Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שברולט קרוז 2012 הרכב עומד על 90000, יש לי מדבקה על השמה מתי הטיפול ורשום שעכשיו, מה כולל טיפול 15000 ומה העלות?, יש לי גם חוסר גז במזגן כנראה כי הוא בכלל לא מורגש כמה עולה להוסיף? , ויש לי בעיה בשקע המצטים היה לי בו קצר והוא הפסיק לעבוד כמה עולה לסדר?

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

דבר - דבר,

יכול להיות שברוטינת הטיפולים בשברולט, ב 90,000 עושים טיפול גדול. צריך לבדוק. הערכת / הצעת מחיר יוכל לתת לך רק מוסך.

גז במזגן - צריך לבדוק. התופעות של תחילת שנות ה 90 של מילוי גז מדי קיץ, כמעט וכבר לא קיימות היום במכוניות מודרניות. צריך לבדוק למה המזגן לא מקרר.

קצר בשקע המצית - כנראה לא סיפור גדול. שווה לך לבדוק לבד את תיבת הפיוזים. לפני שהשקע מקצר הפיוז היה צריך להישרף.

שורה תחתונה סע לראשון לציון, למוסך איציק פלדמן. תתקשר אליו קודם לתאם.

עזרה

פורסם
שלום,

דבר - דבר,

יכול להיות שברוטינת הטיפולים בשברולט, ב 90,000 עושים טיפול גדול. צריך לבדוק. הערכת / הצעת מחיר יוכל לתת לך רק מוסך.

גז במזגן - צריך לבדוק. התופעות של תחילת שנות ה 90 של מילוי גז מדי קיץ, כמעט וכבר לא קיימות היום במכוניות מודרניות. צריך לבדוק למה המזגן לא מקרר.

קצר בשקע המצית - כנראה לא סיפור גדול. שווה לך לבדוק לבד את תיבת הפיוזים. לפני שהשקע מקצר הפיוז היה צריך להישרף.

שורה תחתונה סע לראשון לציון, למוסך איציק פלדמן. תתקשר אליו קודם לתאם.

עזרה

תודה על העזרה , אני מעדיף להכניס תרכב למוסך נבעה ברחובות אם אתה מכיר

• תוכן חדש...