Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול - דנמרק + נורווגיה + שוודיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק שוקל לעשות טיול כזה. הבעיה שלי שאני לא יודע מה יש לעשות מלבד לסוע ולראות נופים. יש אטרקציות? פעילויות? איך זוג אמור להעביר את הזמן? ומה לגבי מזג אוויר בנורווגיה באוקטובר?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקטובר זה כבר בעייתי. אני טיילתי שם בין סוף ספטמבר לאמצע אוקטובר, וזה כבר היה ממש סוף העונה.

הגענו למעבורת שתכננו לעבור איתה, וגילינו שיום לפני כן הקו נסגר עד הקיץ הבא.

כנ"ל לגבי כביש שהיה סגור.

הגענו לאכסניה, ומצאנו פתק שהיא עברה למצב חורף: אין שם אף אחד. אפשר לישון שם ולשים את הכסף בתיבה, ומישהו כבר ייקח אותו מתישהו... לא הכי נעים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היינו, חזרנו, היה מדהים.

למעוניינים, מצ"ב סקירה שלי על הטיול.

6/6 !

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

פסאודושוודי, אה?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תגיד תודה שרשמתי חבר יא זין

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לקח לי 3 קריאות להבין שפסיאודושוודי זו לא קללה.

הבלוג שלך מקסים. אולי תכתוב על חוויות יותר לוקאליות גם? חסר לי מה לקרוא לאחרונה, ואני שוקל להפסיק לשלם ל"הארץ".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
תגיד תודה שרשמתי חבר יא זין

6/6!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

רפרפתי על הבלוג.

נראה לי שנהניתם מאד בנורווגיה, אצלי עדיין ב-wish list, והטיול שלך פותח את התיאבון (יחד עם הטיול של sronis מלפני שנתיים).

את דנמרק פספסתם לחלוטין. לפני כשנה ביקרתי בה שבוע, ואת רשמי העליתי לפורום (אין לי כשרון הכתיבה של אור), ומבחינתי השבוע הזה לא הספיק, דנמרק מצדיקה לבדה שבועיים. וזה בלי אופניים (לא אשתי ולא אני רוכבים) ובלי מסעדות (בניגוד אליך מסעדות ממש לא מעניינות אותנו. מעדיפים אוכל של הסופר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספרי,

א. אתה צודק חלקית, אין ספק ש5 ימים בדנמרק (מתוכם 3 באזור קופנהגן) זה לא מדגם מושלם. אציין שקראתי ואהבתי את השרשור ההוא שלך בעבר.

ב. אחרי שתבקר בנורבגיה, תעדכן אותי האם אתה לא מסכים שהמדינות האלו שונות בסדר-גודל מבחינת חוויית הביקור.

דנמרק יפה- כמו שהרבה ערים אירופאיות יפות,

נורבגיה זה פשוט משהו אחר לגמרי.

אגב מהסיבה הזו אני ממליץ בתוקף לא להתחיל מנורבגיה בטיול שמשלב כמה ארצות אירופאיות.

יבגני - תודה רבה

פורסם

תודה על הסקירה, מאוד נהניתי לקרוא.

בתור אחד שנולד די במקרה בדנמרק, אני לא מוצא שום סיבה מיוחדת לחזור לשם.

עוד לא מצאתי מישהו שטייל בנורווגיה ולא נהנה. ארץ יוצאת דופן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שמתי לב שבפלאפון זה עובד ממש רע, בעוד שבPC זה עובד כמו שצריך.

sh33p האם השתמשת בפלאפון?

מעצבן הקטע הזה של בלוגר, אולי הגיע הזמן לשנות פלטפורמה :\

פורסם

אני עם LG G2 וגם אצלי חלק מהתמונות לא עולה.

מהתמונות שכן ראיתי עולה שמדובר בטיול מדהים.

מבחינת העלויות, גם כן לא כזה נורא בהתחשב שתמיד אומרים שארצות סקנדינביה מאוד יקרות.

האם הרגשתם הצטמצמות מסויימת ביחס לטיול מקביל באירופה הקלאסית?

פורסם
שמתי לב שבפלאפון זה עובד ממש רע, בעוד שבPC זה עובד כמו שצריך.

sh33p האם השתמשת בפלאפון?

מעצבן הקטע הזה של בלוגר, אולי הגיע הזמן לשנות פלטפורמה :\

גם נייד, גם נייח, גם FF, גם כרום

שתי חיבורים שונים, ווידאתי שזה לא אני :)

תבנה משהו קטן ופשוט לבד או תעבור לוורדפרס עם סקין תומך עברית

מה גם שהבלוג שלך לא תומך בקריאה מהנייד - עוד סיבה לעבור...

• תוכן חדש...