Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג חצי צעיר שמתכנן 3 לילות ביוון, 4-5 כוכבים, התקציב סביב אלף דולר לטיסה ומלון (מאתיים לפה לשם, תקציב גזרתי מכל האתרי דילים אבל אם אני טועה תקנו אותי).

העיקר זה מיקום טוב, נוף טוב מהמרפסת (ים כמובן, פחות ילדים ובלאגן) ומרחק סביר ממסעדות וכדומה.

אשמח להמלצות ספציפיות אם יש על מלונות (אם כי יוצא הרבה יותר זול דילים - אז גם המלצה חבילה שראיתם\סוכן נסיעות חזק גם יעזור לי), לא חייב להתפרע על סנטוריני (מה שקורץ לי זה החלק האמצעי שהריי\צוקי כדי לראות את הים מגבוה) גם כריתים יהיה נחמד לכיס.

תודה מראש!

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מתי אתה מתכנן לטוס?

אחרי החופש הגדול מיד המחירים יכולים להגיע לחצי מעכשיו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

1000 דולר לזוג נכון?

אני הייתי הולך על סנטוריני אבל כרגע במחירים של היום זה חורג את ה1000 דולר לזוג.

אולי כפי שאמר dany בספטמבר ירדו המחירים משמעותית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יורדים משמעותית.

אני תמיד נוסע לחופשות מהסוג הזה בספטמבר בדרך כלל.

גם המזג אוויר יותר נעים והשדה תעופה לא מפוצץ.

פורסם

תסתכל באתר של איסתא.

יש חבילות נופש לסנטוריני שבוע הבא ל4 לילות מלונות 4 כוכבים החל מ600 דולר לאדם.

5 כוכבים כבר מתחילים שם ב760 דולר לאדם.

• תוכן חדש...