Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור מרצדס 220 שנת 1968

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מרצדס ישנה שיובאה על-ידי אבי ארצה בשנת 1968.

המדובר בדגם 220 ארבע דלתות, גיר ידני (על הרצפה !) צבע מקורי - לבן.

מספר הרכב: 253-473.

אם מישהו מכיר או יודע גורלו של הרכב - אודה לקבלת פרטים.

תודה,

ירון

פורסם

אם אתה חבר במועדון החמש נסה לברר פרטים במזכירות באם הרכב רשום כרכב ששיך אולי לאחד החברים

פורסם

במושב בית גמליאל יש מרצדס ,אם אני זוכר נכון היא מדגם 220 ואינני יודע מה המודל שלה .

במקור היא הייתה גיר רגיל והיא עומדת כבר כמה שנים .

בעל הרכב לא רוצה למכור ,אבל אישתו מאוד רוצה למכור אותו.(את האוטו לא את בעלה...)

בכל אופן אם אתה רוצה עוד פרטים אני ינסה לברר.

דרך אגב היא לבנה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ידידינו הצעיר והתפרן אומי5 בקר אור לך

פותח השרשור מתכוון לרכב מסויים (ספציפי) בעל לוחיות רישוי ידועות ואין בכוונתו לחפש כל רכב מדגם מרצדס 220

משפט נמחק על ידי מנהל הפורום....ניר, תשמור על הלשון שלך...בני

בכל מקרה באם הינך עומד להגיע היום למפגש באזור המרכז - ת"א עם רכב האספנות שברשותך הכן 10 ש"ח דמי כניסה לרכבך, כניסתך בשלב זה למגרש החניה לא חינם.

שבת שלום

פורסם

לתגבתך הניצית הגבתי בה"פ ,בכל אופן תבדוק את המשפט האחרון שלך הוא לא מובן ....

להכין 10 ש"ח או שזה בחינם .....

ברור לי שבתשלום.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

10 ש"ח למי שאינו חבר במועדון החמש, כלומר למי שאין לו שווה ערך של מיכל דלק לשלם דמי חבר שנתיים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
10 ש"ח למי שאינו חבר במועדון החמש, כלומר למי שאין לו שווה ערך של מיכל דלק לשלם דמי חבר שנתיים.

. . . ועדיין, הגיע הזמן להבין שהתמורה לחברות במועדון הינה הרבה יותר משווי של מיכל דלק. (למעט מיכל של מטוס . . .)

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ל"אומי 5":

אודה לך אם תברר פרטים בנוגע לרכב במושב גמליאל, במיוחד בכל הנוגע לשנת ייצור ומספר הרישוי...

תודה רבה,

ירון

פורסם

עומדת במגרש גרירה של עיריית ירושלים במרכז העיר,כבר המון זמן מרצדס 220 לבנה משנות השישים,היא שם ואף אחד לא בא לדרוש אותה משום מה,אבל אני לא בטוח שהלוחית תואמת.

ד"א באותו מגרש עומדת כבר המון זמן אאודי קופה GT מתחילת שנות השמונים ,אותה אף אחד לא בא לדרוש גם כן,אבל אין מה לעשות איתה כיוון שיש לה לוחית זיהוי של שגרירות.

פורסם

ככה היא נראית בדיוק בני,באותו צבע אפילו במיליון אחוז,וניכר עליה שעברה שיפוץ בזמן האחרון כי היא לא חבוטה בכלל וכל הניקלים מורכבים יפה עליה.

פורסם

אותה מרצדס נגררה מתלפיות היא חנתה ליד "ציון הקטן" .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

• תוכן חדש...