Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

מכיוון שהרבה מבצעים פה הזמנות מקוונות ראיתי לנכון לפרסם בפורום. (מנהלים- במידה וזה לא המקום אשמח אם תעבירו)

נתקלתי בפוסט בקבוצה שאני חבר בה בפייסבוק

"שמתי לב לאחרונה שפייפל אוטומטית ממיר לי את המטבע של הסכום לחיוב מדולרים לשקלים. מן הסתם בשער ממש גרוע, יותר גרוע מהשער של הבנקים.

אפשר לבטל את זה פר קניה אבל רציתי לבטל זאת כברירת מחדל לכל הקניות ומסתבר שהאפשרות קיימת אך מוסתרת היטב, וברור למה.

אחרי חיפושים ברשת מצאתי, אז ככה מבטלים את זה:

לחשבון באנגלית:

go to "Settings", scroll down to "Payment settings".

Click on "Preapproved payments", then click on "Set Available Funding Sources".

Near the credit-card you use you need click "Conversion Options",

Select "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" (see picture),

Than submit, Than save."

קרדיט ל"Glouds - צדק צרכני!" בפייסבוק.

13339584_10154259906820909_1946940562565859129_n.jpg?oh=3d68ae0c93db6c78aa78f6effdd32e78&oe=57CC5999&__gda__=1473905356_cc1ba7f57396a34860b15fa0afe0f2f5

עריכה אחרונה על ידי or6699
קרדיט

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרדיט לקארספורום: :wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?486575-PayPal-%D7%95%D7%A2%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%94-(%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%91%D7%9B%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA)&p=5022553&viewfull=1#post5022553

למרות זאת, אחת לכמה חודשים פייפאל משנים לי את ברירת המחדל בחזרה.

:turn-l:
פורסם

מנהלים אנא העבירו את לשירשור שצירף "yuvk"

לא ידעתי שנכתב על הנושא.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אל תשכחו דבר אחד, חיוב במטבע של המוכר אומר שהבנק/חברת האשראי הם אלו שעשו את ההמרה, וגם הם לוקחים עמלה, תעשו חישוב איזה משתלם לך יותר.

פורסם
אל תשכחו דבר אחד, חיוב במטבע של המוכר אומר שהבנק/חברת האשראי הם אלו שעשו את ההמרה, וגם הם לוקחים עמלה, תעשו חישוב איזה משתלם לך יותר.

+1

ככה או כהה יש עמלת המרה בחיוב אשראי / עמלת המרה בפייפאל.

לבדוק איפה יותר משתלם וזה הכל .

בכל זאת תודה על העדכון אני אבדוק!

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

תודה, באמת הייתי שם לב שכתוב לי באייבי מחיר אחד ואחרי זה הייתי שם לב שהחיות בפייפל היה גדול בכמה אגורות או עד שקל שניים

פורסם (נערך)

אפשרות נוספת לאלה שיש להם הטבת שער והנחה בעמלות המרה בחשבון הבנק:

1. לבקש מהפקיד בסניף לשנות בכרטיס אשראי את מטבע החיוב למטבע העסקה.

2. להחזיק מט״ח (יורו ודולר) בחשבון העו״ש המט״חי

זה מצריך כמובן רכישה מוקדמת של מט״ח לחשבון - רצוי עסקה בשער מיידי ולוודא כי השער כולל את ההטבה ולא ב״שער בהזמנה״ (מרווח הבסיס ללא הנחה הוא 0.8% לכל כיוון משער האמצע פלוס עמלת המרה בסיסית)

שתי פעולות אלה מייתרות את השינוי שתואר למעלה

בחשבון הpaypal

רכישה בדולרים מחייבת ישירות את חשבון העו״ש המט״חי ולא עוברת דרך השקלים.

יתרון נוסף הוא אפשרות למשיכת מט״ח בחו״ל בכספומט ישירות מיתרות הדולרים או היורו וללא המרה נוספת משקלים (לבחור בDebit ולא ב Credit).

במקרה זה העמלה היא בד״כ קבועה סביב ה 30 ש״ח למשיכה.

שימו לב כי במשיכה של מזומן בחו״ל לא מתווסף חיוב נוסף של כ-8 אגורות לכל דולר כמו במשיכת מט״ח בארץ (פער בין שער מזומנים לשער המחאות)

הבהרה - אפשרות זו מומלצת רק למי שיש לו הטבות שער ועמלות בחשבון.

בכל מקרה רצוי לחשב את נקודת האיזון. היקף פעולות בסכומים נמוכים לא מצדיק את ההתעסקות.

עריכה אחרונה על ידי Gidimi
פורסם

תודה רבה, שיניתי.

שמתי לב לעניין שתמיד כשאני בא לשלם בפייפל מופיע לי סכום גבוה יותר וחשבתי שפשוט ככה זה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כל השרשור הזה מוזר לי לגמרי, הפייפאל שלי מופיע כולו בעברית, כמה שחפרתי לא מצאתי את ההגדרות שמופיעות פה בצילומי מסך. בכל מקרה אני משלם רק בדולרים או ביורו

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

^^סבוף החיוב בפייפל מופיע לך סכום בשקלים או המטבע שמופיע באיביי?

אם בשקלים אז פייפל עושה את ההמרה לפי שער משלו..

בכל אופן תהפוך את התצוגה לאנגלית ותמצא את מה שהוא מתכוון תוך דקה

פורסם
כל השרשור הזה מוזר לי לגמרי, הפייפאל שלי מופיע כולו בעברית, כמה שחפרתי לא מצאתי את ההגדרות שמופיעות פה בצילומי מסך. בכל מקרה אני משלם רק בדולרים או ביורו

PayPal שינו את התצוגה, אבל יש כפתור שמחזיר את התצוגה הישנה, משהו כמו "old settings view"

• תוכן חדש...