגם

אחרי שעבר את הקורס בהצלחה מספר הנקודות אינו נמחק עד לתקופה של השנתיים עד ארבע שנים

בהתאם למספר הנקודות שצבר

פורסם
להלן ציטוט, עם הדגשה של הרלוונטי מתוך האתר

הכל נכון, אבל לא ציפיתי שיימחקו לי נקודות כתוצאה מהקורס, אני חיכיתי שיעברו שנתיים. ועבירה אחרונה שלי הייתה במאי 2014, זאת אומרת שכבר עברו שנתיים.

פורסם

יש צבירה של נקודות שנספרות במהלך שנתיים, אם עברת את הסף אתה מחוייב באמצעי תיקון (עשית אותו), אך יש גם צבירה שנמדדת במהלך ארבע שנים, ז"א שאם תמשיך לצבור נקודות עד תאריך

19/04/2017 (ארבע שנים מהעבירה הראשונה), ותעבור את הסף שנקבע, תזכה לקבל אמצעי תיקון נוסף.

פורסם
יש צבירה של נקודות שנספרות במהלך שנתיים, אם עברת את הסף אתה מחוייב באמצעי תיקון (עשית אותו), אך יש גם צבירה שנמדדת במהלך ארבע שנים, ז"א שאם תמשיך לצבור נקודות עד תאריך

19/04/2017 (ארבע שנים מהעבירה הראשונה), ותעבור את הסף שנקבע, תזכה לקבל אמצעי תיקון נוסף.

רגע, פה איבדת אותי...

שתי העבירות ביחד זה 18 נק', אז לא עברתי את הסף של 22 נק' כדי שהנקודות ימשיכו להצטבר במשך 4 שנים ולא שנתיים.

פורסם

למען הסדר, נקודות נצברות ונרשמות בתקופות משתנות החל משנתיים ועד שש שנים וזאת בהתאם לכמות נקודות שנצברה, פרטים כאן וכאן.

לגבי הנקודות כבר קבלת תשובה שהן לא נמחקות, למרות שלא תמיד יש התייחסות אליהן.

פורסם

אוקיי, תודה

אני רק חייב לציין שהתדפיס נורא מבלבל אם ככה.

למה לא לעשות תדפיס ברור?!

תחת סעיפים שונים לרשום:

1. עבירות קודמות.

2. מצב עבירות ונקודות נוכחי.

פורסם

אתה בישראל חביבי:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...