Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואבים רובוטיים של iLife

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי אותו בגלל שיש בעלי חיים. השואב מצליח לשאוב שיערות שמטאטא רגיל בחיים לא יצליח. ועם שואב רגיל באופן ידני בחיים לא תגיע ותכסה את כל המקומות שהשואב הזה כן. אחרי כמה שאיבות כמות הפרווה שהצטברה לי במיכל איסוף הייתי יכול לתפור חרמונית.

פורסם

כן זה מה שיש לי. נכון לעכשיו עושה את העבודה פיקס. תוך כדי שאני כותב את זה הוא ממש מאחורי מנקה את השאריות חול שנפלטו ממני אחרי הים

פורסם

מצטרף להמלצות, רכשתי את ה V7S לפני כחודש.

אמא שלי מאוד מרוצה שואף בכל פינה ושאיבה חזקה.

יש לי כלבה בבית והיא מפחדת ממנו :) .

את השטיח בסלון שואב ללא בעיה, אך שטיחונים קטנים הוא מסתבך לפעמים.

דבר נוסף שכדי לקחת בחשבון, במידה ויש צורך בחלקי חילוף אז מדובר בכמה שקלים לכל חלק (מברשות וכו) שזה יתרון גדול נוסף.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם (נערך)

הזמנתי את הX5 היום לאחר הרבה המלצות וביקורות טובות, קצת מבאס העניין של מיכל האיסוף הקטן אבל הקיר הוירטואלי מבחינתי זה יתרון, ויש לו אפשרות להעביר סחבה רטובה ויכולת מעבר טובה יחסית על מכשולים (יש איזה סרטון שמדגים). אז מהבחינות האלה אני מקווה שזו תהיה רכישה מוצלחת. אחזור לדווח, במקרה נכנסתי היום לאוף טופיק וראיתי את השרשור הזה, איזה צירוף מקרים.

אגב יש אותו עם קופון ב139$ כולל משלוח מהיר, נראה כמה מיסים ישדדו אותי.

לינק לפייסבוק לפוסט בנושא הזה היום בקבוצת המכירה בפייסבוק:

https://www.facebook.com/groups/1675603569374013/permalink/1743867685880934/

עריכה אחרונה על ידי TheWolf

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כמה זמן השואבים האלו נמצאים בשוק? תקופה ארוכה שאני רוצה לקנות משהו כזה ששואב ומעביר מטלית לחה, אבל כל מה שטוב יקר, ומה שלא יקר מקבל בקורות ממוצעות. בינתיים כולם מבסוטים פה מהמכשיר, השאלה שלי האם כמו הרבה מוצרים סינים מובהקים גם השואב אבק הזה עובד זמן מסויים (שלרוב קצת משמעותית מהמתחרים) ומראה סמני בלאי קיצוניים.

פורסם

לפני שקניתי התייעצתי עם אנשים שהוא אצלהם שנה ועדיין עובד כמו סוס, רק מוחלפים חלקי חילוף בסיסיים כמו בכל רובוט.

מכיר מישהו שהלכה לו סוללה למכשיר בדיוק כמו שלי אחרי 8 חודשים נראה לי והוא הזמין אחת חדשה בעלות מזערית לעומת סוללות לאיירובוט. הסוללה לא הייתה אמורה למות אחרי זמן כל כך קצר אבל קורה..

פורסם

סוללה תחליפית (וגדולה יותר) לאיירובוט עולה 25$ כולל משלוחה. בינתיים אין תלונות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני כנראה אזמין היום או מחר את ה-ILIFE V7S. מס' שאלות למי שהזמין את הפריט מחו"ל;

מאיפה הזמנתם? הכי זול שמצאתי היה ב-GEARBEST ויצא בערך 350 דולר ל2 ערכות עם 2 שלטים ו2 ערכות חלפים. ממה שראיתי אין להם ממש מתחרים במחיר, אבל אשמח לדעת בכ"ז.

כמה זמן לוקח לפריט להגיע וכמה יעלה להעביר אותו במכס?

תודה מראש

פורסם

גם אני אשמח לישמוע :-),

בנוסף למי שמעוניין מצאתי ת'רד ברוסית שבו מפרקים את ה7S ואפשר ליראות את כל הרכיבים- מה דעתכם ?

http://shopper.life/robot-pylesos-ilife-v7s-obnovlenie-sedmoy-versii-ot-kompanii-chuwi-9050.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם אני מתעניין בשואב ויש לי שאלה לבעלי השואב הנ"ל. אם יש לי מקום בבית עם הדבקה של ריצוף כך שיש מדרגה של נניח סנטימטר, השואב יצליח לעבור את המדרגה ולהיכנס לחדר?

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...