Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואבים רובוטיים של iLife

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מאוד מרוצה

בדיוק היום הוא עשה שאיבה בחדר שלי אחרי שהתאסף לי טונות של חול אחרי הים ואחרי זה פינקתי את עצמי בשטיפה טובה, מעולה!

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקפצה קלה.

אחרי שהייתי כבר נעולה על הv7s קפצה לעיניי טבלה המשווה בין הדגמים וx5 משך את תשומת ליבי. נראה שיש לו כמה יתרונות מהותיים, אבל פתח השאיבה שלו קטן יותר ואין לו מברשת באמצע. לפחות כרגע, אין לי בבית שטיחים, האם מחסור המברשת מהווה בעיה כלשהי בעבודה על ריצוף פרקט?

עוד פרמטרים חשובים שאני מפספסת?

תודה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לנו אין שטיחים בבית, אולי רק בחורף. הפתח שאיבה הגדול הוא יתרון גדול בשאיבת חלקים גדולים, יתרון גדול מבחינתי וכמובן שטח המטלית פייבר שלו ל"שטיפת" רצפה מאוד גדולה.

דגם הX5 גם קיבל ביקורות טובות אך אם הייתי צריך לקנות מחדש את השואב, הייתי בוחר שוב בV7S.

פורסם

נשמע מעולה.

כמה זמן לוקח לו? הוא יודע לעבור בין חדרים? מתחת לספה/מיטה ובלי להיתקע למטה?

אם הוא עובד מספיק מהר כדי שאוכל להפעיל ולקחת את הכלב לטיול והוא יסיים עד שאני אחזור, זה יהיה חלום. אחרת כנראה שהכלבלב יבהל ויתלה את עצמו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הוא לא יודע לנווט, הוא פשוט מופעל ומטייל איפה שחפצה נפשו, בעזרת סדרת חיישנים הוא יודע לא ליפול, להימנע ממכשולים ולצאת ממצבים שהוא נתקע בהם (מקפיץ את עצמו, נותן "כח" נוסף אם הנסיעה קשה לו מדי).

הוא משתדל ממש לנקות גם בפינות, צמוד לקיר. טיול עם כלב ממש לא מספיק כדי לנקות טוב, בטח שלא חדר בסדר גודל של סלון.

אם אתה רוצה משהו שידע לעבור בין חדרים, להטעין את עצמו ולהמשיך מאיפה שהפסיק אז תצטרך לקנות את האיירובוט 980 ולהיפרד מלפחות 3500 שקל. בשביל ה670 שקלים ששילמתי עליו - אני מאוד מאוד מרוצה.

פורסם
הוא לא יודע לנווט, הוא פשוט מופעל ומטייל איפה שחפצה נפשו, בעזרת סדרת חיישנים הוא יודע לא ליפול, להימנע ממכשולים ולצאת ממצבים שהוא נתקע בהם (מקפיץ את עצמו, נותן "כח" נוסף אם הנסיעה קשה לו מדי).

הוא משתדל ממש לנקות גם בפינות, צמוד לקיר. טיול עם כלב ממש לא מספיק כדי לנקות טוב, בטח שלא חדר בסדר גודל של סלון.

אם אתה רוצה משהו שידע לעבור בין חדרים, להטעין את עצמו ולהמשיך מאיפה שהפסיק אז תצטרך לקנות את האיירובוט 980 ולהיפרד מלפחות 3500 שקל. בשביל ה670 שקלים ששילמתי עליו - אני מאוד מאוד מרוצה.

או שאתה יכול לקנות NEATO לקבל בערך כל מה שנותן ה אירובוט 980 ובחצי מהמחיר בלי להתפשר על האיכות.

פורסם

מרטינס האמת שלא ראיתי את הרובוטים שלהם בפעולה אבל אם אתה אומר אתה יודע :)

האפשרות של הרובוט שלי להעביר "וויש" היא אלוהית מעבר לזה שהוא שואב מעולה, אין פעם שהפעלתי אותו ולא שמתי לו איזה מכשול קטן כדי להעמיד אותו למבחן והוא עד היום תמיד עבר. הוא שקט מאוד ובנוסף תומך בקיר וירטואלי שכל קיר כזה אפשר לרכוש ב40 שקלים.

פורסם

לציין שבאופן עקרוני הוא דיי שקט (הרבה יותר מאחרים ששמעתי) ובמצב ניגוב הוא סופר שקט.

