Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להודות לחבר הפורום "סלע" על עזרה ראויה להערכה

ניקו פ.
שימו לב! השרשור הזה בן 3045 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

התחלתי לחפש פתרונות לינה לטיסה שיש לי בקיץ לאוגוסט. המצב די מורכב כי יש תנועה בין כמה נקודות וגם אנחנו כמות לא שגרתית של אנשים. 5 מבוגרים ואין זוגות, אז כל אחד ישן לבד. המחירים היו אסטרונומיים ומלונות לא הסכימו לעשות שינויים.

פניתי בהמלצת כמה מחברי הפורום לחבר הפורום סלע, ששמו אילן. הבחור סוכן נסיעות והעזרה שלו ראויה להערכה. זה לא רק שהוא הכין לי תכנית מלאה ללינה במחיר זול יותר מכל אתר השוואות מחירים, אלא גם שהוא הציע לי מקומות אחרים שבהם כדאי לחפש, שיהיו זולים ממנו [כמו למשל לוח דירות, שזה לא דרכו]. כנ"ל לגבי ביטוח לקראת הטיסה. נתן את התעריף שלו והציע לחפש אופציה זולה יותר.

בסופו של דבר, אני עד היום חשבתי שסוכני נסיעות זה כמו עורכי דין לפי הסטיגמה, אבל התבדיתי. בחיי שהייתי בהלם כשהוא פשוט הציע לי בטלפון לבדוק מקומות ספציפיים שיהיו יותר זולים ממנו עבורי. מבחינתי מדובר בשירות לא שגרתי בעליל. פעם ראשונה שהרגשתי שנותן שירות מתעניין בטוב שלי יותר משהוא מתעניין בפרנסה שלו.

מעבר לכך, מדובר באדם נעים הליכות, שמסביר הכל לעומק ולא מתנער. זמין, תמיד חוזר.

האמת שהתרשמתי לעומק. היה ממש כיף לדבר.

לכל מי שמתכנן טיול כל שהוא, ממליץ לנסות אותו. זה לא עולה לכם כסף ובמקרה הגרוע הרווחתם שיחה עם אחלה בנאדם שבעולם.

היה תענוג להכיר.

נ.ב. מדהים כמה אנשים מגניבים פגשתי דרך הפורום הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ספק שיש מקום לסוכן הנסיעות, במיוחד כאשר מדובר בנסיעה מורכבת (ריבוי יעדים או דרישות יוחדות אחרות), וכאשר חוסר הניסיון מצריך סיוע.

אישית אני נהנה מהרכבת הטיול ואין לי ספק שלתכנון העצמי יתרונות וחסרונות, אבל, כאמור, יש מצבים בהם יש צורך בסיוע הסוכן או בטיול מאורגן. וכמובן, לא לשכוח, סוכן הנסיעות בעל ידע, ניסיון וגישה למקורות מידע שאין לכל אחד.

את עצותיו הטובות של סלע בפורום אנו מכירים זמן רב, טוב לשמוע עוד המלצה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני פגשתי אותו במסגרת חיפוש אחר רכב משומש לבן שלי. העסקה אמנם לא יצאה לפועל, אבל פגשתי אדם נחמד מאוד. יצא לנו לדבר על תחומי העיסוק, והוא כמובן הציע את עזרתו בתחום התיירות והנופש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"חדל להיות כמו החולות אני רוצה אותך כמו סלע".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכיב לי ולזוגתי דאז טיול חלומות לברצלונה, בסוף הטיול עוד התקשר לשאול איך היה לנו, והאם נהנינו.

יש כמה אנשים יקרים פה בפורום שהם נכס. וכתבתי על זה לא פעם, סלע הוא בהחלט אחד מהם. עלה והצלח חבר!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני נעזרתי בשירותיו של אילן.

הרכיב לי טיול בצפון איטליה מהחלומות, עם כל הדרישות הלא שגרתיות שלי (8 ימים לטיול ולינה כל יום במלון אחר).

אילן תפר לי חבילה מושלמת עם מחירים מעולים לטיסה, לינה, השכרת רכב וביטוחים. בכל שלב גם קיבלתי הסבר ופירוט על האופציות העומדות בפניי.

ממליץ בחום, ואין ספק שגם בטיול הבא שלי אפנה לאילן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני נעזרתי פעם במומחיותו של אילן, אבל דווקא מבחינה אחרת, של החזר עלויות על כרטיסי טיסה. מה שהכי מגניב זה שלמרות שמלכתחילה היה לו ברור שכסף לא יצא לו כאן, הוא עדיין עשה כל מה שהוא יכול כדי לוודא שאני מנצל את זכויותיי מול החברה במלאון ושדאג שלא יעקצו או יחייבו אותי על דברים מיותרים (עפ"י חוק היה מותר להם לחייב סכום מסויים בגלל הסמיכות של הביטול לטיסה).

לאורך כל ההתכתבות שלנו תמיד הייתה תחושה של בנאדם שחשוב לו קודם כל לעזור. וקודם כל שמי שיושב מולו יצא מרוצה. מעטים האנשים האלה.

*מנהלים - אולי שווה לשנות את הכותרת ולהכניס (בהינתן רשותו כמובן) את שמו המלא של סלע, כדי שאנשים שמחפשים בגוגל יוכלו להיתקל בשרשור ולקבל תמונה של מיהו האיש.

נ.ב - סלע, אני לא לוקח אחריות על קריסת קו הטלפון שלך מרוב שיחות. סתם מכסה את עצמי :lol:

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיף לשמוע על אנשים כאלה וטוב לדעת שהם פה איתנו בפורום.

בהחלט אשתמש בשירותיו בטיול הבא.

סחתיין אילן!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...