Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

אבא שלי שהוא בערך קצין רכב של איזה חברה בין היתר דיבר עם הפאנצ'רמעאכר שהוא עובד איתו ושאל אותו כמה עולה צמיג ל14 " 185\65\14 ...עכשיו....הוא אמר לאבא שלי שלא ממולמץ לעלות מ13" ל14

כי זה מגדיל את הבלאי של הבלמים ציריות וכדומה...

כרגע יש לי 13" ברזל..ואני רוצה לשים 14" מגנזיום כידוע..(חחח)..:lol:

האמנם יש בלאי מואץ???הרי מדובר פה במגנזיום..יותר קל..הלא כן?

תודה ובברכה.

נ.ב.

מצטער שאני מטריד את הפורום בעיניין שלי אני פשוט רוצה להיות בטוח ולקבל את כל המידע האפשרי לפני שאני מבצע כל שינוי..

תודה.

פורסם

נניח שמשקל הג'אנט היה עולה, אפשר היה להגיד שיש עליה בבלאי, אבל היא זניחה.

מה שמשפיע בעיקר זה הקוטר הסופי של הצמיג, שלא בהכרח מושפע מקוטר הג'אנט (אלא אם כן אתה מרכיב ג'אנטים של "26, קוראים לך מוביוס, ואתה סרסור עם פרוות. אני אניח שלא זה המצב).

עוד משהו שיכול להשפיע, וגם זה קלוש יחסית, זו ירידת החתך של הצמיג, שגורמת לו לספוג פחות זעזועים, שעוברים בתורם למתלים ולבולמים שנשחקים קצת יותר. אבל כל עוד אתה לא יורד בצורה רצינית בחתך הצמיג זה זניח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לך על זה, לא יגרם שום בלאי ושום כלום ושלא יבלבלו לך ת'מוח !

אם תחליף ברזל בג'נט - אז בכלל לא יהיה בלאי - להפך המשקל של הגלגל ירד וגם פחות בלאי על הברקסים והציריות ,עם תרחיב במידה אחת אז פחות בלאי גם על הצמיגים ופחות עומסים בסיבובים חדים על המשולשים והשלדה ..

JDM :twisted:

פורסם
נשמע תלוש, הסבר, פרט ונמק.

אם אנחנו ברוח התיכון, שכחת את "הבא דוגמאות".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...