Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה- חדש בפורום :)

אני צריך יעוץ לגבי מה עדיף.

אלו הדרישות:

- אוטומט

- מנוע שיחזיק את העליות של ירושלים 3-4 פעמים בשבוע למשך 4-5 שנים (מגיע מראשון לציון)

- חסכוני בדלק ובאחזקה.

ההתלבטות שלי היא בין 2 דגמים:

1) טויוטה יאריס 2013 (דגם סטייל), גיר אוטומט רציף, 80000 ק"מ, 1330 סמ"ק, 99 כ"ס. עלות של 56000 ש"ח בערך

2)סיטרואן C3 (דגם קומפורט PK) . שנת 2011 , 45000 ק"מ, 1600 סמ"ק, 120 כ"ס. עלות של 42000 ש"ח בערך.

ההתלבטות היא האם ללכת על האמינות של טויוטה למרות שהסמ"ק הנמוך או ללכת על חוזק של הסיטרואן עם ידיעה שמדובר בגיר צרפתי ועלויות תיקון גבוהות? - תזכרו שמדובר על 3-4 פעמים בשבוע נסיעות לירושלים מראשון לציון.. רכב חזק וחסכוני יהיה מומלץ :)

אשמח לשמוע את הדעות שלכם, תודה.

פורסם

למה בחרת דווקא באופציות האלה? הייתי מחפש קליאו 2013 עם מנוע טורבו. תעשה את העבודה בקלות ויותר מתאימה לתווי דרך הזה. גם למאזדה 2 יש מנוע חזק יחסית, אבל היא תהיה פחות חסכונית. ואם כבר סיטרואן, C4 תהיה הרבה יותר נוחה וחזקה לנסיעות האלה וגם נכנסת בתקציב בלי בעיה.

פורסם

ממליץ גם על הדיזל , רק לראות שמסתדרים עם הגיר. (מצד שני AL4 לפעמים פועל בערך כמוהו אז אם מסתדרים עם AL4 אפשר גם להסתדר איתו).

• תוכן חדש...