Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

עליתי על בור בטעות והשפה של הצמיג נחתכה...

אני מעלה פה תמונות...

האם צריך להחליף את הצמיג או שזה בסדר?

הרכב זה M2

הצמיג זה מישלן פיילוט סופר ספורט במידה של "אלוקים יעזור לי למצוא אחד כזה בארץ"

1.jpg2.jpg3.jpg

פורסם

אתה מאיזור המרכז?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בקשר להאם להחליף צמיג אני לא בטוח אז אני ישאיר למומחים ממני..

במידה ואכן צריך להחליף צמיג ליבואן בטוח יש את המידה שלך אבל זה כרוך בעמלת "השחלה".

פורסם

הצילום לא מספיק טוב.

יש צמיגים כמו אסימטריק 2 שיש להם טבעת בולטת של גומי שקצת מונעת שיפשוף ג'אנט במדרכה. אם פה גם יש דבר כזה והפגיעה בטבעת, פחות נורא. אם זה דופן הצמיג...לא טוב.

פורסם

מחלה ידועה ומעצבנת של רכבים עם צמיגים בחתך נמוך. ככל שאתה שומר יותר, ככה יש יותר סכוי שיקרו כאלו מקרים.

פשוט מדבר מניסיון. בשבועות הראשונים עם הרכב נזהרתי ממש. איפה קרה לי הקרע הראשון בצמיד והשריטונת על הג'אנט? בכניסה לחניה התת קרקעית במהירות 0. שלושה רכבים היו לי לפני. נאדה.

אמנם מאז החלפתי את הדאנלופ ספורטמאקס ל PSS אבל הייתי אצל מספר צמיגאים שיראו את הנזק וכולם טענו שאם לא רואים לבן, לא צריך להחליף.

בהצלחה ואל תתבאס יותר מידי.

פורסם
הצילום לא מספיק טוב.

יש צמיגים כמו אסימטריק 2 שיש להם טבעת בולטת של גומי שקצת מונעת שיפשוף ג'אנט במדרכה. אם פה גם יש דבר כזה והפגיעה בטבעת, פחות נורא. אם זה דופן הצמיג...לא טוב.

אני לא בטוח למה את מתכוון

אבל הצמיג בולט מעט מחוץ לגנט...

בנוסף הצמיג הוא מישלן פיילוט סופר ספורט, אתה יודע אם בצמיג הזה יש את מה שאמרת?

בנוסף הבנתי שיש פנצריות מסוימות שיש להם את הציוד לתקן את זה ע"י הדבקה עם גומי משהוא שמע על זה או יודע איפה אפשר לעשות את זה?

אתה מאיזור המרכז?

כן אני ממודיעין

פורסם

ממליץ לך על הצמיגיה בסונול רמת אביב. עד כמה שאני יודע זו חברה קשורה ליבואן מישלן.

הייתי השבוע שם ורכשתי רביעיה. השירות מצויין והוגן. במידת הצורך (מידה חריגה) ידאגו לך.

פורסם
מחלה ידועה ומעצבנת של רכבים עם צמיגים בחתך נמוך. ככל שאתה שומר יותר, ככה יש יותר סכוי שיקרו כאלו מקרים.

פשוט מדבר מניסיון. בשבועות הראשונים עם הרכב נזהרתי ממש. איפה קרה לי הקרע הראשון בצמיד והשריטונת על הג'אנט? בכניסה לחניה התת קרקעית במהירות 0. שלושה רכבים היו לי לפני. נאדה.

אמנם מאז החלפתי את הדאנלופ ספורטמאקס ל PSS אבל הייתי אצל מספר צמיגאים שיראו את הנזק וכולם טענו שאם לא רואים לבן, לא צריך להחליף.

בהצלחה ואל תתבאס יותר מידי.

מה עשית עם הקרע הזה? היית צריך להחליף בסוף את הצמיג או שהשארת/תיקנת אותו?

פורסם
מה עשית עם הקרע הזה? היית צריך להחליף בסוף את הצמיג או שהשארת/תיקנת אותו?

לא עשיתי כלום. אחרי 25-30 אלף ק"מ, הרגשתי בנהיגות בנס הרים שהוא כבר לא אוחז כמו פעם אז החלפתי אבל בלי שום קשר לקרעים.

פורסם

הייתי היום אצל צמיגאי והחדשות הטובות הם שהצמיג לא הלך...

עכשיו הדילמה...

כשהגעתי אליו והוא בחן את הצמיג התגובה הראשונה שלו הייתה "אחי אל תיגע בזה אני הייתי משאיר את זה ככה"

ואז שאלתי אותו על תיקון או למה הוא מציע לא לגעת מה הסיכון שקיים בלנסות לתקן את זה וממה שהבנתי אין סיכון (דיברנו בטלפון והגעתי אליו ב 12:30 כשהוא סוגר ב 13:00 והתיקון אמור לקחת שעתיים אז יכול להיות שהוא אמר לי עזוב אל תעשה כלום כי הוא לא רצה שאני אנסה ללחוץ עליו לתקן לי את זה)

אחרי שאמרתי לו שאני עובד ממש קרוב אליו הוא אמר לי לבוא ביום שני הוא יתקן לי את הנזק וזה יעלה בערך 400 שקל...

מה אתם אומרים שווה תיקון או להשאיר את זה ככה?

כששאלתי אותו אם אני יכול לנסוע ואין בעיה הוא אמר לי אל תדאג סע לא הייתי משחרר אותך אם הצמיג לא היה תקין...

פורסם
הכי זול שאני מצאתי זה 1700

לא יודע איפה חיפשת אבל אני קניתי ב 1300 ליחידה בלי קומבינה ובלי הנחה.

הבנתי בזמנו שעשו מהפיכה ביבוא המישלנים והדור שלי היה הראשון שהמחירים בו הופחתו משמעותית.

• תוכן חדש...