Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רכשתי ספארק חדשה LTZ בצבע כחול טרופי מטאלי, כמה שאלות:

1. בפולו שרכשתי (הגרסה הבכירה) קבלתי אותה מהיבואן עם חלונות מושחרים אבל באחוז מסוים, מהוא אותו אחוז השחרה שיש בפולו? כי אני רוצה בדיוק את אותו אחוז!

2. אני מעוניין להשחיר חלונות צד אחוריים + שמשה אחורית (כמו בפולו), מה חוקית הדבר? היות ואני עושה את זה לבד וזה לא מגיע ככה מהיבואן.

3.אני רוצה מקום איכותי לביצוע בירושלים גם אם זה אומר לשלם יותר - מישהו מכיר מקום כזה?

תודה

פורסם

1: לא בטוח בכלל, אך תבדוק על השמשות איפה שכתוב את היצרן וכל זה.

2)חלונות אחוריים נוסעים חוקים למהדרין, חלון אחורי גדול מבחינת משטרה גם חוקי אך יש מכוני טסטים שאצלם זה בל יעבור ואתה תיכשל. לטעמי?ברכב חדש? תשחיר בכיף ובלי בעיה, אבל החלטה שלך. בכל מקרה, קצת בעייתי להתעסק שם לאחר מכן עם ההורדה של הדבק והמפשיר אדים.

3)לא מכיר, חכה לעוד תגובות. מומלץ ברכב חדש להשקיע את הטופ של הטופ, הן בחומרים והן בעבודה עצמה.

פורסם

לא הבנתי, אם זה חוקי למה שמכוני טסטים יעשו בעיה? ואם זה לא חוקי אז איך בפולו יש? קצת מבולבל.

בדקתי באתר של פולקסווגן פולו ושם רשום אטום ב 65% , זה אומר שזה אחוז ההשחרה שאני מבקש? מצורפת תמונה

יכול להיות שעצם זה שאני לא משחיר מלא אז לא יעשו בעיות? כי בפולו עדיין רואים מה קורה בפנים.

1111.png

פורסם

לא הבנת. כל מה שמגיע מהיצרן, כולל חלון אחורי , הוא חוקי, כך הרכב נבנה והגיע לארץ.

אם אתה רוצה להוסיף ציפוי, במקרה הזה של החלון האחורי הגדול(כמו שאמרתי, כל דבר בחלונות נוסעים אחוריים חוקי, צבע עם נפט אפילו)יש חשש שמכוני טסטים מסויימים יכשילו. אמנם אנשים עוברים עם זה אבל אנשים גם נכשלים על זה. אני לקחתי את הסיכון והשחרתי כמו שאתה רואה בתמונה, כל עוד מבחינת משטרה זה חוקי אז אפשר להסתדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...