Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הביטוח דורש ממני להתקין קודן ברכב, יש לרכב קודן של איתורן אך מכיוון שאיני מנוי עם השירות הקודן הזה לא תקף וצריך להחליף אותו בקודן שלא מאפשר הנעה ללא הקשת הקוד הנכון.

ניסיתי לברר עלויות של התקנת קודנים אך השיתוף פעולה מצד נותני השירות לא להיט, אני רוצה להתקין קודן עם עלות מינימלית רק כי מחייבים אותי אבל לא אחד כזה שיעשה לי בעיות, אשמח להמלצה על חברה\דגם של קודן ומתקין מומלץ, עדיף מישהו שיכול לתת אישור מיגון לחברת הביטוח, בירושלים.

פורסם

מגדל והפניקס יבטחו ללא דרישה לקודן.

אם בכל תרצה להתקין, אל תחסוך! קודן סיני זול זה מתכון בטוח להיתקע בדרך!

התקן קודן מבית איתורן או קוברה או לייזר ליין. העלות 500-900₪ .

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

נסה בAIG. אני לא יודע איפה בדיוק אתה גר אבל נשמע מוגזם לגמרי רכב כזה 2006 להתחיל לשים לו קודן. כמה כבר הרכב הזה שווה שבכלל כדאי לעשות לו מקיף?!

כל זה בתנאי שיש מפתח עם שולל הנעה מקורי מובנה ברכב אחרת הדרישה לקודן ברורה.

אם בכל זאת, נסה לברר ברדיו צליל בגבעת שאול לגבי מחירים ואפשרויות התקנה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

1. אין שום סיבה לדרישה לקודן ברכב כזה. נסה בביטוח ישיר.

2. "קודן" זה הקצה של מערכת כלשהיא. כמו שאצלך היא היתה קצה של מערכת איתור. יש כאלה עם עלוקה אלחוטית אחת או יותר, יש כאלה חוטיים. אתה צריך לראות את הפוליסה ואת הדרישה הספציפית המלאה. (למשל "מערכת לנטרול פעולת המנוע המופעלת באמצעות קוד אישי" = קודן בעלות של עד 250 ש'. כשיש דרישה לעלוקה אלחוטית, המחיר עולה לסביבות ה-450. כשיש דרישה שהעלוקה תהיה מוגנת בכספת, המחיר עולה לסביבות ה-800-900. וכן הלאה...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...