Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית אחד של תחזוקה גבוהה ברכב האישי שלי, אז לרוב זה רק ווקס איכותי בקיץ,

ובחורף בגלל שהתנאים קשים יותר אז אני שם אוטם ועל זה ווקס.

באיזה מהם אתם בוחרים ולמה?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חורף - fusso, פשוט ומחזיק יותר מדי זמן אז אין טעם לשים אוטם.

קיץ - מחליף כל חודש כי אני אוהב את המראה של ווקס טרי, או שפשוט מיישם QD משבוע לשבוע (יותר קל).

Opel Adam S 2017

פורסם

מבחינת ברק לא ראיתי הבדל בין אוטם לווקס,בהתחלה הווקס שלי היה של carplan,ואחרי זה עברתי לאוטם של wolftang,עכשיו משתמש באוטם של poorboys ex.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברכב הבא יהיה ללא ספק, ציפוי שעליו יהיה ניתן למרוח ווקס לאקסטרה בלינג, אם תחשוק נפשי בתוספת קטנה של ברק.

מעוניין להוריד התעסקות למינימום, לדאוג רק לשטיפות איכותית.

ברכב הנוכחי, חורף:

מתחלק לתקופות של מוטיבציה מול חוסר, בתקופות שלא היה זמן, בחרתי wash coat מהיר, במקרה שלי carpro hydro2, לא קיים חומר ליישום מהיר מזה.

סיפק את הסחורה בהצטיינות לאחר הכנה טובה, היה יקר מאוד בהתחשב בכמות פר יישום.

בתקופות פחות עצלניות, manzerna power lock, חיזוק של דיטיילר מעל, השתמשתי גם ב-fk1000, שמאוד אהבתי בזמנו ודיי הפתיע על הגאנטים בנוסף.

קיץ:

בתקופה הראשונה לאחר קבלת הרכב, בעיקר אופטיסיל ו-sonax extreme liquid wax, לאחר מכן החלטתי לעבור ל-dodojuice supernatural hybrid, לא אהבתי את היישום, אבל המראה, השם ישמור.

לאחר מכן נתקעתי על השילוב של pl+ bsd, עם חיזוקים של srp לפי הצורך.

כיום לא משתמש בגלייז מאחר ושנה שעברה הרכב עבר פוליש מדוקדק שתוצאותיו נשמרות היטב (בכנות, הרכב לא הזדקק לפוליש גם אחרי חמש שנים, אבל דגדג לי במכונה).

נכון לעכשיו משתמש אך ורק ב-reload (פורמולה אחרונה), מוצר מדהים לפי דעתי שהפתיע עד כמה הוא שונה מהוורסיה הקודמת.

מספק לי כל מה שצריך מבחינת חוזק הגנה (ניסוי קטן עם apc אישש את הנ״ל), מראה שמפתיע אולי כל בוקר מחדש.

במהלך השנים ניסיתי לא מעט (בלשון המעטה) חומרים כאלו ואחרים, במיוחד שילובים של גלייזים שונים ואוטמים, ווקסים פחות, החומרים אותם רשמתי הם החומרים בהם בחרתי להשתמש לתקופות ארוכות.

"יאללה בירי".

פורסם

ציפוי. ראש שקט לאיזה שנתיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תראה yulianx בוודאי שיש הבדל, זה הכול עניין של איכות, יש פה עניין של מחיר ואת זה אני לגמרי מבין.

שיפופו - נדיר יהיה הציפוי שיעבוד עם ווקס, תיישם ווקס על איזה ציפוי שבא לך אבל אל תצפה למלוא האפקט ולעמידות.

אהבתי את השילוב מוצרים שלך, אתה נראה בחיפוש אחר המקסימום שניתן להשיג במינימום זמן השקעה.

דודו סופרנטורל הוא רמה אחרת, משהו מטורף, היישום והסרה בעייתי,

ברמה הזו תנסה את פינקל סובראן, לא תתאכזב, יותר טוב לדעתי ויותר קל ליישום.

אגב, שני אלו בארסנל שלי לקיץ, וגם ווקס בהכנה אישית היברידי לחורף.

ו-dorsht , שישה חודשים, אל תאמין להבטחות. 10 חודשים אם ממש נסחפת.

פורסם

אין כמו ווקס. מוכן לעבוד וליישם כל חודש.

שיפופו, איך העמידות של ההיבריד?

אני עם הסופרנאטורל הרגיל.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם (נערך)

מודע לעובדה שהצגת, כשיהיה לי ציפוי, לא אצטרך דבר שיוסיף להגנה שלו.

הווקס יהיה בוסט קטן - למראה נטו ולתקופה קצרה, מן הסתם.

יהווה מעין ריפוי בעיסוק לימים שאתגעגע למריחות.

לגבי ווקסים, בינתיים דיי סיימתי עם זה, אבל לגבי פינקל - היה לי דיטיילר שלהם שנקרא קריסטל מיסט, על בסיס קארנובה, רמה גבוה בטירוף.

נתן עומקי מוחשי וחלקלקות מטריפה, החזיק מעט מאוד זמן.

אלי - הייתי מיישם את הווקס בתקופה שונה מעט, כשהיה לי לא מעט זמן לנושא, כך שלא משכתי את ההגנה לתקופה ארוכה והייתי מיישם כל תקופה קצרה יחסית לכיף.

הוא החזיק בסביבות החודשיים בלי הרבה מאמץ, הרגיש שהיה ניתן למשוך איתו לא מעט.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

שיפופי מה שלומך? אשמח עם תרחיב מעט על החומר:

carpro hydro2.

אני מתעניין עליו.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
גלייז+אוטם+ווקס.

מדי פעם שוטף עם onr ירוק, הברק השומני שהוא נותן לרכב לבן מדהים, לא קיבלתי את זה משום ווקס.

תנסה את P21s אתה לא תחזור ל ONR הירוק

ASTO - הסובראן נראה כאחד הווקסים הטובים ביותר בחוץ, ראיתי חוו"ד לפני כמה חודשים נשארתי עם ואוו גדול. המחיר שלו קצת בעייתי אבל לא רחוק מהישג יד, אם הרכב שלי היה לאחר פוליש הייתי מזמין.

Opel Adam S 2017

פורסם

חוץ מווקסים אקסקלוסיביים וכאלו של הכנה אישית, קרוב לוודאי שהוא הכי טוב שיש בחוץ, כל רכב שיישמתי אותו עליו, אנשים היו בטוחים שזה צבע מיוחד בהזמנה אישית. אפילו על לבן ראיתי אנשים נדהמים.

פעם הבאה שאני איישם אותו על הרכב האישי שלי אני אעלה תמונות.

פורסם

מבחינתי רק ציפוי. על כל רכב שיהיה ברשותי ולא משנה מה המצב הקוסמטי שלו. בקייץ מתכוון להוסיף ווקס איכותי למראה רטוב ועמוק.

• תוכן חדש...