Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאוטלנדר - אמרתי לך ;)

המגווירס שלהם אחלה מוצר בכללי. עמידות של חודש +- אבל מיישמים גם ככה כל שטיפה שזה לא משנה כל כך, במקרים כאלו זה ללכת על מה שמוצא חן בעינייך (במיוחד כשיש לך ציפוי).

מבחינתי אם היה אפשרי הייתי שם רק קוויקדיטיילר.

Opel Adam S 2017

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Outlander לא רק הוא מתלהב מהווקס הזה אלא כל עולם הדיטיילינג, תסתכל קצת ביקורות של ווקסים פרימיום תראה תמיד מי נמצא בראש. גם אני לא הכרתי את הווקס הזה אבל לאחר שהשם קפץ עשיתי בדיקה וזה באמת נשמע כמו ה-מוצר למראה רטוב קלות יישום ועמידות.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
אסטו עושה רושם מקצועי מאוד אבל אני סקפטי בקשר להתלהבות שלו מווקס... אחרי שיישמתי ווקס שמישהו המליץ עליו, ווקס יחסית יקר, הגעתי למסקנה שהווקס הנוזלי של מגווירס קרנובה פלוס נותן את המראה הכי טוב והמגע הכי חלק, וגם יחסית זול.

אני לא מוכר לך כלום,

אין שום דבר רע להסתפק במה שיש לך אם אתה מרוצה ממנו.

פורסם

100 דולר לווקס - זה כבר מעבר לשגעונות שלי...

לגבי נוחות יישום, אין כמו ווקס נוזלי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

נ.ב. ראיתי באיביי גירסת מיני, 89 מ"ל, 220 ש"ח

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...