Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיונים המאוד מעמיקים של בחירת רכב ליסינג מוזרים לי, אולי כי בתחום העיסוק שלי זה לא קיים (רופא שכיר + קופ"ח + פרילנסר פה ושם) ואולי כי שלאשתי הציעו ליסינג הבחירה הייתה בין קורולה לבנה וכסופה.

אבל ממה שאני כן יודע - ירידת ערך, אמינות, דלק, איכות האספרסו במוסך היבואן - כל אלו לא מעניינים אותך.

אז תנסה לעשות סיבוב בשתיהן וקח את זאת שיותר "עושה לך את זה" ולא את זאת שיש לה עוד שני אינץ' בבסיס הגלגלים.

תתחדש.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינת נוחות נסיעה איטית בעיר-אוונסיס, כאשר המהמירות עולה-אוקטביה חד משמעית.

מרווח פנים ליושבים מאחורה-אוקטביה ובגדול.

תא מטען ונוחות הטענה-אוקטביה לוקחת בקלות.

מנוע-אוקטביה לוקחת גם מנועים מעל 2000 סמ"ק בקלות.

בידוד רעשים-תיקו.

יציבות ותחושת ביטחון-אוקטביה.

מקווה שעזרתי.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הבידוד רעשים באוקטביה נוראי , יש לי 2016 שקיבלתי לפני 3 חודשים . החל מ100 קמש רעשי רוח , חוץ מזה אחלה אוטו. איכות חומרים מעולה , בגאז ענננקיייי , הרכב יחסית קשה כנל המושבים .

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
לא הבנתי...

גודל=מידות...

תגיד, מה ננעלת על מידות? מי דיבר על מידות בכלל? אוקטביה לפי דעת רבים היא משפחתית והאוונסיס היא רכב מנהלים.

קרי דרגה 4 ודרגה 5.

פורסם
הדיונים המאוד מעמיקים של בחירת רכב ליסינג מוזרים לי, אולי כי בתחום העיסוק שלי זה לא קיים (רופא שכיר + קופ"ח + פרילנסר פה ושם) ו

תתחדש.

וזה שאתה רופא זה אמור לעניין אותנו כי? אולי זה היה טיפה פחות בנאלי אם היית שם את המידע הזה בחתימה שלך, אבל רק טיפה פחות. אפשר להזכיר "יש לי אופציית ליסינג מהעבודה" או אין לי. זה אמור להספיק.

ולענייננו:

ללא נסיעת מבחן אין על מה לדבר, פשוט בזבוז זמן

פורסם
תגיד, מה ננעלת על מידות? מי דיבר על מידות בכלל? אוקטביה לפי דעת רבים היא משפחתית והאוונסיס היא רכב מנהלים.

קרי דרגה 4 ודרגה 5.

חחח... כי הייחוס של הרכב מעניין לנו את התח#..., ברור לי שהאוונסיס נחשבת מיני מנהלים, זה לא מעניין.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אין כמו נסיעת מבחן על שני הרכבים. תפנו לכם כמה שעות ותנהגו אתה ואשתך.

מה שהיא תבחר, זה מה שצריך להזמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מבחינת נוחות נסיעה איטית בעיר-אוונסיס, כאשר המהמירות עולה-אוקטביה חד משמעית.

מרווח פנים ליושבים מאחורה-אוקטביה ובגדול.

תא מטען ונוחות הטענה-אוקטביה לוקחת בקלות.

מנוע-אוקטביה לוקחת גם מנועים מעל 2000 סמ"ק בקלות.

בידוד רעשים-תיקו.

יציבות ותחושת ביטחון-אוקטביה.

מקווה שעזרתי.

יצא לך לנהוג בשניהם שאתה מביא דעה כזאת ברורה?

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

לא שאני אנטי אוקטביה (כרגע אני בעלי של אחת כזו ) , תוכלו בבקשה להסביר במה בדיוק הביצועים של האוקטביה עדיפים וכיצד זה בא לידי ביטוי בארצינו" שופעת האוטבנים "

האוונסיס יותר חלקה בתחילת הנסיעה , הרכב לא מתדרדר בעליות תלולות , מחוץ לעיר מרגיש די יציב ,האצה סבירה מ80 ל100-110 -לוחצים על הדוושה והרכב מיד מעלה טורים ומאיץ

מה עוד צריך הנהג הפשוט ?

פורסם (נערך)

אכטונג בייבי. לא, זה לא מעניין וזה בדיוק העניין שאולי פספסת והסיבה לתגובה המסורבלת והארוכה במתכוון שלי. לאיזה רכב ליסינג מאותה קטגוריה למעשה יש עוד חמש ס"מ ובאיזה קטגוריה הוא נמצא ביבשות אחרות, גם לא מעניין.

נסיעת מבחן. כל השאר סתם פיליסופיה.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

היתה לי אוונסיס 2006 ונסעתי גם על הדגם של 2009

נסעתי על אוקטביה TSI 1.2 2014

נסעתי על ראפיד 1.4 TSI אבל לא יודע בוודאות את השנתון

מה שאני יכול לאמר זה שהאוונסיס מהדור שלי היתה סה"כ זריזה למדי - זינוק מתחת ל10 שניות וה2009 לא ממש הרגישה עצלה יותר למרות שהזינוק שלה טיפה איטי יותר.

אבל האוונסיס כסדרת ביניים של טויוטה - כזו אשר נועדה להחליף את הקאמרי באירופה

היא מכונית רכה מאוד, נוחה מאוד וגם שקטה מאוד.

הסקודה לדעתי לא פחות מרווחת מהאוונסיס ובטח ובטח שיש לה את תא המטען הכי גדול שיצא לי לראות בקטגוריה, יותר גדול משל האוונסיס לפי מה ששמתי לב.

הסקודות עם מתלים יותר נוקשים מהאוונסיס זה בטוח ובשבילי גם המושבים בסקודות היו פחות נוחים.

הטורבו שכל כך מתלהבים ממנו - ב1.2 על בודי של אוקטביה, הסחיטה של הדוושה הגיע מהר מאוד ועדיין לא הצלחתי להבין על מה כל ההתלהמות, הביצועים הרגישו לי מקבילים ל1.6 ליטר אטמוספרי ולא יותר.

היתרון העיקרי של הטורבו הוא בגיוס המומנט בסל"ד נמוך - בשיפועים זה עובד נהדר.

אבל גם האוונסיס שמדברים עליה כאן - אטמוספרית ועוד עם 200 סמ"ק פחות - אני מתאר לעצמי שנושא המיאוץ הוא סביר בקושי אבל כל השאר - תלוי מה אתם מחפשים.

האוונסיס תהיה רכב נוח יותר ומפנק יותר למי שמחפש שיוט נינוח, זחילת פקקים ועיר - הייתי מעדיף את האוונסיס.

אמינות - רק מהפחד מרב סרן שמועתי ושילוב TSI וDSG הייתי מעדיף את האוונסיס

גיר רציף לעומת DSG? לא יודע - זו נבלה וזו טרפה מבחינתי והיום אני נוסע על רכב שמצוייד בCVT שנחשבת לאחת המוצלחות וגם שם - יש רגעים מעצבנים של חוסר תגובה.

למי שמחפש קצת יותר דרמה או שנוסע הרבה באזורים לא מישוריים - הייתי אומר לקחת את הסקודה אבל להתאמץ שזה יהיה 1.4 - לדעתי שווה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...