Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אנסה להיות מדויק ומפורט ככל האפשר.

מדובר בפולו כאמור בעלת מנוע 1.4 ל'.

ה'בעיטה' בגיר מתרחשת בשתי סיטואציות:

א. כשהאוטו עדיין קר כמה שניות לאחר ההנעה כשאני מעביר ל-D,

ההילוך משתהה שניות ארוכות ולא נכנס לראשון ורק כשאני לוחץ בעדינות על דוושת הגז,

ההילוך נכנס ב'בום' חזק. אלא אם מד הסל"ד מגיע ל-3 לפחות ההילוך עובר חלק. וכדי להימנע מזה

גיליתי שאם אני מעביר ל-N ולוחץ על דוושת הגז כשתי שניות ומעביר ל-D,

ההילוך עובר חלק.

ב. לאחר כחצי שעת נסיעה בערך, כשהגיר עובד חלק מאוד יחסית (ביחס לשנתון וכו')

ככה שהרכב חם אך הרבה לאחר שהגיע לטמפ' העבודה, לאחר עצירה ברמזור למשל כשאני לוחץ על הגז

להמשיך בנסיעה, פתאום חוזרות אותן בעיטות חזקות בכניסה להילוך ראשון

רק שהפעם הבעיטה גם במעבר מההילוך הראשון לשני.

*לא חסר שמן גיר.

מוסכניק אחד אמר לי בנחרצות שהגיר גמור (הרכב אצלי כשנה וזה התחיל כבר לפני יותר מחצי שנה והמצב אותו דבר ולא הוחמר כלל) ומוסכניק אחר אמר לי שזה טבעי שההילוך משתהה בתחילת הנסיעה עד שהסל"ד מגיע ל-3.

אני סטודנט וזו חתיכת סיפור בשבילי להחליף או לשפץ את הגיר כרגע ובטח אם לא בטוח שזה נחוץ כי המוסכניקים הצליחו לבלבל אותי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה!

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

תפנה למכון גירים מקצועי ואמין (זה לא תחום של מוסך רגיל) ברכב שלך יש גם חיישנים בגיר ויש דגמים שהגיעו עם קולר שמן (או כאלה שהוסיפו קולר שמן, לפי מה שתיארת הגיר צריך לבנות לחץ שמן גבוהה בגיר כדי להגיע לפעולה תיקנית , תבדוק את זה אצל מכון אמין שלא סתם יכניס אותך להוצאה גדולה, דבר שני מאוד מומלץ במיוחד בפולו לא להתחיל נסיעה לפני שהרכב מתחמם .

פורסם

תיקון- כתבתי בטעות בהודעה המקורית שהאוטו מגיע ל-3 סל"ד והתכוונתי ל-1 (1000) פשוט לא יכול לערוך דרך האנדרואיד.

אסף תודה, לפי הבנתך זה מעיד במשהו על סיום חייו של הגיר? או מה יכולות להיות הסיבות?

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

זו בעיה ידועה. הגיר לא הלך ואין צורך לשפץ את הגיר . אני פתרתי את הבעיה אצל אורן בחולון בתיקון יחסית מהיר ולא יקר. חפש אותו בהמלצות בעלי מקצוע בפורום ותתייעץ אתו. בטח יש עוד מכונים לגיר שיפתרו לך את הבעיה ללא שיפוץ באלפי שקלים.

פורסם
זו בעיה ידועה. הגיר לא הלך ואין צורך לשפץ את הגיר . אני פתרתי את הבעיה אצל אורן בחולון בתיקון יחסית מהיר ולא יקר. חפש אותו בהמלצות בעלי מקצוע בפורום ותתייעץ אתו. בטח יש עוד מכונים לגיר שיפתרו לך את הבעיה ללא שיפוץ באלפי שקלים.

תודה על התגובה.

ויש לך מושג מה הייתה הבעיה?

(קצת רחוק לי חולון)

פורסם

זו בעיה של אטמים, אבל בלי כל קשר למיקום המגורים תתקשר אל אורן או תשלח לו הודעה בפורום והוא יסביר לך באופן מפורט ומקצועי. הוא נקרא אורן שירותים לרכב ותמצא אותו בפורום חוות דעת של אנשי מקצוע.

לפחות כשתבוא למוסך שמטפל בגירים תדע מה הטיפול שאתה צריך ותדע כמה זה עולה.

במקרה שלי אני הגעתי אליו אחרי שבשלושה מכונים לגיר נאמר לי שאני חייב שיפוץ גיר בעלות של אלפי ש"ח והבעיה הייתה פשוטה והתיקון בעלות של פחות מ 20% במחיר.

• תוכן חדש...