Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת מה נסגר בסוף.

לגביי החלק, מישהו שאני מכיר יש לו גם אודי (לא זוכר דגם) אבל החלק שחסר לך, אצלו נשבר בתאונה קטנה או משהו בסגנון, כאשר הלך לצמפיונס, ביקשו ממנו 2000 ש"ח!!! לא 1800 כמו שאתה כתבת, הבחור בסוף הזמין את אותו חלק מקורי באיבי ועלה לו נראה לי 200 ש"ח כלל משלוח.

אז לא מפתיע אותי בכלל אם באמת מישהו "דפק" לך את הבזמן שהרכב היה בחניה של המוסך.

באיביזה שלי, גנבו לי את המגב אחורי... וזה סיפור של כמה? 50 שקל???

אז מה שאתה מספר לא מפתיע אותי בכלל לצערי.

פורסם

לצערי ברגע שאתה אומר ש"יש סיכוי שהגעתי עם הרכב ככה" - יש סיכוי גבוה מאוד שמיד

ייתפסו לאמירה הזאת ויציירו אותה כאמת הבלעדית שמסירה מהמוסך את האחריות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על אותו משקל יכול גם להיות שיש סיכוי שהוא הגיע עם 2000 ש"ח בתא כפפות ובסוף הטיפול זה נעלם, אז? אולי יתפשרו על החלק ו200 ש"ח פיצוי במקום להחזיר את כל הסכום + החלק[emoji12]

חוץ מזה, בשטיפה ניכר לטענתו שיש אבק במקום בו החלק יושב, כלומר זה פורק מהאוטו רק לאחר השטיפה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה צודק בכך שזה הגיוני.

עם זאת, לצערי, חלק מהעסקים יעדיפו להיצמד לאמירה שלך שיש 1% של

סיכוי שזאת האשמה שלך (או תחת אחריותך) ולא קשור אליהם, ולהציג את זה כקביעה.

אני מקווה שאני טועה במקרה זה, ובעל העסק יעשה בדיקה בהקלטות וייקח

אחריות במידה וזה נעשה בעת שהרכב היה תחת אחריותם.

פורסם

עידכון - התקשרתי למוסך לברר האם בדקו במצלמות, וכמובן הרכב הגיע עם החלק, עבר טיפולים עם החלק, ויצא החוצה לחכות לי כשהוא שלם.

רק שהאזור שבו הרכב חנה, מול המוסך, נמצא באזור מת מבחינת המצלמות. ואין שום תיעוד מי התעסק עם הרכב... :roll:

יש מצב טוב שמישהו ידע בדיוק מה הוא עושה.

המוסך לוקח אחריות על הנושא כמו שקיוויתי. והם יזמינו את החלק.

רק שהגריל שלי הוא שונה, אומנם חלק מקורי, אבל לא סטנדרטי. יש לו פסי כרום שאין בגרסא הפשוטה.

עכשיו צריך שהחלק שיגיע יהיה תואם למה שהורכב במקור.

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

פורסם

יש כמה אפשרויות:

- אם החלק הגיע במקור על הרכב, אפשר למצוא את המק"ט באמצעות מספר השלדה (VIN) של הרכב. מוסך מורשה אמור לדעת איך עושים את זה.

- אפשר להוציא בעדינות את החלק מהצד השני ולהעתיק את המק"ט. הצד החסר יהיה בדרך כלל מספר עוקב.

סמוך על המוסך שאם לא תטפל בזה יגיע החלק הלא נכון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חסר אנשים שבמקרה כזה פשוט ישאילו חלק דומה לצמיתות מהרכב ליד?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב לשמוע על ההתפתחות החיובית.

במקומך הייתי חושש לטפל שם שוב, למרות הפיצוי המתאים. המקום עצמו לא יודע מי עשה את זה וכנראה שהם לא מסוגלים להשגיח כמו שצריך על רכבי הלקוחות שבאחריותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יוצא לי לראות המון A3 אחרי מתיחת פנים (2009+) ללא החלק הזה בשתי הצדדים , לא מבין מה הסיבה לכך

Sent from my iPhone using Tapatalk

1800 ש"ח זה לא מספיק סיבה בשבילך?

זה שהוא קנה אוודי לא אומר שהוא לא קמצן בנשמה(לא דובר על פותח שרשור).

פורסם
עידכון - התקשרתי למוסך לברר האם בדקו במצלמות, וכמובן הרכב הגיע עם החלק, עבר טיפולים עם החלק, ויצא החוצה לחכות לי כשהוא שלם.

רק שהאזור שבו הרכב חנה, מול המוסך, נמצא באזור מת מבחינת המצלמות. ואין שום תיעוד מי התעסק עם הרכב... :roll:

יש מצב טוב שמישהו ידע בדיוק מה הוא עושה.

המוסך לוקח אחריות על הנושא כמו שקיוויתי. והם יזמינו את החלק.

רק שהגריל שלי הוא שונה, אומנם חלק מקורי, אבל לא סטנדרטי. יש לו פסי כרום שאין בגרסא הפשוטה.

עכשיו צריך שהחלק שיגיע יהיה תואם למה שהורכב במקור.

טוב לדעת אחי.

• תוכן חדש...