Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 7 - איכות מנסיון אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך תקופה ארוכה ישנם שאלות והתייחסויות לאמינות של רכבי VAG בהתייחס לגיר ה DSG. ברצוני לשתף מנסיוני מתוך כוונה לשפוך אור על הנושא מנסיוני.

ברשותי גולף 7 שעלתה לכביש באוגוסט 2015, דגם יורו 6 מנוע 1.4 TSI עם גיר DSG.

הרכב שמור ואדיקות וננהג בזהירות.

מהנסיון הקצר שלי חוויתי את הבעיות הבאות:

1. מערכת מולטימדיה מקורית שמדי פעם המסך מוחשך וחזרתו לפעולה מתאפשרת רק ע"י כיבויי מוחלט של הרכב ןהמתנה - נאמר לי שהבעיה מוכרת. הוחלף בדגם חדיש יותר

2. מסגרת פלסטיק עם ציפויי אלומיניןם מסביב לידית ההילוכים מתקלפת - הוחלף למסגרת חדשה

3. רעש אקראי שהופיע בערך ב 15,000 ק"מ (כמו של מיסב חורק) בתחלית נסיעה שמופיע באופן רנדומאלי שהרכב חם ללא רעידות או תופעות אחרות - כ 50% מהזמן - נאמר לי שמוכר וקורה במספר מעט של רכבים. הבוחן נסע ושמע את הרעש וקבע שיש להחליף סט מצמדים פלוס מיסב מחטים. הוחלף ועכשין תקין.

4. צריכת שמן - כליטר ל 10,000 ק"מ ראשונים. במוסך מילאו שמן ומאז נראה לי שזה התמתן. נאמר לי שאופייני למנועי הטורבו.

כל התיקונים הללו בוצעו במסגרת אחריות במוסך המרכזי בשורק. השירות היה מהיר, ענייני, אדיב ואיכותי. לי אין תלונות על השירות, אלא רק מילים טובות לצוות במוסך בשורק.

לומר שזה מייצג את כל הגולפים או שאני מקרה יחודי, לא יודע. אני פדנט ששומר מאוד על הרכב, כך שלא קרעתי אותו או התעללתי בו. הרכב עבר הרצה מסודרת במסגרת ה 2000 ק"מ הראשונים.

אני ברמה האישית קצת מאוכזב מסך התקלות ןקצת חושש מבעיות נוספות בעתיד. חשבתי שב 2015 בעיות הגיר נפתרו, אולי מזל רע שלי. שהגיר עובד, הוא פשוט נפלא. הרכב מאוד כיפי לנהיגה.

לפני ההחלטה שקלתי מאזדה 3 מנוע 2 ליטר. אני מניח שאם הייתי בוחר במאזדה היה לי שקט תעשייתי ויכול להיות שפחות הייתי נהנה בנהיגה.

ששואלים אותי אם אני מתחרט היום שבחרתי בגולף, אז אני ברגשות מעורבים. שאני נוהג בגולף ונהנה, אז לא מתחרט ושאני חושב בדיעה צלולה על העתיד, אני מפקפק בהחלטה. אם עכשיו הייתי צריך לבחור, לא יודע מה הייתי עושה, אולי בוחר שוב בגולף ואולי לא.

בכל מקרה, חשוב לציין שהרכב מאוד מהנה לנהיגה, איכותי, זריז, שקט ,שדה ראיה טוב, הרבה תאי איכסון ביחס למאזדה ומאוד חסכוני (ממוצע של 14.5 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת כולל הפקקים של איילון באופן יומי ומחוץ לעיר בנהיגה רגועה מגיע בקלות ל 20 ק"מ לליטר). אני ממש נהנה ממנו, רק מוטרד מהעתיד שאולי אני נוסע על "פצצת זמן".

מקווה שהמכטרוניק לא יעשה בעיות,אמר לי שזה מכלול "עדין".

ברצוני שוב לציין שאינני פוסל את הגולף וחושב שאם הוא היה אמין יותר הוא היה הרכב האולטימטיבי עבורי. ייתכן ששוב הייתי בוחר בו, פשוט לא יודע מה הייתי עושה אם עכשיו הייתי צריך להחליט.

לא רוצה להשמע מריר וכועס כי אני לא. פשוט רוצה לשתף אותכם בנסיון שלי.

מקווה שמעכשיו אסע בשקט והנאה ללא בעיות.

מקווה שעזרתי לכאלו שחושבים או מתלבטים.

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד כיף לקרוא חוו"ד "אובייקטיבית" (במרכאות כי ברור שהיא לא אובייקטיבית היות והרכב שלך, ומצד שני לא חסכת בהצגת היתרונות והחסרונות כאחד ולכן זה לא נשמע כמו חוו"ד מוטה).

זה הרבה יותר מעניין מכל החוו"דים של אנשים שרק מחפשים להצדיק את הרכישה, ולאו דווקא לחלוק מידע ונסיון עם שאר חברי הפורום.