נראה לי שמבחינת עוצמת שאיבה המנוע החשמלי עובד על "חצי קלאץ'" כברירת מחדל, וכאשר מפעילים שאיבה נקודתית בסחירור (יש לחצן בשלט) הוא נכנס למצב טורבו ואז שומעים את הרעש.

הוא בוודאות שואב כי סימני האבק הצמודים לפילטרים לאחר כל פעולה - הם תוצר של שאיבה ולא טיטוא.

בנוסף - עניין אותי לדעת איך הוא יודע מתי הוא שואב ואיך הוא יודע מתי הוא מנגב - ולא הצלחתי למצוא שום "לחצן" או משהו שנותן לו סימן - אבל הוא יודע בוודאות מתי הוא מנגב ומתי הוא שואב (רואים גם לפי מהירות סיבובי המברשת צד - יש הבדל בין מצב שאיבה למצב ניגוב). קיים סיכוי שאולי החיישנים מונעי הנפילה יכולים לזהות את גובה המכשיר ובהתאם לכך הוא יודע אם הוא שואב או מנגב (לחילופין, גם מתג פנימי כפונקציה של גובה הגלגלים יכול לתת לו אינדיקציה).

איציק

לגבי שאיבה - אני לא חושב שאפשר לקרא "שאיבה" לפעולת מאורר קטן שמסתובב ועוד בכזה שקט שבקושי שומעים. שאיבה יעילה יוצרת רעש.

פורסם

מרטינס השואב שלנו מהלא מרעישים ומעוצמת השאיבה לא הכי חזקה שיש, אבל איכשהו אחת לשבוי הוא מצליח לאגור כמות לכלוך מהחדר שלי שאני עם שואב רגיל או שטיפה בספק הייתי מוציא..

פורסם
מרטינס השואב שלנו מהלא מרעישים ומעוצמת השאיבה לא הכי חזקה שיש, אבל איכשהו אחת לשבוי הוא מצליח לאגור כמות לכלוך מהחדר שלי שאני עם שואב רגיל או שטיפה בספק הייתי מוציא..

אחת לשבוע ? בשביל מה אתה מחזיק רובוט.

אני מפעיל את הרובוטים שלי כל יום, ולפעמים יותר מפעם ביום, שיעבדו קשה בשביל זה קניתי אותם.

ותתפלא איזה כמויות של לכלוך הם מוציאים מידי יום.

פורסם

אני לא בא להתווכח על עוצמת השאיבה כי הוא כן שואב, וכמות האבק (פודרה) שמצטברת בתוכו היא עצומה, כך שלומר שהוא לא שואב זה דיי לא נכון.

בלי קשר לעוצמת השאיבה ו/או סגנון העבודה של המכשיר - חד וחלק: אצלנו הרובוט עובד כל יום - וביום שהוא לא עובד - אני מייד מרגיש.

עבור חלק מהאנשים זה נראה מכשיר זניח אבל אני אומר על סמך הניסיון שלי שהמכשיר של ILIFE נותן תמורה מעולה למחיר וכשאתה מתרגל לזה אתה לא מבין איך הסתדרת בלי זה קודם לכן. יופי של מכשיר ביופי של מחיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם הוא לא יודע לעבור בין חדרים אז מה קורה? מפעילים אותו כל פעם בחדר אחר?

והוא ממשיך לרוץ כמו טמבל עד שנגמרת לו הבטרייה ואז הוא חוזר לטעינה, ויכול להיות שהוא פשוט ניקה את אותו איזור ולא את כל החלל?

רובוט הסתברותי משהו...

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בדיוק ככה, אין טעם להפעיל אותו ולצפות שבשעתיים עבודה שלו הוא יגע בכל הבית, אני מפעיל אותו נקודתית איפה שאני רוצה שינקה, חדר שינה סלון חדר של ההורים וא האחים ופשוט משתמש בקיר וירטואלי כדי שלא יצא מאותו התחום.

גם אי אפשר לצפות שבמחיר של 600-700 שקל תיהיה לו מערכת ניווט חכמה.

פורסם

בזמן האחרון התחילו לזרום אלי בקשות להעסיק את הרובוט במשימות מיוחדות.למשל קרוב משפחה שיש לו עליית גג מאובקת ואי אפשר לעמוד שם זקוף כדי לנקות . הרובוט עשה שם 2 סיבובים והבריק את השטח לרמה כזו שאותו קרוב משפחה רץ לקנות לעצמו גם אחד כזה.

• תוכן חדש...