Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואבים רובוטיים של iLife

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קיבלתי את ה V7S שלי.

הוזמן ב 12/7 בלילה, הגיע ב 21/7. אחרי 7 ימים יצרו איתי קשר מחברת השילוח בנוגע לתשלום מעמ ומכס, ויומיים לאחר מכן - הוא כאן. סה"כ 9 ימים.

עלות המכשיר כ 620-630 שח (160$), מעמ ומכס 179 ש"ח. סהכ 800-810 שח.

בינתיים הוא בטעינה, חו"ד רחבה יותר - בעוד כמה ימים :)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש איציק, רק מזכיר לך בשום פנים ואופן לא להשאיר את המיכל שטיפה בשואב אחרי שסיים לשטוף.. התקלה הכי נפוצה בשואב הזה.

תודה.

מה התקלה אם המיכל נשאר ?

ואם אתה כבר כאן... שאלה: הפעלתי אותו לדקה-שתיים שקיבלתי אותו (הסוללה היתה מן הסתם לא מלאה) והוא טיאטא בלבד ולא ביצע פעולת שאיבה. לחיצה על לחצן SPOT בשלט ואז הוא התחיל לשאוב ולעבוד במעגליות כמו שצריך. זה ככה ? האם צריך להפעיל בדרך מסויימת את השאיבה או שזה היה רק בכלל שהסוללה ריקה ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המיכל בנוי בצורה כזאת שהוא מטפטף באופן קבוע את הנוזל שבו מ2 חריצים שמגיע בסופו של דבר למטלית המיקרופייבר ואם השואב יעמוד ללא תזוזה אז תיווצר שלולית ואז קצרים וכו..

על מנת לנקות עלייך ללחוץ על הכפתור clean בשלט או בשואב עצמו, כאשר השואב במצב שאיבה המנורה שעליו אמורה להיות בצבע ירוק, אם המנורה בצבע כתום זה אומר שהשואב מחפש את הבית שלו ולא נמצא במצב שאיבה, משמע הסוללה חלשה והוא רוצה לחזור להיטען, כנראה זה מה שהיה לך.

מצב clean מנקה במצב רנדומלי בכל החלל, הכפתור התחתון שמאלי בצורת שבלול מנקה במעגליות מה שנועד לנקות משהו נקודתי, הכפתור התחתון הימני בצורת ריבוע וחצים נועד לנקות פינות, בלחיצה עליו הוא נצמד לפינה ולא עוזב אותה.

פורסם

את המבנה הבסיסי והרעיון מאחורי הניגוב הבנתי דיי מהר, רואים שמדובר בפטנט פשוט שאין בו הרבה מה שיתקלקל.

מאידך, לא ראיתי גם איך מים יכולים להיכנס לפיקוד מאחר ובתחתית התושבת של המיכל יש מספיק חורים שמאפשרים לעודפי מים או כל דבר אחר לעבור דרכם ולא להציף את הרובוט. אם המיכל ישאר מלא והרובוט יכנס לטעינה, ברור שתהיה הצפה ברצפה.

בעניין התיפעול והלחצנים - כנ"ל. פשוט מאוד והבנתי את זה בצ'יק.

בנוגע למניעת ההצפה - הפתרון הוא דיי פשוט: לא "לתדלק" את המיכל של המים עד הסוף (400 מ"ל בערך).

בתור התחלה לשים 150-200 מ"ל ולתת לו לעבוד. היום ניסיתי את זה בצהריים וזה עבד יפה (הלכתי לשנ"צ וכשהקצתי הוא כבר היה בטעינה והמיכל היה ריק לחלוטין - ללא "נזילה" מסביבו. משער שהמים נגמרו עוד לפני שהוא חזר לעמדת הטעינה שלו).

לציין שבאופן עקרוני הוא דיי שקט (הרבה יותר מאחרים ששמעתי) ובמצב ניגוב הוא סופר שקט.

