Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטיגו או פיאט 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני די מתלבט לגבי שני רכבים שציינתי את שמם

אני מחפש רכב בעיקר לנסיעה בעיר שיהיה חסכוני ואמין כמה שאפשר.

פיאט 500 מדובר בדגמי 2009 (אני חושב ללכת על ה1.4 במחיר מציאה אם יהיה והאם כדי)

וסיטי גו 2012

מבחינת תקציב . 35-40k

נהגתי על הפיאט 1.2 והרגשתי את הגיר הרובוטי והוא לא היה נורא כמו הרבה שאמרו.

על הסיטיגו עדין לא נהגתי השאלה האם הגיר הרובטי והספק המנוע נמוכים מהפיאט?

ובכללי איזה רכב לדעתכם יהיה אמין יותר. ויוכל לשרת אותי למשך שנתיים שלוש.

פחות קריטי לי המרחב הפנימי של הרכב.

פורסם

שתי המכוניות אמינות ובשתיהן אני לא מכיר תקלות סדרתיות. הייתי בודק במקום הסיטיגו את הסיאט מיי, תאומתה הזולה יותר (והזהה) עם 75 סוסים (רק שים לב שיש כוונון גובה למושב הנהג).

הפיאט בגרסת 1.2 קצת חלבית, 1.4 תהייה הרבה יותר טובה. בשתיהן התיבה הרובוטית נסבלת.

פורסם (נערך)

הפיאט יותר זריזה והסיטיגו יותר חסכונית ואכן ההספק שלה נמוך יותר , התא מטען בסיטיגו גדול יותר.

בשתיהן הגיר הרובוטי הוא הרכיב הרגיש, צריך לראות שההילוכים עוברים והגיר לא דופק או מחליק.

כמובן שבסיטיגו יש יתרון של עוד 2 דלתות מאחורה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
תבדוק בשתיהן מתי בוצעה החלפת קלאץ׳.

Sent from my iPad using Tapatalk

מול בחור שדברתי איתו נאמר לי על דגם 2009 1.4 שהוחלף גיר קומפלט לאחרונה במורשה של פיאט

לגבי סיטגו אין לי עדיין אופציה

פורסם

גם לפיאט 500 יש 4 מקומות ישיבה. למרות שבד"כ אמליץ על רכב משנתון גבוהה יותר ככל שניתן, במקרה הזה ה-500 עדיפה. בגלל המראה, בגלל מנוע ה-1.4 ליטר (מעט פחות עם מנוע ה-1.2 ליטר), בגלל מה שהיא משדרת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגיר הרובוטי בסיטיגו יותר מעצבן מבפיאט. תעשה נסיעת מבחן לפני שאתה מחליט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...