Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, עשיתי פרויקט קטן על היאריס שלי מאוחר יותר יעלה הכל.

חלק מהפרויקט היה הוצאת הכיסאות מהרכב, מתחת לכיסאות האחוריים נמצא החלק הזה כשהוא מנותק וסתם מונח על החלק התחתון, אשמח לקבל תשובה ולדעת מה הוא החלק המדובר ומה הוא מכסה בעצם? זה בסדר שהוא היה מנותק( הוא אמור להיות מחובר ככל הנראה ע"י שלושה חיבורים מוזרים שמזכירים מסמר רק שהם עגולים)

תודה מראש לעוזרים!!

DSC_8387.JPGDSC_8388.JPG

פורסם

זה המיכל דלק, החלק שמעליו זה כנראה מגן שלו.

(מסייג, ייתכן שאני טועה, אבל זה מאוד מאוד דומה למיכל דלק והמשאבה שלו)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מתחת לכיסוי נמצאת המשאבדת דלק(וכנראה גם הפילטר דלק)

הכיסוי כנראה היה מהודק עם ניטים ואולי בזמן החלפת הפילטר דלק לא הידקו כאלה חדשים.

פורסם

המכסה התחתון הוא מכסה פתח השירות על מנת להגיע למכלול משאבת הדלק והמצוף, הוא מהודק לרצפת הרכב עם חומר דביק דמוי זפת.

המכסה עם הניטים לא מוכר לי, לא קיים ביאריס שלי וגם לא מופיע ב EPC, אני משער שמדובר במעין "כספת" למיכל הדלק מהתקנה מקומית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אהלן חברים, עשיתי פרויקט קטן על היאריס שלי מאוחר יותר יעלה הכל.

חלק מהפרויקט היה הוצאת הכיסאות מהרכב, מתחת לכיסאות האחוריים נמצא החלק הזה כשהוא מנותק וסתם מונח על החלק התחתון, אשמח לקבל תשובה ולדעת מה הוא החלק המדובר ומה הוא מכסה בעצם? זה בסדר שהוא היה מנותק( הוא אמור להיות מחובר ככל הנראה ע"י שלושה חיבורים מוזרים שמזכירים מסמר רק שהם עגולים)

תודה מראש לעוזרים!!

[ATTACH=CONFIG]462521[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]462522[/ATTACH]

האם בחלל הפנימי של הקדחים שבתא המטען קיים צבע מקורי ?

איזה כייף לי :)

פורסם
האם בחלל הפנימי של הקדחים שבתא המטען קיים צבע מקורי ?

מזתאמרת לא כ"כ הבנתי?

המכסה התחתון הוא מכסה פתח השירות על מנת להגיע למכלול משאבת הדלק והמצוף, הוא מהודק לרצפת הרכב עם חומר דביק דמוי זפת.

המכסה עם הניטים לא מוכר לי, לא קיים ביאריס שלי וגם לא מופיע ב EPC, אני משער שמדובר במעין "כספת" למיכל הדלק מהתקנה מקומית.

כלומר אצלך ביאריס שלך יש רק את מכסה פתח השירות כמו בתמונה, ה"כספת" הזו לא הכרחית? אני חושב לוותר על נסיון להדק אותה כי אני לא מצליח, יכול שהכסאות האחריים יפגעו איכשהו בכבל שנכנס לשם או משהו?

נ"ב חייב לציין שאני עוקב אחרי הדברים שעשית ביאריס שלך ואני רק רוצה להגיד לך "וואו" היאריס TS הכי שמורה ומושקעת שראיתי בחיים, תענוג לראות מישהו שמשקיע ת'נשמה ככה ברכב.

פורסם

המסמרות שמחזיקות את הכיסוי נכנסות לתוך 3 קדחים בתחתית תא המטען. במידה והקדחים נעשו בארץ (לא מקורי) לא תראה צבע בתוך ההיקף הפנימי של הקדח.

בכדי לחבר את הכיסוי אתה צריך ניטים מתאימים והקדח ניטים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה תודה. שלשום היאריס נמכרה ועברה לבעלים שאני מקווה שיטפל וישמור עליה לפחות כמוני.

לא, אצלי אין את המכסה הזה ואין קדחים. מה שיש אצלך זו כספת בהתקנה מקומית, נראה ששמו את הניתוק של הקודן על משאבת הדלק. אין שום צורך להרכיב את המכסה הזה חזרה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה תודה. שלשום היאריס נמכרה ועברה לבעלים שאני מקווה שיטפל וישמור עליה לפחות כמוני.

לא, אצלי אין את המכסה הזה ואין קדחים. מה שיש אצלך זו כספת בהתקנה מקומית, נראה ששמו את הניתוק של הקודן על משאבת הדלק. אין שום צורך להרכיב את המכסה הזה חזרה.

מתאר לעצמי שהמכירה לא הייתה קלה רגשית ובכל זאת מזל טוב! הבעלים החדש בר מזל.

תודה רבה על התשובה זה בדיוק מה שקיוותי לשמוע!

המסמרות שמחזיקות את הכיסוי נכנסות לתוך 3 קדחים בתחתית תא המטען. במידה והקדחים נעשו בארץ (לא מקורי) לא תראה צבע בתוך ההיקף הפנימי של הקדח.

בכדי לחבר את הכיסוי אתה צריך ניטים מתאימים והקדח ניטים.

הבנתי, תודה חבר!

• תוכן חדש...