מתוך מה שאתה אומר, נשמע שעשית אחלה רכישה. אם קונצרן VAG אכן פתר את חבלי הלידה של DSG7 נדמה שסך היתרונות עולים על החסרונות. אישית אני יותר מתחבר לMK7 מאשר לספיריט.

תהנה! ותעדכן כאן בעתיד לגבי עוד תובנות וחוויות שצברת עם הרכב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בקיצור, הכל טוב כל עוד יש אחריות.

יש מספיק אנשים שמחליפים רכבים כל 3 שנים. נגמרת האחריות - מוכרים וקונים חדשה. סידור מתאים ביותר לרכבי פולקסוואגן. גולף עדיין רכב מבוקש כיד 2 ( אבל עכשיו כבר קצת פחות בגלל אותו הגיר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על השיתוף, לדעתי שלושת התקלות שציינת מינוריות ויכולות לקרות בכל רכב (אני לא אפרט כמה תקלות קוסמטיות קרו לנו בפוקוס ב3 שנים), התקלה של המצמדים מבאסת, אין ספק, מקווה בשבילך שלא יחזור, ברכב הקודם שלי(2012) זה חזר 25K אחרי ההחלפה, היום אני נוסע גם על אחד מרכבי הקונצרן עם מנוע יורו 6, יש לי את הרעש שאתה תיארת, אבל הגיר עובד טוב, לכן לא כ"כ אכפת לי מהרעש.

תמיד מתפשרים על משהו כשקונים רכב, בפנים בלב אני בטוח שידעת שאתה מתפשר קצת על אמינות כשקנית גולף אבל קיווית שלא יקרה כלום.

תהנה מהרכב, כל עוד יש אחריות ושירות סביר חבל להתבאס ולחשוב על זה כל היום.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

נישמע חוו"ד טובה ועניינית ,לגבי הרכב זה קצת הרבה תקלות לרכב במסגרת האחריות לא ?

למרות שאלה תקלות זניחות אבל לא כיף לגשת למוסך בשביל פלסטיק קצת מעצבן הייתי אומר , אני חושב שכדי למכור אותה חצי שנה לפני סיום האחריות ולהמשיך לרכב עם שקט תעשייתי , רוב לקוחות הקצובה זו לא כאלה שמחים כמו שאתה שמח מהשרות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני מניח שמי שקונה גולף נמשך בין היתר בגלל רמת הגימור והאיכות הבולטים.

כשבראש כל הזמן מזמזת הטירדה של חוסר האמון, זה בהחלט מקלקל את ההנאה.

עד שלא יעבור דור של דגם שיוכיח אמינות גבוהה, כנראה שמנת חלקו של מי שרוכש קידמה, יהיה הרעש הזה בראש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

יש תקלות ויש תקלות.

כשמוחלף חלף שהפירוק שלו קליל וכך גם ההרכבה, זה דבר אחד שאני טולרנטי לגביו בכל רכב.

כשהתיקון מחייב פירוק חצי רכב - מה אגיד - מבחינתי זו מכונית גמורה. איש לא יצליח לשכנע אותי שההרכבה חזרה נעשתה באותה רמת איכות ודיוק של פס הייצור, בין אם מדובר בברגים ששכחו להרכיב והושלכו אל פח האשפה ובין אם מדובר בסגירה לפי הרגש ולא לפי הוראות יצרן.

על זה תוסיפו מחברי חשמל שנמעכו תוך כדי עבודה ועוד מיני תופינים כיד הדמיון הטובה עליכם.

כשזה קורה ברכב בן עשר זה בגדר הסביר ברכב חדש זה לא נסבל.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם
מדובר בדגם טרנדליין שנת 1025 מנוע 125 כ"ס.

אנטיקה [emoji28]

אני עברתי לא מזמן בדיוק את אותה התלבטות. גם אני חשבתי שהגולף יותר מהנה לנהיגה רק שבסוף הלכתי על המאזדה.

אעדכן אם זה היה חכם אחרי שאצבור קצת קילומטרים.

פורסם

תודה על גילוי אמיתי וכן של המצב. זו אחת הסיבות שכבר שלושה רכבים שאני לא רוכש גולף, אף שאת מבחן אולם התצוגה היא עוברת מצויין (עד אז היו לי שלושה גולפים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא משנה עד כמה הרכב כיפי וכו', עדיין מבאס לחוות תקלות כאלו כשהוא חדש. אגב, המזדה 3 2.0 דווקא מהנה לנהיגה, אולי יותר מהגולף, לפחות על פי ביקורות.

פורסם

ואני חשבתי שהרכב הבא שלי יהיה גולף, אז מה לרכוש במקום באותה איכות מוצר, גודל רכב, מנוע מתקדם (אני חשבתי ללכת על ה 150 כ"ס) יש משהו דומה בשוק המכוניות במחיר דומה? אולי אלפא.

פתרונות בבקשה.

• תוכן חדש...