Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

תמיד הייתי בחור קטן, לא מכוער וחמוד מאוד אבל קטן! ממשקל ועד גובה. גובה, ניחה, כל עוד אני מוצא בחורה נמוכה ממני- על הכיפאק.

אבל לכל מה שקשור למשקל ולפנים, אני נראה ממש צעיר.

מה שאתם מבינים שדורשים ממני תעודת זהות ולא מאמינים שאני בן 23.

טווח הגילאים הוא בין 17 ל19 ורק מישהי אחת נתנה לי 20-21.

בגדול לדעתי יש לזה יתרונות וחסרונות אבל כשאנשים אומרים איזה חמוד ואתה לא נראה לגיל שלך זה באמת מציק.

כשאני מסתכל על אנשים ובחורות בגיל הזה רובם ככולם נראים כמו ואולי גם יותר מהגיל שלהם.:shock:

בסוף אני אחשוב שכל השוטרים שעצרו אותי עם הקורולה עצרו אותי בגלל שאני נראה קטן ולא בגלל הרכב:-D

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין שואלים אותי בבנק אם אני מספיק מבוגר לכרטיס אשראי.

תהנה מהצעירות. זה לא חוזר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

גדל זקן.

היה לי זקן מאז גיל 17. הפעם הראשונה שביקשו ממני תעודה בקניית אלכוהול הייתה כשהוכרחתי לוותר עליו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
תהנה מהצעירות. זה לא חוזר.

אם אי פעם נאמר משפט נכון בפורום הזה, זה זה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מבין אותך לגמרי, אני בן 30, שלושה ילדים, עם זיפים-זקנקן ועדיין שואלים אם השתחררתי מהצבא. כל הז'. אני שונא את זה כי היחס הראשוני תמיד בהתאם. בעבודה הנוכחית המזכירה הגדילה לעשות ואמרה לי שאני נראה לפלפון :shock:

פורסם

כאשר יום אחד תשב עם הבת שלך במסעדה, פתאום היא תגיד בקול רם "אבא", וכל האנשים במסעדה יהיו בהלם ותרגיש שקט מותח, כי היו בטוחים שאתה "חבר" - תנציח את הרגע....

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני נראה ממש קטן לגילי. כבר לא יכול לספור את הפעמים שביקשו ממני תעודת זהות או שלא האמינו לגיל שלי.

רוב הזמן אני בסדר עם זה. בן 29.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גדל זקן.

עצה נהדרת.

אם לא עובד, אתה יכול לעשות כמו בסרטון:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אושריקו, גם אני ככה.

שמתי לב שזה בדר"כ אנשים שלא במשקל התקין שלהם :oops:

הכוונה למישהו שהוא 1.80 ושוקל 60 למשל. זה נראה קצת כמו ילד, או עושה אותך צעיר יותר.

לעומת אנשים שבנוים טוב, ונראים טוב. אתה מסתכל עליהם ואתה רואה שמדובר בגבר, ולא בילד, או בנער.

כמה שאני מנסה לעלות במשקל, אני אף פעם לא מצליח.

מה שכן רק לאחרונה התחלתי להיות יותר מודע לכך שגם אני הייתי מספר לעצמי שאני אוכל המון, וכנראה שאני לא.

הייתי בטוח שארוחה אחת באמצע היום, ועוד כמה נשנושים מדי פעם זה אוכל המון. זו הייתה בעצם אשליה.

כנראה שאם בן אדם רזה, אבל ממש רזה, והוא לא אוכל לפחות 3-4 ארוחות טובות ביום - אין סיכוי להעלות במשקל סתם ככה.

ואז נשארים קטנים, ולא כמו שהיינו רוצים להיות.

הבעיה שלבן אדם כזה קשה להתרגל לאכול כמות גדולה כ"כ של ארוחות. גם צריך לדעת מה לאכול בכדי לעלות במשקל בצורה בריאה ונכונה.

פורסם

אני בן 30 ועדיין הזקן שלי לא מתחבר ...

השאלה היא לא רק איך אתה נראה, המשקל, הגובה וכו' - אלא גם (ובעיקר) איך אתה מתנהג ומה אתה 'משדר'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בוא נגיד ככה, עם גיינרים בעבר העליתי 7 קילו, התחלתי להתאמן חזק בבית עם תכנית מיוחדת וחינמית שבן דוד שלי עשה לי וואלה, אף אחד לא האמין איך השתניתי.

אממה?נכנסתי למוסך, עבדתי קשה מאוד, באמת קשה מאוד, פחות היה כח להתאמן בבית והגיינרים לאט לאט נגמרו וכל גיינר עלה 400 שקל, אני לא טחון...

הורדתי חזרה את כל ה7 קילו האלו וכל התגובות של "בואנה, נהיו לך שרירים" , נהפכו שוב ל"איזה רזה אתה".

באסה. מצד שני, אני לא חסר ביטחון .8) סתם "ערס פרנואיד".

• תוכן חדש...