Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברה לעבודה רוצה להחליף את הגטס 2007 שלה,

התקציב הוא 20K + מה שתקבל על הגטס - סה"כ כ 30K.

הם רוצים לקנות שברולט קרוז 2011.

מה דעתכם?

אני אישית לא אוהב את הרכבים הללו, הם לא אמינים בעיני.

האם יש המלצה אחרת לרכב בתקציב הנ"ל?

אין להם דרישות מיוחדות,

הם רוצים שנתון יחסית מתקדם ורכב משפחתי עם באגז' סביר.

תודה

פורסם
יונדאי I30CW או סוזוקי SX4.

אמרו לה שיונדאי i30 טובה עד 100,000 ק"מ לאחר מכן היא מתפרקת, יש בזה משהו?

SX4 עולה יותר קרוב ל 40K לא?

פורסם

בדקתי ביד 2 לפני שרשמתי.

עשיתי 30 אלף ק"מ על I30, קיבלתי אותה עם 88 אלף והחזרתי אותה בסביבות ה120, שום דבר לא השתנה ולא היו תקלות.

פורסם

ב 30 אלף אפשר למצוא מיצובישי לנסר קלאסיק או ניסאן טידה במצב שמור. ואם מגדילים את התקציב לאיזור 35 אלף, גם לנסר הדור החדש עם מנוע 1800 סמ"ק. I30 או סוזוקי sx4 נמכרים במחירים יותר גבוהים/ עם נתונים לא טובים בתקציב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק ניסן טידה, משפחתית פשוטה אמנם לא מאובזרת אבל אמינה מאד, די מרווחת, תא מטען די גדול, צריכת דלק סבירה סביב 1:11.5

פורסם

מה דעתכם על הקרוז? (אחרי שנת 2010)

היא יחסית נעולה עליה, רכב סביר? או שמה שהצעתם עדיף?

תודה

פורסם
מה דעתכם על הקרוז? (אחרי שנת 2010)

היא יחסית נעולה עליה, רכב סביר? או שמה שהצעתם עדיף?

תודה

הרבה יגידו לך זבל של רכב, יש לי שנת 2012 ולא חושב כך , נוחות מורווח לא רעים, סחיבה לא רעה כולל מזגן ועליות, תא המטען קצת איכזב אותי באקסנט יותר גדול, צריכת דלק ממוצעת 1:10, קרוז זה רכב רגיש לטיפולים וללחיצות מיותרות

פורסם

בוקר טוב,

השברולט קרוז הוא בסופו של דבר רכב טוב, שימושי ומרווח, גם אם לא המוביל בקטגוריה שלו.

בין אם היא תבחר בקרוז או בכל רכב אחר בתקציב האמור, היא צריכה לדעתי לא להיצמד לדגם ספציפי אלא למצוא שתיים או שלוש חלופות שונות שמתאימות לה, ולחפש את העסקה הטובה ביותר עבור הרכב השמור ביותר.

בהצלחה,

מיטל מאלדן

פורסם

בנוסף לזה ^,

כשחברים שואלים על רכישת רכב ספציפי, ואני רואה שהם די 'נעולים' על הרכב האמור, אם אין משהו מהותי שבגללו הם צריכים להימנע מהאוטו, אני לא מציע להם חלופות.

אם הבחורה ובעלה רוצים קרוז ואתה תשכנע אותם לקנות משהו אחר, כל נורה שרופה באוטו, כל פנצ'ר, וחלילה כל תקלה גדולה - אתה תהיה אשם כי בקרוז שהם רצו התקלות האלה לא היו מתרחשות.

בקיצור- זרום איתם על הקרוז אם זה מה שהם רוצים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אמא שלי גם מתעניינת בקרוז 2011 ודי נעולה עליה, בכל זאת במחיר הזה הרכב נראה חדש והרבה יותר מודרני ליד טידה, SX4, לאנסר קלאסיק וגם מאזדה 3... השאלה אם המחלות חלפו החל מ2011 והשם הרע של 2009-10 פשוט נדבק בה? רצוי לציין שאמא שלי נוהגת ממש ממש רגוע, הרוב בנסיעות עירוניות, ומטפלת לפי הספר.

ולמי שאמר על יונדאי i30 שהיא לא עוברת את ה100K ק"מ... בעבר קיבלתי מהמוסך הסדר יונדאי i30 חלופית שנת 2008 עם מעל 350K ק"מ. מה שבטוח היא עברה חיים קשים :-D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

הקרוז הכי עדכנית והכי זולה.

הלנסר עם כל היתרונות פרט לדלק.

ה SX4 הכי אמינה, הכי חסכונית(מאוד חשוב בימנו) והכי זולה לטיפולים.

פורסם

הקרוז זולה יותר לתחזוקה מה-SX4, ויותר מרווחת ממנה והתקציב מאפשר לרכוש קרוז צעירה ב-3-4 שנים מהסוזוקי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...