Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו כבר את המחירים המטורפים. מה שהבעיה הגדולה יותר זה האחזקה.

זה לא כמו רכב שאתה קונה חדש ואתה רגוע שהכל יהיה בסדר.

הנבלות האלו מתקלקלות גם שהם חדשות...

זה לא מתקלקל אלא נשבר.

הכלים האלה באופי שלהם לא נועדו לנסיעה רגועה, נפוץ מאוד שנוחתים לא טוב מאיזה קפיצה ושוברים חלקי מתלה. מעקמים ג'אנטים ועוד הרבה הרפתקאות. אם רוצים לצמצם עלויות, צריך גם לדעת לנהוג.

20150727_075846.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא נסעתי בכזה אף פעם, אבל מאוד מדגדג לי. אופנוע אנדורו היה לי, ג'יפים זה איטי מדי, טרקטורונים זה למי שלא מסוגל לרכב. אבל זה, זה בשבילי הכלאה בין טרופי טראק ומכונית ראלי, בקטן וזריז. הדבר הכי מעניין בקטיגוריה נשמע לי הימאהה YXZ, עם כוונות טהורות יותר ותיבה סיקוונסיאלית ידנית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
היחידים שאני רואה שנוהגים על הרעשנים מהסוג הזה, זה רק בעיר, ילדודס בני 16 שהשוגר דדי של אמא קנה להם, מצויידים במוזיקה בווליום מטריד ושירים בסגנון של דדי דדון טיסה 5325.

התבלבלת.

גם בכלים, גם במיקום וגם בשנה...

במינימום זה לקרוא את הודעת הפתיחה לפני שמגיבים,ולכבד את מיי שמוכן לנהוג בלי מזגן!

לגבי אוראו ורועי, שהמליצו על אופנוע, לרכב בשטח על כל דבר עם שני גלגלים זו הכנה לבית חולים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קחו בחשבון: הכלים האלה בנויים כמכונות מרוץ . ההיגוי , המתלים והמנוע ברמה שאי אפשר להשוות לשום דבר חוץ מלרכבי שטח תחרותיים, עכשיו תסתכלו על המחיר ותבינו שהוא הגיוני לתמורה. האם לאדם הפשוט מדובר בסכום ריאלי? כל אחד והכיס והגננה שלו.

ד"א, הכלים האלה מוכרים בהוצאות לעצמאיים, אם זה מסביר לכם למה אלפים (מכל המותגים יחדיו) נמכרים כאן בשנה...והמבין יבין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם (נערך)

לגבי אוראו ורועי, שהמליצו על אופנוע, לרכב בשטח על כל דבר עם שני גלגלים זו הכנה לבית חולים.

רואים שבחיים לא רכבת או במקסימום שיפשפת את הטוזטוז שלך על איזה משהו. בהצלחה עם הפחיות..

הודעה זו תמחק בעוד 3... 2... 1...

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

כשתגדל וייצמחו לך שערות, תלמד מה עושים עם הטוזטוז חוצמי לשפשף עצמונית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ד"א, הכלים האלה מוכרים בהוצאות לעצמאיים, אם זה מסביר לכם למה אלפים (מכל המותגים יחדיו) נמכרים כאן בשנה...והמבין יבין.

אני כבר מדמיין את רואה החשבון שלי מזיע במשרדי פקיד השומה ומנסה להסביר למה SBS משמש לי לייצור הכנסה :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

צחק צחק , מכיר בעל סנדוויצי'ה שהיה בסיטואציה הזאת ויצא ממנה , מן הסתם לקבלנים ובעוד ענפים זה הרבה יותר פשוט

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...