נראה לי שמבחינת עוצמת שאיבה המנוע החשמלי עובד על "חצי קלאץ'" כברירת מחדל, וכאשר מפעילים שאיבה נקודתית בסחירור (יש לחצן בשלט) הוא נכנס למצב טורבו ואז שומעים את הרעש.

הוא בוודאות שואב כי סימני האבק הצמודים לפילטרים לאחר כל פעולה - הם תוצר של שאיבה ולא טיטוא.

בנוסף - עניין אותי לדעת איך הוא יודע מתי הוא שואב ואיך הוא יודע מתי הוא מנגב - ולא הצלחתי למצוא שום "לחצן" או משהו שנותן לו סימן - אבל הוא יודע בוודאות מתי הוא מנגב ומתי הוא שואב (רואים גם לפי מהירות סיבובי המברשת צד - יש הבדל בין מצב שאיבה למצב ניגוב). קיים סיכוי שאולי החיישנים מונעי הנפילה יכולים לזהות את גובה המכשיר ובהתאם לכך הוא יודע אם הוא שואב או מנגב (לחילופין, גם מתג פנימי כפונקציה של גובה הגלגלים יכול לתת לו אינדיקציה).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הזמנתי V7s לפני 10 ימים ועדיין לא נשלח. כששלחתי בירור כתבו שבגלל בעיות במכס הפסיקו לעבוד עם חברת השליחויות ויישלח בקרוב דרך הדואר.

מישהו גם הזמין לאחרונה? קרה למישהו שהשואב נתקע במכס?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז תפנית בעלילה, גירבסט מצאו דרך לעשות שקלים, יצא רובוט בדגם X5 אשר הייחודיות שלו היא תמיכה בקיר הוירטואלי.

אנשים שאלו בדף המוצר אם המכשיר תומך ברובוטים אחרים, כולם קיבלו תשובה שזה תומך אך ורק בדגם הX5.

אז אני ילד מפגר, שלא מבין את ההיגיון הטכנולוגי מאחורי הסיפור והחלטתי להזמין את הקיר הוירטואלי של הרובוט X5.

והפלא של הפלא, הוא עובד לי מצויין על הV7S שלי.

נבדק מספר פעמים!

אין לי מושג אם יעבוד על דגמים אחרים.. על V7S עובד וודאי.. מוזמנים לנסות כמוני..

לפניכם 2 סרטונים, בראשון הקיר מכובה ובשני הקיר מופעל.

תבלו :)

הקיר מכובה:

https://sendvid.com/g98ph24u

הקיר דלוק:

https://sendvid.com/d4n0un51

קישור לרכישה:

http://www.gearbest.com/storage-boxes-bins/pp_401611.html

פורסם

אהלן :)

לצערי לא עשיתי סקר שוק, והאמנתי לאתר גירבסט שזה באמת לא תומך.. עד שזה לא הסתדר לי והזמנתי.

אחרי שפסרמתי את מה שפרסמתי פה באתר אחר, קיבלתי קישור לסרטון הזה.

פורסם

אני רואה שחגיגת המישלוחים חינם ניגמרה, מה נישתנה? ולמי יש ניסיון עם שיטת המישלוחה החדשה מבחינם זמנים+ עמלות שקר?.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני רואה שחגיגת המישלוחים חינם ניגמרה, מה נישתנה? ולמי יש ניסיון עם שיטת המישלוחה החדשה מבחינם זמנים+ עמלות שקר?.

אצלי מופיע משלוח חינמי מסין.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

שלחו לי בחינם דרך חברת משלוחים כלשהי. שילמתי 170 שח מהם כ60 שח עמלה לחברה והשאר מע"מ. מאז שנשלח הגיע תוך שבוע.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

פורסם

אני רואה שכבר כמה חברי פורום הזמינו וקיבלו.

האם השואב אכן מומלץ כמו שמספרים בחלק מהאתרים ברשת?

עובד היטב כמו שאומרים? אין תקלות מיוחדות?

אני שוקל להזמין את הV5 PRO.

• תוכן חדש...