Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחכמים הפורום יודעי הכל.

מכונת כביסה האייר בת 3.5, עלתה כחדשה 1800 ש"ח.

מרעישה מאוד בסחיטה.

אמש התוף הפסיק להסתובב. הרצועה נפלה. החזרתי אותה למקום אך היא נופלת שוב ושוב.

התוף עצמו זז כסמ וחצי כלפי מעלה בלחיצה עם האצבע.

וכמו כן מצ"ב תמונות של לכלוך סביב גלגל התוף.

האם נכונה האבחנה של מיסבים?

ובהינתן שכן, האם נכון שאין כ"כ טעם לתקן וכבר עדיף לקנות חדשה?

ובהינתן שכך, האם יש למישהו המלצה לחיוב או לשלילה על hoover VT1012D230 10 ק"ג?

תודה לכולם.

צביקי 1d323e28dc237feadaceb3fce0ca0077.jpgd45b514c3904d0cf882a6dc82fa2f265.jpgb06d5c5e44b7db551a4ba86386d6d797.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

תיראה, על פניו אכן מסב שהתפגר.

מה שלא ברור הוא איך הוא כבר הרים ידיים? המכונה לא ישנה.

מצד שני, בדוק האם יש שם בולם זעזועים שהחזיר נשמתו, אולי הוא גרם לחוסר יציבות של התוף ("זריקה לצדדים") ולכן המסב מת?

פשוט לא ציינת האם פתח עליון או צידי.

פורסם

העמסת יתר על המכונה מקצרת משמעותית את חיי המיסב. האינדיקציה שלי היא להכניס כביסה עד שהיד שלי זזה מעט בחופשיות בחלק העליון של התוף

פורסם

מהתמונות נראה שחדרו מיים אל תוך המיסב. או אולי הרס המיסב גרם להרס האטם וחדירת מיים.

מכיוון שמדובר במכונה סינית זולה, לא הייתי שוקל תיקון.

:turn-l:
פורסם

ובכן, נקנתה ההובר 10 ק"ג שהזכרתי, תמורת 2450 ש"ח ואחריות 1 פלוס 4

וגיליתי משהו חשוב.

חלק מהאתרים המפרסמים בזאפ, נחשבים יבואן לא רשמי, ועל אף שהם כותבים שמקבלים את אותה האחריות, הרי שישפאר באתר שלהם מודיעים שלא יכבדו אותה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...