Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואבים רובוטיים של iLife

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני מעוניין להזמין, ראיתי שיש עכשיו גם X5 עם קיר וירטואלי, או עדיף 7S?

אני מעוניין במצב הרטוב שלו גם- איך הוא?

אני בטוח אבל שהוא לא חכם כמו הרומבות וכו', לא חושב שיש לו אינטיליגנציה למפות את כל הבית ולחשב מסלולים- אבל כל עוד שואב ולא ניתקע בקלות ויכול להטעין עצמו לבד אז זה עדיין שווה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אשמח לענות על שאלות למי שמתעניין :)

איזה דגם בסוף הזמנת ?

אני רואה שה-V7S מכיל גם מיכל מים (לשטיפה), זה הדגם הזה ?

ב GEARBEST הוא מופיע ב 160$, זה המחיר ששילמת ?

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הזמנתי בסוף V7S. שלמתי עליו 579 ש"ח (היה עליו Flash sale, משהו שגירבסט עושים מדי פעם) + 170 ש"ח מע"מ ודמי שילוח של חברה חיצונית (ARAMEX) ועל הדרך הזמנתי גם סט מברשות ומטליות ב64 ש"ח במקום 90, מבצע אם אתה קונה אותם ביחד.

השואב יצא לי 750 שקל כולל הכל, קחו בחשבון שיש הרבה שואבים שלא נתפסו במכס.

הדגם הזה כולל שטיפה, היום ביצעתי אותה פעם ראשונה במטבח+בסלון והתוצאה הייתה טובה. הרשמים שלי מי שיעשה פעם אחת שטיפה יסודית באופן ידני ולאחר מכן יבצע שטיפה עם הרובוט אחד ליומיים ושאיבה אחד ליום יזכה לבית נקי באופן קבוע ללא צורך במטאטא+שטיפות.

הדגם היה גם כולל מברשת ייעודית לשאיבת שטיח - מעולה!! הוציא כל שערה של הכלבה.

פורסם

בינתיים אני רואה שיש קופון X5SMT לX5, וilifeV7S ל7S.

באמת מבולבל מה מכל הדגמים עדיף.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

החברה chuwi שמייצרת את הרובוטים של iLife לא מפגרת, היא יצרה כמה רובוטים שכל רובוט מומחה בקטע אחר.. הa4 מומחה בעוצמת שאיבה, הx5 בעל קיר וירטואלי וזהו, הv5 יודע לשטוף אבל השטח מטלית שטיפה שלו הוא שליש מהשטח של v7s אבל הוא בעל 2 מברשות צד לעומת מברשת אחת אצלי וכו וכו.. מכל הסקרי שוק שעשיתי הכי משתלם זה הv7s, שיודע לעשות קצת מהכל והקצת הזה מספק בהחלט. אולי גם בגלל זה הוא הכי יקר.

הייתי מבולבל רצח, עד שבוקר אחד קמתי ופשוט הזמנתי ואני לא מצטער על זה.

פורסם

כניראה אזמין X5 גם, פחות 22$.

תודה שקפצת ראשון לנסות על עצמך :-).

פורסם (נערך)

לדעתי הx5 לא כדאי.

אמנם עוצמת השאיבה שלו 850Pa לעומת ה600Pa שאצלי אבל הפתח שאיבה שלו מאוד מאוד קטן.

אין יתרון פיזי בין שואב עם 2 מברשות או שואב עם מברשת אחת, היתרון היחידי היא היכולת לגשת לפינות הבית מ2 הכיוונים ולא רק מכיוון אחד כמו אצלי.

המברשת הגדולה באמצע השואב שלי מצליחה לגרד לכלוכים בינוניים מהרצפה ובעיקר מהשטיח מה שעוצמת שאיבה גם של 1000Pa לא תצליח, ובגלל זה בחרתי דווקא בדגם הV7S ויכולות השאיבה שלו טובות יותר.

המטלית רצפה אצלי גדולה יותר מפי 2 משאר השואבים, כולל x5.

לx5 מיכל אבק+מיכל מים בגודל 300ml ואצלי האבק 500ml והמים 450ml.

הv7s יכול לעבוד 140 דקות רצוף והx5 יכול לעבוד 90 דקות.

והוא דק יותר סה"כ ב3 מילימטר.. אבל רחב יותר וארוך יותר ב4 ס"מ.

אם אתם חייבים את הקטע של הקיר הוירטואלי.. אז לכו על הx5

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

לגבי הרומבה של חבר שלך, תתנחם בכך שהוא לא באמת ממפה את החדר. הרומבה של אמא שלי (770) אקראי לחלוטין.

לדעתי זה סתם חרטוט.

תתחדש על הרובוט ותהנה ממנו :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הרומבה שלי, 871, דביל לגמרי. עובר באופן אקראי לחלוטין בחדר, ואם החדר גדול מדי... ייקח לו המון זמן לנקות. זה לא סותר את העובדה שאני מת עליו. תתחדש!

פורסם (נערך)

עכשיו שאני חושב על זה, בימקום לרוץ ולשלם 3K על רומבה ושות' באר., אפשר פשוט ליקנות 4 רובוטים ILIFE שיבריקו את הבית בשניה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...