Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

KSP בישראל

אין טעם להתעסק עם ההזמנות מחו"ל, אין כ"כ הבדל במחירים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם הכרטיסים שצויינו מתאימים לסמסונג גלקסי דור 4 או שהם חדשים מדי?...

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שבוע? את השרשור על דואר ישראל אתה מכיר? :lol:

מניסיון עם סאנדיסק שהוזמן מחול והוחלף באחריות, מהרגע שהכרטיס הגיע לנק האיסוף שלהם בכפר סבא, עברו 4 ימים עד שקיבלתי אחד חדש עם שליח של ups עד הבית, לא כזה נורא.

אני מסכים שלרוב אין טעם לקנות בחול ואפשר לקנות בארץ, כן כדאי לקנות נפחים גדולים וכרטיסים מהירים במבצעים המטורפים שיש באמזון מפעם לפעם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לא קונה סאנדיסק מאז ששני כרטיסים שלהם מתו בפיתאומיות.. היום אני עם טושיבה 64gb שקניתי לפני 3 שנים והוא עבר כבר לפחות 4 מכשירים שונים ועובד טוב.. ככה שלהשוות מחירים בין טושיבה לסאנדיסק עושה אבל לטושיבה

פורסם

איך הם צריכים למות אם לא בפתאומיות?

Shit happens

דברים מתקלקלים, יש אחריות, לא מסובך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

איך מממשים אחריות למוצר שנקנה באינטרנט מחו״ל ?

עוד שאלה תאורטית. האם אפשר להשתמש בכרטיס כזה כהרחבה לזיכרון שיש לי ב MacBook Air ? אני יודע שיש לי פתח ל SDXC וה-128 ג׳יגה דיסק שיש לי כרגע פשוט לא מספיק.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

חשבתי שאפשר להרחיב זיכרון מכשיר עם כרטיס רק עד 16 או 32 ג'יגה, והמלצתם פה על כטיסים של 128 וכדומה. האם טעיתי איפה שהוא בהבנה?

פורסם

במפרט של כל מכשיר רשום כמה הוא תומך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
איך מממשים אחריות למוצר שנקנה באינטרנט מחו״ל ?

עוד שאלה תאורטית. האם אפשר להשתמש בכרטיס כזה כהרחבה לזיכרון שיש לי ב MacBook Air ? אני יודע שיש לי פתח ל SDXC וה-128 ג׳יגה דיסק שיש לי כרגע פשוט לא מספיק.

אם מדובר בsandisk אז יש להם אחריות בינלאומית ויצא לי כבר להחליף כרטיסים שנקנו בחו״ל דרך התמיכה שלהם..

בנוגע לMacbook air, אפשרי ואפילו יש פיתרון אלגנטי :

http://www.ebay.com/itm/Macbook-Air-Pro-Retina-WHITE-Micro-SD-Card-Mini-Adaptor-Extra-Storage-/272008567423?hash=item3f54f95a7f:g:gqgAAOSw4HVWFLtB

(*זו רק דוגמה, יש עוד אלפים בסגנון הזה בebay, רק שים לב שזה מתאים ספציפית לדגם של המקבוק שלך שזה ישב בול ולא יבלוט..)

חסרון: היציאה תפוסה ומהירות כתיבה של בערך 30mb לשניה אבל זה אחלה פתרון לעוד איחסון..

פורסם

מה אתם ממליצים מבין 2 אלו בבקשה?

אופצייה מספר 1

או אופצייה מספר 2?

תודה.

פורסם

יודע מה? צודק.

פורסם

זה בדיוק מה שהזמנתי אתמול. לא איכפת לי שהיציאה תהיה תפוסה, יש לי את המחשב שנתיים כמעט ולא השתמשתי בה בכלל.

30 מגה בייט לשניה זה איטי ? האם יש כרטיסים שאפשר להשיג בהם מהירות יותר גבוהה ?

אם מדובר בsandisk אז יש להם אחריות בינלאומית ויצא לי כבר להחליף כרטיסים שנקנו בחו״ל דרך התמיכה שלהם..

בנוגע לMacbook air, אפשרי ואפילו יש פיתרון אלגנטי :

http://www.ebay.com/itm/Macbook-Air-Pro-Retina-WHITE-Micro-SD-Card-Mini-Adaptor-Extra-Storage-/272008567423?hash=item3f54f95a7f:g:gqgAAOSw4HVWFLtB

(*זו רק דוגמה, יש עוד אלפים בסגנון הזה בebay, רק שים לב שזה מתאים ספציפית לדגם של המקבוק שלך שזה ישב בול ולא יבלוט..)

חסרון: היציאה תפוסה ומהירות כתיבה של בערך 30mb לשניה אבל זה אחלה פתרון לעוד איחסון..

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...