Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב הקניה עומד על כ 3000$ .( כמובן לפני הכל משלוח מיסים יישור קו וכדומה) יש לי רשיון אבל אין הרבה נסיון ברכיבה על אופנועים כבדים. כמובן לא ישמש לתחבורה יומומית אלה לנסיעות פאן.ניתן להכניס בתקציב ספורטסטר שנת 86-87 (פחות מתחבר להארליס אחרים והם גם יותר יקרים לרוב)או שלל UJM's שלרוב יהיו במצב טוב יותר. מה אתם הייתם עושים,אשמח לכל תובנה בעניין ,אין לי הרבה ידע באופנועים ובאיחוד לא אופנועים ישנים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם אתה בוחר בהרלי , תשים לב שהוא מגיע עם מנוע Evo ולא מנוע iron head שהוא מנוע די מחורבן. לדעתי ההחלפה הייתה בשנת 87

ולמרות שאני אוהב הרלי (ובעל אחד) אם אתה לא מתחבר אליו, אתה רק תסבול איתו. קח בחשבון שבשנים הללו בספורטסטר אין תושבות מנוע,

המנוע פשוט מחובר עם ברגים לשלדה, והויברציות מורגשות.

אם יפני עושה לך את זה , הם הרבה יותר זולים בארה"ב ופחות נחשבים , למרות תוספת המס בארץ , עדיין יצא לך יותר זול.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מנוע EVO החל מ-1984.

קשה לענות מבלי להכיר אותך, הארלי זה ה-דבר האמתי, אבל בפועל גם אופנוע יפני נותן את תמורתו.

היה לי מרודר VZ800 של סוזוקי כשנתיים לפני קצת יותר מעשור ועד היום אני טוען שזה האופנוע הכי שווה והכי כיף שהיה לי.

בגדול רק מי שמכיר אותך יוכל להמליץ לך.

מה שכן אופנוע ישן יהפוך אותך למכונאי.

על שאלתך השניה אענה מאוחר יותר בשרשור השני.

אופנוען

פורסם

מנוע evo בדגמים הגדולים 1340 אכן החל משנת 84, בספורטסטר הגיע ב 86 ה 883 וב 88 ה 1200

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אם אתה בוחר בהרלי , תשים לב שהוא מגיע עם מנוע Evo ולא מנוע iron head שהוא מנוע די מחורבן. לדעתי ההחלפה הייתה בשנת 87

ולמרות שאני אוהב הרלי (ובעל אחד) אם אתה לא מתחבר אליו, אתה רק תסבול איתו. קח בחשבון שבשנים הללו בספורטסטר אין תושבות מנוע,

המנוע פשוט מחובר עם ברגים לשלדה, והויברציות מורגשות.

אם יפני עושה לך את זה , הם הרבה יותר זולים בארה"ב ופחות נחשבים , למרות תוספת המס בארץ , עדיין יצא לך יותר זול.

1984 הייתה השנה הראשונה עם המנוע החדש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חלילה שחובבי הארלי לא יעלבו, ואם אני הייתי בקטע אין ספק שהייתי מייבא הארלי ולא הונדה, אבל רצה לה לפני כמה ימים בווטסאפ / פייסבוק האימרה הבאה:

Harley Davidson, the most efficient way to convert gasoline into noise without the side effects of horsepower

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חלילה שחובבי הארלי לא יעלבו, ואם אני הייתי בקטע אין ספק שהייתי מייבא הארלי ולא הונדה, אבל רצה לה לפני כמה ימים בווטסאפ / פייסבוק האימרה הבאה:

Harley Davidson, the most efficient way to convert gasoline into noise without the side effects of horsepower

עם כל הכבוד לאימרה הזו, זה שטויות במיץ עגבניות.

100 קמ"ש שיוט הילוך חמישי, פתיחת מצערת עד הסוף ובתוך שניות בודדת וללא מאמץ... (יש מהירויות שהשתיקה יפה להן).

גם ביציאה מהמקום רבע גז ושחרור קלאץ' מבלי להרפות את הגז והאופנוע כבר מתחיל לחפור את האספלט.

הביג-טווין אבולושין האלה, קרבורטור חזק, פליטה לא חנוקה ויופי-טופי של כוח יוצא לגלגל האחורי.

זה לשחק בלמי יש יותר גדול ולכן לא אנסה להוכיח את דברי פרט ל"תאמין לי".

אופנוען

פורסם

אם אינני טועה היה לך SV 1000 בעבר נכון?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...